Aşk İlişkileri Kızların dm ye dönmesi için ilk mesaj ne olmalıdır ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dm den ne yazarsak kızlar geri dönüş yapar ve onlarla konuşabiliriz? Kızların dm ye dönmesi için ilk mesaj ne olmalıdır ? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hoptemasyok Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Lütfen yazmayın bakın rica ediyorum lütfen 😂Dönmek istesek cevap veririz zaten cevap vermiyosak zorlamayın 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevildiğinizi hissetiğinizde çekilmez oluyorsunuz :) Yorumla Hoptemasyok +1 yıl Yok ama gerçekten üstüste çok yazan oluyo tanışmak istesek zaten cevap veririz yani 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben kızlara hak veriyorum. Dm kutunuza her gün belki 50 ayrı kişiden mesaj geliyor. Hangi birine geri dönüş yapacaksın değil mi.. üstelik biri gider biri gelir diye düşünüyorlar, zaten çok kişi var Yorumla
hilalsupaz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl selam nasilsin tanisalim mi 🤗 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Ona dönüş yapmıyorlar denedim, yanlış taktik ! Yorumla hilalsupaz +1 yıl hmm o zmn ilk iltifatla giris yapabilirsin buna dönüs olarak tesekkür eder mutlaka ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Dur sana bi iltifat yazıyım deneyelim :) :) Yorumla hilalsupaz +1 yıl bir de beyler 40 yasindaysaniz lütfen 18 yasinda ki kizlara yazmayin tesekkürler Yorumla Soran +1 yıl Öldürdün mezara koydun sen de :) 26 daha Yorumla hilalsupaz +1 yıl senin icin demedim 🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Tamam :) Selam nasılsın tanışalım mı :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Selam, vaktin varsa konuşalım mı? 🙂 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Selam, vaktin varsa konuşalım mı :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm'den olsa dönerdim ama değil 😉 Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkmalısın bunun için:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bol şanslar :) Yorumla Soran +1 yıl Verdiğin taktiğin bir işe yaramadığını test etmiş olduk :) :) Yorumla Rapilizim04 1 yıl Bence konuşalım☺️ Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Resimdeki 4 kelimeyi yazma yeterlidir. 1 0 Yorumla
busesoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Fotoğraftakileri yazmayın cidden aşırı itici 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeni taktikler buldum zaten:) Yorumla
Sine_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl selam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Selam yerine salam yazsak bence daha dikkat çekici:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lütfen yazmayın bakın rica ediyorum lütfen 😂
Dönmek istesek cevap veririz zaten cevap vermiyosak zorlamayın 😂
Sevildiğinizi hissetiğinizde çekilmez oluyorsunuz :)
Yok ama gerçekten üstüste çok yazan oluyo tanışmak istesek zaten cevap veririz yani 😂😂
Ben kızlara hak veriyorum. Dm kutunuza her gün belki 50 ayrı kişiden mesaj geliyor. Hangi birine geri dönüş yapacaksın değil mi.. üstelik biri gider biri gelir diye düşünüyorlar, zaten çok kişi var
selam nasilsin tanisalim mi 🤗
Ona dönüş yapmıyorlar denedim, yanlış taktik !
hmm o zmn ilk iltifatla giris yapabilirsin buna dönüs olarak tesekkür eder mutlaka ☺️☺️
Dur sana bi iltifat yazıyım deneyelim :) :)
bir de beyler 40 yasindaysaniz lütfen 18 yasinda ki kizlara yazmayin tesekkürler
Öldürdün mezara koydun sen de :) 26 daha
senin icin demedim 🥺🥺
Tamam :) Selam nasılsın tanışalım mı :)
Selam, vaktin varsa konuşalım mı? 🙂
Selam, vaktin varsa konuşalım mı :)
Dm'den olsa dönerdim ama değil 😉
Gizliden çıkmalısın bunun için:)
Sana bol şanslar :)
Verdiğin taktiğin bir işe yaramadığını test etmiş olduk :) :)
Bence konuşalım☺️
Resimdeki 4 kelimeyi yazma yeterlidir.
Fotoğraftakileri yazmayın cidden aşırı itici
Yeni taktikler buldum zaten:)
selam
Selam yerine salam yazsak bence daha dikkat çekici:)
yazacağımı sanmıyorum