Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle konuştum sana çok güveniyorum ama falan işte böyle böyle dedin Ayn böyleydi" önce hafif bir güldü sonra bana baktı ben sana böyle birşey yapar mıyım hiç , ayrıca öyle birşey olabilir mi herkes işinde gücünde" dedi bu arada hosteslere ilgili bilgisi olan bana özelden yazsın var mı böyle bir şey
Güncellemeler
+1 yıl
Bombayı patlatiyorum ben bir delilik yapıp sevgilimin telefonunu karıştırdım şimdi arama geçmişinde "hostesler" yazıyor ne yapacağım ben ya şu an şoktayım 😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Haşa ne münasebet. Anayasada bile yeri var. Pilotlar aldatmaz.
Kişiye göre değişir bence o adam da çok efendi ama takip ettikleri? Aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Pilotlukla alakalı bir konu değil kişilik ve karakterine bağlı. Sen tanıyorsun sonuçta efendi de diyorsun. Senin az çok tahmin edebilmen gerekir.
Pilotlar diyerek genellenecek bir durum yok.
Adriana Limain aldatıldıgi bir dunyada sen kimsin ben kardeşim.. Kimsin sen çık dışarı!..
🥺
Bak pilotaj okuyun
O adam yurt dışına uçağı götürüp
Geri getirmiyormu?
Anlamadım
yani pilot uçağı başka bir devlete götürüp aynı gün içerisinde geri dönmüyormu
Hayır bazen otelde kalınıyor
en fazla 1 gün değilmi
Değişiyor 2 de olur 3 de
çok iyimiş be
Vallahi biz daha tadamadık daha 3 senemiz var yani bir zahmet olsun bu arada dediğim şey yurtdışı uçuşlarında
anladım lo
zaten otamatik pilotta giitmiyormu havada? iniş ve kalkış ve dil önemli
ve tuşları kullanmayı bilmek
4 sene okumak gereksiz değilmi?
Başka yol?
La bir şey dediğim yok sakin ol reis
Bem sadece sohbet ediyom🙁🙁🙁🙁😑😑😑😑😑
Özelden dönüş yapabilir misin lütfen @FuturePilottZeynep
Erkek değil mi elbette aldatma ihtimali vardır.
Ya o her zaman var ama çevrem mesleğinden dolayı öyle dedi bende yani off baktım Instagram da pilota oda takip ettikleri falan
Sevgilinin karakterini biliyorsundur. Cinselliğe düşkün biriyse aldatabilir.
Ya yok ya biliyorum ama çevrem efendiligine bakma erkek bu falan hostesi görünce...
Ya hayır öyle birşey yapmaz biliyorum ama çevrem şakayla karışık işte hostesler den uzak tut yurtdışı uçuşları o kadar uzun süre beraber kalacak ekip aynı otel şu bu hani çok guvenirsin ama bir korku olur ya...
Yorumla
Aynı yaşta mısınız
Evet aynı ünideyiz falan 3 senedir beraberiz üni hazırlık 2 senede üni ailelerimiz tanıştı sozlendik gibi birşey
O zaman aldatmaz seni çok seviyor belli ki. Ama tek gecelik aldatma erkeklere göre normal bir şey oluyor. Evlenip çocuk yaptıktan sonra bir ihtimal aldatabilir bilmiyorum
Offf 🥺
Mesleğe göre yargılamak saçmalığı
Haklısın hep diyorlar bana benim bile kadın halimle pilot olmamı desteklemedi çevrem neyse zar zor olduk sevgilim olduğunu duyunca herkes bunları dedi bende ne bileyim düşünmüyor olmadım hani çok guvenirsin ama bir korku olur ya o işte bendeki
Bu yaptığınız muameleyi değiştirmez insanı makamına göre değil insanı insanlığına göre yargılamak gerekir
Hahahaha senide aldatır
Ne diyosun sevgilimi tanıyorum çok aşığız birbirimize
Onlar hep hikaye
Bir şey bir gördün biliyorsun bu kadar eminsin
Evetttt
kişilik ve karakter meselesi pilot oldugun da allah tarafından aldatma gereksinimi yüklenmiyor bence
Korkuyorsan bitir
Ya hayır öyle birşey yapmaz biliyorum ama çevrem şakayla karışık işte hostesler den uzak tut yurtdışı uçuşları o kadar uzun süre beraber kalacak ekip aynı otel şu bu hani çok guvenirsin ama bir korku olur ya...
🤷
sana bağlı
Ya ne alaka içinde varsa aldatır
sen pilot değil misin
Yani öğrencisiyim 😅😁 pilotaj 2. sınıf sevgilimde
Ya sorduğun soruya bak hayır tabikide
Gözdelerden uzak durun bence subaydır pilottur vb.
Ya olur mu ya öyle birşey çok güveniyorum ona ben
evet muhtemelen bir çok ülkede sevgilisi vardır.
Aldatır
Ya ne diyorsunuz siz
Aldatır diyorum
Ya nereden biliyorsun 🥺
Ya git işine ablacım
Kimmis o pilot
Bende kalsın
Taniyor olabilirim
🤷
Yalancı 😂😂😂
Ne yalancısı be isim veremem uygun olmaz
Merak ediyorsan Instagram dan bak