Sevgilime bunu nasıl itiraf edicem?

3 sene önce instegramdan rastgele bir kızın hesabına baktım fotografları çok hoşuma gitti kız hergün hikaye atıyordu bi süre sonra mesaj attım ve 10 gün kadar konuştuk ve konuşmayı kestik ama ben daha önce hayatımda hiç görmediğim birine aşık oldum bu arada kız izmirde ben ise tekirdağda oturuyordm neyse ondan sonrasinda kızın 5 ay boyunca stalklamaya devam ettim attığı her hikayeye bakıyordum o zamanlar ikimizde lise son sınıftık ve universteye hazırlanıyorduk bir gün kız hikayeye universte tercih listesini attı ve bende ne tercih yaptıysa bende aynılarını yaptım ve sonuclar açıklandı kız kazandigi universteyi ve bolümunu instagram hikayesinne attı bende sonucuma baktım ve kızla aynı universtede farklı bölumler kazandığımızı öğrendim universteler açıldı ve kızla tesadüffen karşılaşmış gibi konuşmaya başladım benim 1 sene önce instegramdan konuştuğu çoçuk olduğumu bilmiyordu bir süre sonra o kızla sevgili olduk ve şu an o kız benim sevgilim aynı evde yaşıyorum bu olaylardan onun haberi yok ona hiçbirşeyi anlatmadım eğer bunları ona anlatırsam benim piskopat bir manyak olduğumu düşüneceğinden korkuyorum ki haklı da ben ne yapacağım söylersem ne tepki vereceğini bilmiyorum söylemiyim mi nolur yardim edin kimseye anlatamıyacağımdan buraya yaziyorum bunu
Sevgilime bunu nasıl itiraf edicem?