Evet, sıkıntıdan troll soru sordum
At gibi kızlar
Minyon kızlar
Anime kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belli canın sıkılmış 😄
Cevap
0Cevap
Ülkemizde kadın denilince ilk akla gelen namus olur. Çünkü namus kadından sorulur... Kadın olmak, toplumun ayıp dedikleriyle ömür boyu mücadele etmektir. Neşeliysen oynak karı, çocuksuzsan kısır, hayallerinin peşinden yürüyor ve evlenmiyorsan ev kuşu, gezmeyi seviyorsan hadi işine, cinsel yaşamın varsa çiçeksin...
Ergenliğinde memelerini kapatmak, gençliğinde göğsünü açmamaktır Türkiye'de kadın olmak. Genç kızlığı adım attığını saklamak ama evlendiğinde kana bulanmış çarşafı göstermek zorunda olmaktır.
Evlendiğinde kocanın sana kısa kollu bile giydirmemesine rağmen yanındayken mini etekli kadınlara bakmaktan gözünü alamamasına sesini çıkaramamaktır Türkiye'de kadın olmak...
Susup oturduğunda hanım hanımcık, haklarını savunduğunda feminist olmaktır Türkiye'de kadın olmak. Kırıp dizini oturmaktır, evinin kadını çocuklarının anası olmaktır.
Kariyer yaptıysan, kim bilir kimlerle düşüp kalkmışsındır! Dayak yediysen çok dırdır yapmışsındır, tecavüze uğradıysan aranmışsındır.
Ve, evlenilecek kız yok algısının ülkesidir Türkiye...
Sorarım size beyler, adam gibi adam oldunuz mu ki kadın gibi kadın istiyorsunuz? Sizler nefsinize sahip oldunuz mu ki benim karı sıfır model olacak diye gevşek gevşek konuşuyorsunuz? Sorarım size kız arkadaşlarınızla istediğiniz gibi gezmek, yemek, içmek isterken; kız kardeşlerinizin sevgilisi olduğunu duyunca neden ''ben kırarım onun bacaklarını'' dediniz?
Lafı açıldığı her yerde namustan dem vururken, bugün neden Özgecan Aslan'ı, dünlerde Münevver Karabulut'u, Gizem Akdeniz'i ve daha bir çoğunu toprağa uğurladık.
Eğer Türkiye'de kadın olmak önce namuslu olmayı gerektiriyorsa, siz de uçkurunuza sahip çıktığınız derecede adamsınız demektir!
Hangi amaçla yaklaştığın önemli. At gibi kızla güzel depişirsin, minyon kızla güzel aşk yaşarsın seversin, anime kızları da gerçek değildir hayal kurarsın. Bu kendini animeye benzeten kızlar özellikle japonlar bana çok korkutucu geliyor.
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar