Aşk İlişkileri Erkek arkadaşım gay ilişki yaşıyor ne yapsamm hepsi böylemi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendisi Doğulu ve kuzenleriyle kankalarıyla gay birliktelik yaşıyor bizde normal diyor gerçekten doğru mu sölüyor bahane mi Güncellemeler+1 yıl Doğulularda yaygınmış Erkek arkadaşım gay ilişki yaşıyor ne yapsamm hepsi böylemi? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bluemoon06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Ne doğrusu o bahane. Sen bu adamdan ne bekliyorsun ki. Sevgilim demen hata. Hemen sepetle. Kendine adam gibi bir erkek bul 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gay iliski yasamasi tamam ilgisi olabilir de, kuzenleriyle falan dogal biseymis gibi olmasi anormal. Dikkat et erkek kardesine de goz dikmesin 😄 2 0 Yorumla
elevencalculus Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Doğusu batısı yok ya. Biseksüelligine kılıf uydurmak için diyor onu. Sen neden ayrılmıyorsun ki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle te*biyesiz sorulara nasıl izin veriyorlar anlamıyorum. Bunu sormadaki amacının Doğulu insanları kötülemek olduğu belli bu zavallının. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben doğuluyum bizim orada öyle bisey olsa öldürürler adamı sallıyor 0 0 Yorumla
adem5858 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Ne alaka ya onasil aciklama anlamadigim maden boyle biri hayatinda var neden hala surduruyorsun 0 0 Yorumla
Hayaaletkadınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Sevgilinse biseksüel o. 2 2 Yorumla arabatamircisi +1 yıl Kaykay üzerinde yatan adamla nasıl sevisirdiniz Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl @arabatamircisi kaykay üzerinde yatan adamı s**ikerim ister misin? Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim gaylarlar işim yok - deyip mesafe koy. 0 0 Yorumla
__simayy__ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl normal mi nE? 0 10 Yorumla arabatamircisi +1 yıl Kaykay üzerinde yatan adamla nasıl sevisirdiniz Yorumla __simayy__ +1 yıl @arabatamircisi annene sor tecrübesini anlatsın Yorumla arabatamircisi +1 yıl Annem sensin Yorumla __simayy__ +1 yıl @arabatamircisi yoo ben o**spu değilim Yorumla arabatamircisi +1 yıl İyi sevindim annem namusuyla para kazanıyor 😊 Yorumla __simayy__ +1 yıl @arabatamircisi farkımız burda annen namusunu kaybetti ben namusumdayım k*rhane çocuğu seni Yorumla arabatamircisi +1 yıl Hayır sen benim annemsin 😊 kerhane de çalışıyorsan üzülürüm 😊 Yorumla __simayy__ +1 yıl @arabatamircisi ya kes sesini annesi k*şar Yorumla arabatamircisi +1 yıl Kasar mısın sen😊 Yorumla __simayy__ +1 yıl @arabatamircisi lan sg işine a*k çocuğu git seni eğiteni s*kim sapık seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne doğrusu o bahane. Sen bu adamdan ne bekliyorsun ki. Sevgilim demen hata. Hemen sepetle. Kendine adam gibi bir erkek bul
Gay iliski yasamasi tamam ilgisi olabilir de, kuzenleriyle falan dogal biseymis gibi olmasi anormal. Dikkat et erkek kardesine de goz dikmesin 😄
Doğusu batısı yok ya. Biseksüelligine kılıf uydurmak için diyor onu. Sen neden ayrılmıyorsun ki?
Böyle te*biyesiz sorulara nasıl izin veriyorlar anlamıyorum. Bunu sormadaki amacının Doğulu insanları kötülemek olduğu belli bu zavallının.
Ben doğuluyum bizim orada öyle bisey olsa öldürürler adamı sallıyor
Ne alaka ya onasil aciklama anlamadigim maden boyle biri hayatinda var neden hala surduruyorsun
Sevgilinse biseksüel o.
Kaykay üzerinde yatan adamla nasıl sevisirdiniz
@arabatamircisi kaykay üzerinde yatan adamı s**ikerim ister misin?
Bahaneler bahaneler..
Bisextir belki, belkide gaydir
Benim gaylarlar işim yok - deyip mesafe koy.
Neresi normal sallıyor
Domuz soyundan mı geliyormuş onların soyu
Neden
Ooo gerçekten mi 😁😁😁
Sende ona anal yaparsın
Saçmalamasın
Bilemiyoruz altan
normal mi nE?
Kaykay üzerinde yatan adamla nasıl sevisirdiniz
@arabatamircisi annene sor tecrübesini anlatsın
Annem sensin
@arabatamircisi yoo ben o**spu değilim
İyi sevindim annem namusuyla para kazanıyor 😊
@arabatamircisi farkımız burda annen namusunu kaybetti ben namusumdayım k*rhane çocuğu seni
Hayır sen benim annemsin 😊 kerhane de çalışıyorsan üzülürüm 😊
@arabatamircisi ya kes sesini annesi k*şar
Kasar mısın sen😊
@arabatamircisi lan sg işine a*k çocuğu git seni eğiteni s*kim sapık seni