Gerçekten bu yalnızlıktan sıkıldım ne olucak böyle?

• Çevremdeki arkadaşlarım 4-4 lük olmamalarına ve egolu kendini beğenmiş olmalarına rağmen çok seveni ve sevdikleri var sevgili babında ve ben cidden güzel olduğumu düşünüyorum çevremde bunu bana çok yansıtıyor sevilmeyecek bir insan değilim yüz hatlarım güzel burnum fındık gibi fiziğim de çok güzel 1 yıldır aktif spor yapıyorum Sosyal medya hesaplarımda ki çoğu erkekte yazmaya çekiniyor ya da yazınca geri duruyor ben mi çok kimseyi istemiyor havası veriyorum paylaşımlarım ile bilmiyorum hani başlayacak gibi oluyor sonunda bozuluyor ya da benim hevesim kaçıyor ben kendim kaçıyorum ama cidden beni seven biri yok bu neden oluyor gerçekten dışarda kimseye ihtiyacım yok imajı versemde sevdiğim olsun onunla gezeyim onun seveyim saf bir şekilde o kadar çok istiyorum ki ailemde teyzem çok kıskanıyor ya da çevrem çok ezmeye çalışıyor attığım foto sırf çirkinse gösteriyorum onu at diyorlar güzel olanı da sırf atmim diye kötü diyorlar ben kimin me yapmaya çalıştığını biliyorum ama acaba beni okutmuş vs olabilirler mi biri çıkınca anında bozulması hiç iç açıcı değil:(
Gerçekten bu yalnızlıktan sıkıldım ne olucak böyle?