Ona Bir Şans Vermeli Miyim?

Bir çocuk var adına Cem diyelim Cemle geçen sene tanıştık Cem o zamanlar bana baya adım atıyordu ve hoşlandığını belli eden şeyler yapıyordu ben de o ara okul dışından Kenana asik oldum ve onunla sevgili oldum Cem de hayırlı olsun dedi daha sonra Kenan beni terketti ve Martta korona çıktı zaten okullar falan kapandı Cemle de baya bir süre gorusmedik yazın Cemin sevgilisi oldu fotoğraflarını falan gördüm sonra onlar da ayrıldılar derken geldik 2020 Kasıma biz Kenanla tekrar konuşmaya basladik baya flört gibiydik aylarca her gece sabaha kadar telefonda falan konuşuyorduk 5 ayın falan sonunda 2021 Martin sonunda Kenan beni instagramdan sildi nedenini sordugumda keyfim oyle istedi dedi yani ben yine terkedilmis gibi oldum. O ara da Cem beni toplu bi bulusmaya cagirdi ben de gelemem moralim bozuk dedim nedenini sordu anlattım Kenan olayını oradan konuşmaya başladık 20 25 gün falan baya sık konuştuk daha sonra Nisanın sonu gibi Cem bana açıldı ben de bildiği üzere hala Kenan konusunda kafamın karışık olduğunu onu arkadas olarak gordugumu soyledim tamam dedi. Derken 1 ay daha geçti geldik şu ana 2 gün önce Cemin bi kızla fotoğraf attığını gördüm hayırlı olsun dedim o da sevgilim değil:) dedi. Bu acilma olaylari falan olmadan önce içme sözümüz vardı onu hatırlattım haftaya perşembe diye sözleştik. Büyük ihtimal buluşursak sevgili falan olabiliriz. Bugün Kenanın sokağının oraya gittim onunla da karşılaştık (konusmadik) ben acaba beni görünce duyguları depreşir mi falan derken eve geldim bi baktım çocuk beni engellemiş bu sefer yani onu hala seviyor olsam da hiç umut kalmadı. Benim şu ana kadar düzgün bir ilişkim olmadı sürekli birilerine üzüldüğüm için, herkes sevilmenin sevmekten daha iyi olduğunu söylüyor ben de artık sevilmek istiyorum ama bir yandan da kafam karışık. Cemin de benim de en uzun iliskimiz 1.5 ay bana karsi bir seyler hissettigine inaniyorum ama yurutemeyedebiliriz ve ayni sinifta oldugumuz icin garip bir ortam da olabilir ayrilinca. Sizce ne yapmalıyım?
Evet, vermelisin
Hayır, vermemelisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ona Bir Şans Vermeli Miyim?