Ayakları yere basmayan, gerçeklikten kopuş noktasında hayaller kuran birini düzeltmeye çalışır mısınız yoksa hayal kurmak iyidir, şurda 2 dakika mutlu oluyoruz mu dersiniz? :))
Sevgilinizin aşırı hayalperest olması sizin için problem teşkil eder mi?
Hayaller benim de vazgeçilmezlerim arasındadır ama bu durum ayaklarımın yere basmasına engel teşkil etmiyor.. Yani hayatta çoğu şeyi yerinde, zamanında ve dozunda yaşamaktır benim için önemli olan.. O sebeple aşırıya kaçmaması şartıyla neden olmasın.. Keyifli geceler..
Hepimiz zaman zaman olması mümkün ya da mümkün olmayan hayaller kurarız ama ben gerçekçi bir insan olduğum için kendisini sürekli bir hayal alamine kaptırmış, sıfır icraat bolca ütopya kişileri sevmiyorum pek fazla. Yani böyle biriyle sevgili olmak istemem.
2 dakikalık mutluluğu ona çok görmem elbette ancak ayakları yere basmayan, dış dünyadan kopuk biri büyük sorun teşkil eder. Gerçeklerden bu kadar uzak olması en çok kendisine zarardır.
hayal kursun tabi ama ayakları yere basarken.. uçmasın fazla 😃 hayat bulutların üzerinde balerin gibi sekmek için fazla gerçek.. çıkar çıkar sonra piiyüuuu aşağı dözvjdk beraberinde beni de aşağı çeker.. gelemem ben gerçekçi insan candır.😃
İcraat yapmadan öyle bol keseden hayal kuran insanları sevmiyorum. Tamam hayal kurmak güzel fakat hayaller içinde adım atmak gerek. Keşkelerle olmuyor hayalleri gerçekleştirmek, boş konuşmak oluyor.
O hayallerin içinde bende varsam sorun etmem. 😀 Benimde zaman zaman uçuk hayallerim oluyor ve bunlar iyi geliyor bana en azından hedeflerimi yüksek tutmuş oluyorum daha azimli yapıyor beni. Hem zaten gerçeklikten çok da uzaklaşamıyor ki insan hayat yüzleştiriyor habire. Karamsar, hiçbir şeyden memnun olmayan, hayattan bezmiş bir insan olmasından iyidir. 😀
Aşırılığı hiçbir zaman sevmem. Ama insanın hayal de kurması gerek tabi, umudun desteğidir hayal ve bağlayıcıdır. Yeter ki ayaklarının bastığı yeri unutmasın, gerçeklerden kopmasın. Hayallerini dinlerim de, ortak da olurum. Hayallerime katarım da.
Fazla gerçekçi insanlar sıkıyor beni. Birlikte hayallere dalacağım ama bu hayalleri de gerçekleştirmek için çabalayacağımız bir hayat arkadaşı isterdim.
Hayalperest olmak çok güzel bir şey. İstediğin her şeye aklında bir biçim çiziyorsun onu yaşatıyorsun aklında. Neden problem olsun ki birlikte kurarız hatta.
Hic unutmam. Lisede ki edebiyat hocası biracı vedat bize derdi hep hayal kuruyorsunuz tüm gün oturup hayal kurabilirsiniz duvara bakarak icraatta lazim derdi biracı vedat. Dogal adamdı. Samimiydi. Hakliydi.
Yahu zaten elimizde bi hayaller var. Burak'ta hayal kuralım. Aksine hayal kurmayan birini seveceğimi sanmam -ciddi acayips gerçekçi insanlardan hiç haz etmem-