Erkek arkadasimla bu uygulama yuzunden tartistik. Uzak mesafeyiz ben uygulamayi kullaniyorsun diyorum reklam geliyor diyor inkar ediyor sizce olabilir mu
Yav ne diyon kendine gel. Ankara da tanistim ben cocuklaa proflime girr hep cocukla alakali sorular sormusum? Cunku sorabilcegim insanlar lazim bilen bilgili. Bu uygulama da profilime gir. Ne sorduklarima bakkkkk hep onemli seyler sormusum?
Dostum 3. kişinin görüşlerine önem verip nişanı atıyorsan bu senin sorunun nişanı at ya da atma senin bileceğin iş ben sadece olanı söyledim nişanlın ile konuşabilirsin bu konu hakkında detaylı
Iste o cocuk hep inkar eder. Bir kere daha baska uygulama yakaladim inkar etti etti sonra acikladi dogruyu. Ayrica facesine girince eskiden 2 3yil once tinder, azar, lovely... daha tonca uyulama kullanmis
Aklında şüphe varsan bunları kendin dile getir ona bak daha önce yalan söyledin yakaladım öncedende böyle böyle vukuatların vardı güvenemiyorum diye belirtebilirsin sen söyle bunu başkasının fikirlerini alma ne düşünüyorsan içindekileri söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle uygulama üzerinden arandığınıza göre ve sevgili olduğunuza göre ikinize de güven olmaz ki zaten sjdkfj ne kafa yoruyorsun ahjs.
Yav bu uygulamayi soru sormai icin kullaniyom ben bu uygulamya girdigim mi var aha bak cahil. Bunu bilmedigimnicin sizden yardim istiyorum
Sg bokumun salagı o uygulamadan sanal sevgili yapmışsın işte konu kilit. Cahil diyor birde asosyal sanalcı öçs xkflg
Yav iyi misinn dkskskkddk o uygulamayo sevgilimmm kullaniyor salak duzfun oku
O uygulama dedigin lamour mu ahmak? Onu sevgilim kullaniyor bana reklam diye kakaliyor diyorim mal
KS den mi tanıştım swvgilinle? Skldkf aynı şey awk. Asosyal sanalcı öç
Yav ne diyon kendine gel. Ankara da tanistim ben cocuklaa proflime girr hep cocukla alakali sorular sormusum? Cunku sorabilcegim insanlar lazim bilen bilgili. Bu uygulama da profilime gir. Ne sorduklarima bakkkkk hep onemli seyler sormusum?
Sanalcı hüğğğ " bu uygulamada tanıştım" hüğğğğ
Hahahaha salak bu uygulama dan sevgili mi yapilie ben burdan mi tanistim yazmisim?
Farkinda misin okuma cahili. Attığım mesaji incele "ERKEK ARKADAŞIMLA BU UYGULAMA YUZUNDEN TARTISTIKKKK" TARTISTIK YAZMISIM FAKRINDA MISIN TARTISTIGIM UYGULAMANIN DA SSINI ATTIM APTAL
Pauauahahhshshss " bu uygulama üzerinden tanıştık" sanalcı hüğğğğğ
Noldu mal dkdldkskks okuma özürlusu uygulama da mi tanismisiz soruyu bi daha okusaydin
Bokk kafalii tartistik yazio salak dksksks okuma ozurlusu mal
Gözlük al gozluk gozler kör olmus
Sahhaahhahshshshsj yooo " bu uygulama üzerinden tanıştık" yazıyo den sanalcısın uza hüğğğğğğ
He anam hee. Oyle yaziyoe bi sen öyle okuyorsun mall ya mali. Neyse uza okuma özurlusu bi insanla ugrasamam
Sanalcı biriyle tartışamam bbb hüğğğ
Sen nesin kdkdkdk hugg ne ergrn
Ahshsjhddkdj hüğğ ağlamak oluyooo
Reklam evet doğru söylüyor bazı uygulamalarda bu tür reklamlar var fakat o uygulamayı neden kullanıyor asıl mesele bu
Asil mesele uygulamayi kullanmiyorum diyor kullanmadigim halde reklam geliyorndiyo
Kullanmasa üye olmasa gelmez ya da virüs bulaşmıştır telefonuna
Virus diyor o da ama nihe boyle seyler gelsin virs de yaa
Gelir dostum
Emin misin bak nisani atma durumundayim emin degilsen vebale ortak olun
Virus olsa uygulamanin reklami niye gelsin
Dostum 3. kişinin görüşlerine önem verip nişanı atıyorsan bu senin sorunun nişanı at ya da atma senin bileceğin iş ben sadece olanı söyledim nişanlın ile konuşabilirsin bu konu hakkında detaylı
Iste o cocuk hep inkar eder. Bir kere daha baska uygulama yakaladim inkar etti etti sonra acikladi dogruyu. Ayrica facesine girince eskiden 2 3yil once tinder, azar, lovely... daha tonca uyulama kullanmis
Aklında şüphe varsan bunları kendin dile getir ona bak daha önce yalan söyledin yakaladım öncedende böyle böyle vukuatların vardı güvenemiyorum diye belirtebilirsin sen söyle bunu başkasının fikirlerini alma ne düşünüyorsan içindekileri söyle
Söyluyorum ama catiyor ;((
Aklında şüphe güvensizlik sevgi eksikliği varsa nişanı atman en doğrusu zaten konuşamıyorsanız şimdiden evlenince nolacak onuda düşün
E bana niye gelmiyor böyle bi bildirim ya da sana? Bi yerlere üye olmuştur
Virus var diyo
Temizleyebilir zor değil virüsü temizlemek
Napcam bilmiyorum
İnanmamanı öneririm
Seni kandırmış oraya reklam mı gelir
Sevgilin abaza
Reklamdır olabilir.