Evlenme aşamasında eşimin annesi ile sıkıntı yaşadık, abuk subuk konuştu, ses yükseltmeler burun kıvırmalar vs. O zaman göz yumduk nişan bozulmasın diye. Muhtemelen restleşme inatlaşma olurdu ve biterdi çünkü. Seviyodum, ayrılmak istemiyodum, annem babam da mutlu olayım istedi sustuk. Ama ben şimdi nefret ediyorum kadından açıkçası. O zaman söz dalaşına girseydik sonra barışır mıydık? Yani eşimin bu kadar kolay vazgeçecek (hem de annesinin edepsizliğini görmezden gelip) olması da sinirlerimi bozuyo, bir tek onun gururu yok neticede. Çoluk çocuğa karıştık şimdi halimiz vaktimiz yerinde ama gurur yapmamak uzun vadede sürdürülebilir mi? Gururlu biri gurursuz olabilir mi? İçim içimi kemiriyo çok sinirleniyorum hatırladıkça
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılnikâhımız olmuştu düğüne 2 bucuk hafta kala ben ayrıldım eşim yüzünden annemle tartışmıştı annem nikahim olduğu için gidebilirsin istersen ama evlâdım olmazsin dedi bende gitmedim annemi tercih ettim eşim hem annemle tartıştı hemde bana kaçalim dedi nikâhımız var istesem gelir alirim seni dedi alamazsin dedim annemi tercih ettim annemin rızası olmadan gelmem dedim tartışma kaynanam yüzünden başladı ama ilk sorunu annem cikardi aslinda ilk annem fişekledi 😀 olay baya karışık sonuç olarak annem ne kadarda istemese de essek gibi anneme yalvardılar gönlümüzü almak için herşeyi yaptılar o 2 hafta burunlarından getirdik iyide oldu kıymet bildiler Şu an evliyim herkesin arası cok iyi 😀 eşimin kaybetme korkusu ilk günkü gibi hala o yüzden vazgececegimi biliyor herseyden ona göre dikkat ediyor
121 Yorumla
Soran+1 yılAnnene naptı da annen bu kadar rest çekti. Yanlış aslına bakarsan öyle yapması. Benim annem öyle yapmasa da ben çok bilendim. Biz alttan aldık diye tepemize çıktılar, en son ekmeğimizi suyumuzu mu veriyosunuz ne bu tavırlar dedim ilişkiyi total kestim. Herkes engelleşti. Eşimle devam ediyoruz ama kavga ede ede
- +1 yıl
bastan anlatayım mı😀 uzun ama biraz
Soran+1 yılBi de nikahın varmış sağlammışsın. Bizim nikah yoktu daha. Pislik kadın ya nefret ediyorum
Soran+1 yılAnlat kız pls. Cidden kahve içiyorum çok hoşuma gider
- +1 yıl
ay dur kiz bende yapayimda anlatayim😀😀😀😀
Soran+1 yılAnlat bekliyorum
- +1 yıl
şimdi benim annemle babam ayrı ben 8 yaşımdan beri ayrılar benim annemde babamda annem oldu benim için annem büyüttü okuttu beni ve kardeşimi neyse ben büyük hastaliklar geçirdim sadece annem yanımdaydi annem uzerime titrer herseyin en iyisini ister benim için hep babasız olduğum için erkek tarafından beklentisi biraz fazla oldu altın esya alış-veriş falan herseyin iyisini istedi durumlari vardi ama hani olmasa istemezdi bizde ona yakışır şekilde çeyiz yaptik annemle herseyin en iyisini aldık sonra nikahlandik falan 1 2 hafta sonra ceyizim gidecek evime annem ev aldırdı kayinpederime müteahit çünkü kendisi alabilecek durumları var neyse ceyizim cikacak kardesim sandığa oturdu 1000 tl istedi kayin pederim 300 tl getirmiş annem 1000 tl istemesini soyledi kaynanamla hep sidik yarışı içindeydiler başından beri gıcıklığına yaptı annem biliyorum 😀 sonra kaynanam bize bastan deseydiniz hazirlikli gelirdik dedi kayin babam girdi araya söz düğün günü ceyrek alicam dedi erkek kardesime kardesimde 11 yaşında sonra esim sinirlendi kafasına göre evden ceyiz cikarmaya başladı annemde kizdi iznim olmadan nereye götürüyorsun dedi sonra geri getirdi esyalari neyse kayin pederim araya girince yumusadi ortalik ben 1. nakliyatta evime gittim ceyiz gelicek ya karsilamak icin esim annem arkadaşlarım annemin evinde kaldilar kolileri indiriyolar asagiya
- +1 yıl
annem beni aradi kardesinin bazasini senin küçük odana koyalimmi misafirin gelince yatar dedi bende resule sorayim anne dedim küçük odam boştu cocuk odasi olacağı için ben 2 berjer kitaplık piyanomu falan koymuştum
- +1 yıl
esimde bakariz dedi anneme de net tamam demedim annem bazayi boşaltmış paketlemis esimde bazayi begenmedi bu eski anne yenisini alirim ben dedi istemedi tartışmışlar sonra herkes benim evime geldi biz arkadaslarimla yatak odasini yerlestirdik kaynanam annem akrabalar mutfaga girdiler herkes yerleştirdi ama esim burnundan soluyor nasil sinirli pimi çekilmiş bomba gibi ayni
- +1 yıl
ceyizdir bazadir hepsi ust uste geldi bende dedim annemden özür dile falan dilemedi agladi yanimda yeter artik falan dedi neyse indi aşağıya hava almaya akşam oldu tabi saat 12 oldu herkes yoruldu hepimiz yemek yedik oturuyoruz annem dediki düğünden 1 2 ay sonra kuran okutalim mevlut yapalim evde nazara kazayi belayı def eder dedi
- +1 yıl
kaynanam da ev alininca mevlut okutulur biz bu evi almadık ki dedi biz hepimiz ev alindi diye biliyoruz babamda banyoda ufak tefek seyleri hallediyordu matkap isi falan aysel hanim bu ev alindi dedi kaynanam yoo almadik dedi uyuzluk yaptı
- +1 yıl
annemde dediki ben bastan beri size soyledim ben kiraya kiz vermem dedi benim kizim zorluk gormedi yapamaz dedi falan kayın babamda dedi alindi falan annem sinirlendi sesler yükseldi esim asagidan geldi cop dökmeye gitmisti anneme dediki al kizini defol git evlenmiyorum. yeter lan dedi
- +1 yıl
ben şok oldum herseyim yerleşti esim evden kovdu bizi bende yalin ayak dışarı kostum görümcem pesimde annem pesimde o an intiharı düşündüm atacak yer yok tabi 😀 etrafta kendimi görümcem ayakkabilarimi getirdi esim wp den bana senmi bosanma davasini acarsin benmi dedi yarin acacagim yazdim sana yazıklar olsun dedim
- +1 yıl
sonra kayin babam bizi yolda yakaladi arabaya gelin dedi annemle beni arabaya aldi ben ağlıyorum annem sinirli bizim eve geldi kayin babam nasil annemle ilgileniyo yapmayin sevda hanim etmeyin oglum yapti bi cahillik falan sonra esim geldi özür dilemek icin annemin yanina bende defol git dedim kovdum gitmedi annem kovdu gitti oda surekli agliyor kapimda kopek oldu hem o hem ailesi annem dedi o gun bak bu senin kocan buda ailen gidersen gelemezsin bende gitmiyorum dedim
Soran+1 yılAnnen çok fenaymış yalnız. Millet bu şartlarda evleniyo, ben hiçbişey istemedim sıfır kaprisle kaynanam olarak orospunjn terbiyesizliğini çektim. Bi düğün yaptı ev yok bişey yok. Boşanma aşamasına gelirsek bu kadını yerlerde sürüklemeli dövüp evime kaçıcam, eşime de uzaklaştırma çıkartırım artık
- +1 yıl
kayin babam yalvardi surekli geldi gitti esim 3 kere daha kovdu annem kocaman cicekler hediyeler bilmem ne annem adam gibi konusma yapti onunla sonra dayim dedem aile büyükleri konuştu eşimde özür diledi bana kacalim dedi kac kere gitmedim 1 tane annem var kimse onu uzemez dedim iste hersey ust uste geldi ben boyle birisi degilim falan dedi ama ben cok kötüyüm ağlıyorum surekli falan bu disarda beni yakaladı sarildi bana falan annem rizasi olmadan gelmem dedim annemde ikna oldu sonra baristik esim oyle mutlu olduki sanki ilkkez tanışıyoruz ben umidi kestim bıraktım cabalamayi davetiye bile dagitildi yani esim hic birakmadi beni bütün ailesi kaynanamda annemden gelip özür diledi annemde affetti Şu an evliyiz 8 aydır annem esimi cok seviyor hepsi unutuldu cok şükür
Soran+1 yılAbi böyle şey unutulur mu ya? Bizde sadece “sitem” oldu, sonra sesler biraz yükseldi diye aileler tamamen iletişimi kesti. Kan davasına döndü olay. Benimkisi de domuz. Keşke evlenmeseydim bununla ya, ömür geçmez bu ayıyla
- +1 yıl
cok abartmismar gercekten domuz inadi var heralde
Soran+1 yılÇok alttan aldık sonra inceldiği yerden koptu. Hata olsa 1 kere yapıp bırakırdı ama genel olarak çok itici. Eşim de asla durdurmuyo annesini. Doğumdan sonra eve ikisi de birlikte geldi, sırayla gelse neyse neden getiriyosun o çirkef kadını. Annemi doldurdu doldurdu sonra annem bana söyleyince dayanamadım. Annem de tam anlatmadı ha sadece çıtlattı. Söylemeseymiş bana. Kaynanam çenesini tutmucak kızını annesine şikayet edicek de benim annem gerginlik çıkmasın diye benden saklıcakmış. Ciddi ciddi de bunu diyo eşim. Hiç anneö çenesini tutsaymış demiyo
- +1 yıl
eşinde bitiyor hersey tam bir ana kuzusu
Soran+1 yılAna kuzuluğu da değil. Kural gibi. İlla onların evine de gidiyoruz falan. Aşırı kıro bişey deli oldum. Evde o kadar kekomanji değil ondan unutuyodum ama işe aileler girdi mi hep diretiyo
En İyi Cevaplar
+1 yılcocugumuz mutlu olsun diye olayı daha çok batiriyorlar bu anneler cidden oğlunu kıskanma falan en iyisi onlarmış gibi sen taviz verme boşver konuşur konuşur susar eşine de şikayet etme belli ki araçta kalıyor ana kuzusu işte unutmaya bak ne güzel bir yuvan olmuş 3. Kişiler için keyfinizi kaçırmaya değmez mutluluklar 🤍
02 Yorumla
Soran+1 yılKavga ettik zaten. Doğumda yaptı yapacağını. Rahatlamıştır kesin de arkamdan “yanlış anlaşıldım bunları haketmedim ühüühüh” diye duygu sömürüsü yapıyodur. Çok korkak ve kalleş bi kadın. Sesi kendi başına çıkmıyo sinsi sinsi hallediyo
- +1 yıl
Malesef sizin onu oğlundan ayıracağını sanıyor büyük ihtimalle zamane kadınları
+1 yılNikahımdan bir hafta önce kavga etmiştik. Ciddi anlamda ayrılmak istedim. Ancak herşey hazırdı ve vazgeçmedim bu yüzden.. Evlendik. Bir sorun yaşamadım evliliğimde ancak o kavgayı halen daha unutamadım. İçimde açık bir yara olarak kaldı... Geri dönmek zor olabiliyor bazen.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında unutmuştum ama kaynanamı hiç sevemedim ve sevimsiz tavırlarını sürdürdü. Öyle olunca baştan sınırımı çizse miydim diye düşündüm
- +1 yıl
Kim olursa olsun, baştan mesafeli olmak gerekir...
Evliliğe 1 hafta kala düğün iptal oldu bir akrabada, nişan atmak da olabilecek bişey, daha yolun başı zaten bişey olmaz. Düğün iptali daha kötü oluyor, tam hazırlıklar bitiyor bu hafta sonu düğüne bekleriz denirken, birden düğün iptal oldu mesajı geliyor, acaba korona virüs yüzünden mi iptal edildi derken işin komple yattığını öğrendik. Tabi baştan aileler için yıkıcı ve oldukça üzücü oluyor ama alışıyor insan, şu an herkes hayatına devam ediyor bir şekilde.
19 Yorumla
Soran+1 yılBizim de öyle olur diye korktum. Çok az kalmıştı. Düğün neden iptal olmuş?
- +1 yıl
Bilemiyorum çok da yakın tanıdık değiller ama iki aile arasındaki bir sorun patlak vermiş sanırım, muhtemelen aileler arasında bir sorun, e tabi çiftten biri de kendi ailesini çok haklı bulup diretince böyle oluyor, ne aileler çok işin içinde olmalı ne de çiftler aileleri çok işin içine sokmalı bence, iki kişilik bişey bu sonuçta. Yine de iyi tarafından bakarsak evliliğin birinci yılında ortada bir çocukla ayrılık olsaydı daha kötü olurdu. Başlamadan bitmesi iyi oldu. Olan iki yıllık nişanlılık süresine oldu sadece.
Soran+1 yılNişan atılması çocukla boşanmaktan daha kötü bence. Bi daha evlenmek zor tabii. Bilemiyorum.
- +1 yıl
Neden nişan atmak bu kadar mı eksi olumsuzluk yaratıyor insanlara? Sonuçta nişan dediğimiz şey bir nevi tanışma anlaşma süreci, bakarsın olmuyor bozulur iş bunda kötü bişey yok. Küçük bir çocukla genç yaşta dul kalmak kadın açısından bir çok açıdan zorlu bir hayat yaratıyor ülkemizde. Acı ama gerçek. Nişanı bozuldu diye kimse bir kızla evlenmekten imtina etmiyor ama çocuklu birini mutlaka çocuğu olan biri bulsun bekleniyor, en azından başından bir evlilik geçsin diye bakılıyor. Elin çocuğuna babalık mi yapacaksın diye düşünen aile büyükleri yok mu? Ya da benim çocuğuma elin adamı babalık yapmasın diyecek eski eşler.
Soran+1 yılBi daha evlenmem ben zaten. Yaşlılıkta yalnızlık zor ama zaten kimin önce öleceği de belli değil. Kısmet artık napalım. Nişanı atsak düğüne 1 hafta kala ben kafayı yerdim
- +1 yıl
Ben düğün iptal oldu diyorum yahu, nişan atılmadı. Olan iki yıllık nişanlılık süresine oldu boşuna zaman geçti dedim, bir önceki yıl düğün olacaktı öbür yılı bekleyelim bazı işler ev tutmak eşya bakmak vs hallolsun diye, tam düğüne bir hafta kala son 2-3 günde aileler yüzünden düğün iptal oldu diyorum, dedim ya herkes virüs yüzünden bir yasak geldiğini düşündü ama iş yatmış. Kafayı yiyecek bir durum da yok kimin ailesi tatsızlık çıkarıyorsa o taraf ailesini biraz dizginleyecek. Öyle ana kuzusu olursanız aile de sizi bir mal gibi istediğine verir istediğine vermez sizin kararlarınıza saygı duymazlar. Neyse konu böyle uzar gider işte, Allah herkese her işin hayırlısını versin zor bir süreç sonuçta.
Soran+1 yılDüğün iptal olunca nişan atılmış oluyo işte. Çok kötü olmuş. O noktadan sonra sırf söz verildi diye bile evlenmek lazım bence çoook büyük bi sıkıntı olmadığı sürece
- +1 yıl
Nişan düğünden 1 yıl önce de atılabilirdi ve bu olabilir böyle şeyler denilebilecek bir şey. Düğün iptal olması daha kötü, ev tutuluyor, eşya döşeniyor, misal düğün Pazar günüyse iş Çarşamba iptal oluyor. Nişan değil düğün iptal oluyor. Bu işler ilkokul, ortaokul, lise gibi şeyler değil ki😅 düğün salonu bile tutulmuştu düğün iptal oldu. Aileniz her işe karışan sürekli karşı taraftan bir şeyler isteyen tipler olursa zor, bugün olmazsa yarın boşanma olur zaten.
Soran+1 yılHaklısın. Düğüne 1 hafta kala düğün iptal eden taraf karaktersiz ve şerefsizdir yalnız. Sözler verilmiş bi kere masraflar yapılmış. Kurtardığına saysın sonra toparlanabildiyse
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
13Cevap
7. ay nişanlandık 11 ay nişanlı kaldım ancak iğrenç bir nişanlılık dönemi geçirdim her canı sıkıldığında dediğini yapmadığımda her pazar annesiyle vakit geçiriyordu benim canımı acıtmak için ama hiç şikayet etmedim durumdan ayrılığa adım atmıyordu görmezden geliyordu mesajımı aylardır bilerek görmüyordu narsist biriydi annesi durum paylaşırdı narsist biriyle mutluluk olmaz diye beni narsist gösteriyordu ve bayramda memleketteyim deyip yurtdışına tatile gitmiş kardeşiyle sonradan kulağıma gelmişti. beni terkettiği gün yalan söylemişti yurtdşında olduğumu bilmiyorum zannediyor
00 Yorumla
+1 yılArkadaşımın eski sevgilisi başkasıyla nişanlanmıştı düğün davetiyeleri bile hazırdı ama annesi yüzünden nişan attılar düğünden 2-3 hafta önce.. Başka bir arkadaşım da yine düğünden 1 hafta önce ayrıldılar.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşıma gelir diye korktum ben de. Berbat rezillik ya. Eski sevgilisine güvenebiliyo mu ya annesi yine bozarsa?
- +1 yıl
Arkadaşım eski sevgilisiyle beraber değil ki şimdi. Onları da zaten çocuğun annesi ayırmıştı. Sonra çocuk başka sevgili yaptı onunla nişanlandı o da annesinden sebep bozuldu yine
Soran+1 yılÇocuk da gerizekalıymış. Oğlunun turşusunu kursun, ana kuzusuyla evlenilmez zaten
- +1 yıl
Evet ya oğlunu kaç sevgilisinden ayırmış nişanı atan kız 6 aya başkasıyla evlenmiş zaten..
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıleğer eşin senin karşına geçip de annesini savunmuyorsa yuvanı bozma onun annesini sevmek ya da görüşmek zorunda değilsin ama bunu eşine söyle yediremiyorum gururuma sen görüş ama ben arama sınır koymak istiyorum de
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten görüşmüyorum
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen nişanlanacakken tam direkten döndüm ailesi yüzünden sonra ne mi oldu 3 ay sonra evlendi bende yoluma baktım
09 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayda nasıl yeni birini buldu?
- +1 yıl
Pişman oldu ama iş işten geçti ailesinin bir yakınıyla evlendirdiler sevmedigi halde evlendi işte Ama Allah korumuş beni cidden
- +1 yıl
Benim kardeşimin nişanlisi 1 ayda birini buldu hemen evlendi
Soran+1 yılKızın söz hakkı yokmuş baksana, sevmediği halde evlenmiş. Ailesinin kurbanı
Soran+1 yıl1 ayda masaya nasıl oturtuyolar aklım almıyo
- +1 yıl
Demekki aklinda başka biri varmiş o yüzden hemen buldu birini
Soran+1 yılValla bana da öyle geliyo. O kadar çabuk bulunamaz hali hazırda biri vardır gibi
- +1 yıl
Aklında fikrinde kalbinde ben varken aile baskısı yüzünden baskasıyla evlendi kendi ailesi sorunlu ama yapcak bişey ama beni ilgilendirmiyor artık
Soran+1 yılAilesi neden seni istemedi? Davulcu zurnacı mısın?
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşinde suç var. Annesinin edepsizliğini görmezden gelmek istemiş belli ki. Ailesi sen olacaksın, seni arada bırakmış olması hiç hoş değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet değil. Hala da öyle yapıyo. Evliliğimiz bozuldu o pislik şımarık kadının edepsizlikleri yüzünden
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş bitmiş, bu konuyu ilerde hatırlatırsın, neden yaptın dersin, belki sınırın geçer.
03 Yorumla
Soran+1 yılKavga ettik zaten. Doğumda. Hiç pişman değilim. O sırada tavır koysam nolurdu diye düşünüyorum, evliliğimiz daha az mı yara alırdı yoksa hiç evlenmez miydik acaba?
- +1 yıl
Sarsılırdı bitmeye kadar giderdi
Soran+1 yılBence de biterdi. Evlenemezdik. Orda bile bizi ayırmaya çalışmış. Nefret ediyorum daha da görüşmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtmadım ama atıyordum
altın takı muhabbetineydi
babam sus dedi yoksa ortalığın anasını ağlatmıştım
şimdi gözlerinden bitaneyim02 Yorumla
Soran+1 yılOrda sustun diye mi bitanesin yoksa tepkini koydun mu? Biz hiç altın maltın demedik. Öldürücem ben bu kadını ya
Cevap sahibi+1 yılTepkiden ziyade o anda elimizde oydu
İki fazla istiyorlardı bizde 6 parasına 8 yaptık
Olay tamamen buydu yani
Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sanırım şu an evlisiniz peki evleriniz yakınmı ne sıklıkla görüşüyosunuz
00 Yorumla
+1 yılBen 2 ay önce kestirdim. Minik bir kesim artı perçem yapıldı 130 Tl ödedim. Ama mahalle kuaförü değildi.
11 Yorumla- +1 yıl
Bisey dicem nzjfmsjdkakd ben bunu buraya yazmadim
+1 yılAnnesi senin icin ölü gibi olsun ve gormezden gel onu
10 YorumlaBenim olmadida kuzenim in olmustu 2 ya da 3 kere ama Şu an evli ve cok mutlu.
07 Yorumla
Soran+1 yıl3 kişiyle nişan atıp 4. sü ile mi evlendi? Ne gözü karaymış
Soran+1 yılKin tutuyorum evet ama evlenme aşamasına gelmiş bi ilişkiden sonra yenisi ile nişanlanmak, ondan da ayrılıp sonra tekrar nişanlanmak garip geldi. Çıkma teklif eder gibi nişanlanmış
Soran+1 yılYine de gözü kara bi insanmış. Biri bana 3 nişan attım dese onla nişanlanmazdım
+1 yılOtur, konuş onunla bir sıkıntın varsa. Konusmazsan sorun çözülmez
01 Yorumla
Soran+1 yılKavga ettik. Yapıp yapıp yapmadım diyen biri. Yüzyüze konuşulabilir biri değil
+1 yılBir yola girdiysen devam edeceksin
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle
- +1 yıl
Seviyorsan savasacaksn
+1 yılBizim öyle çok tanıdığımız oldu sağlık olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBerbat durum. Şehir değiştirmek gerekir bence, benim öyle bi durumum da yoktu
+1 yılGeçmişe mazi derler boşver takma olmuş bitmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın hala çok itici. Biraz daha desturlu ama hala alttan alttan laf sokuyo huzursuzluk çıkarıyo
- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılMasadan kalkan bile oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılMasadan kalkanı vurmak lazım bunun açıklanabilir tarafı yok
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNikaha 1 hafta kala nişan attığım doğrudur.
017 Yorumla
Soran+1 yılNoldu sonra? Kız naptı?
- +1 yıl
Ağladı çok ağladı üzüldü bende üzüldüm.
Fakat sevgiyi bir kenara bırakıp mantıkla hareket etmek gerekir.
Eğer bunu yapamazsan pişman olacak olan kişi sen olursun.
Ben saygısızlığa gelemem prensip meselesi
Soran+1 yılKız evlendi mi başkasıyla? Allah seni kahretsin üstünde ah var senin
- +1 yıl
Kız ayrıldıktan 2 ay sonra zengin biriyle evlendi benim maddi imkansızlıklar dolayısıyla üzülerek alamadığım birçok şeyi aldırdı.
Sana gelince adam akıllı konuş bilip bilmeden beddua etme bilirsin haksız edilen dua sahibine geri döner.
Soran+1 yılArtislik yapıp ortada kız bırakmışsın. İyi kader yüzüne gülmüş kızın. 2 ayda nikah masasına nasıl oturttu çocuğu?
- +1 yıl
Ve iyiki yapmışım diyorum.
Kardeşim 25 bin tl sadece yatak odasına neden verilsin hadi onu geçtim 13 binlik buzdolabı 8 bin lik çamaşır makinesi 20 dal en düşük 20 gram olacak bilezik set bilmem ne ıvır zıvır gelinin kardeşlerinin kişisel ihtiyaçları elbise düğün öncesi araba alınacak şartı falan hayırdır süt ineğimi alıyorsunuz demezler mi adam derler ve ben dedim. Verdiğim karardan hiç pişman olmadım
Soran+1 yılBizde ev çeyiz vs olmadı. Bi düğün oldu. Yolucam bu kadını yolucam
- +1 yıl
İsteseydin verenin bir yüzü vermeyenin iki yüz demişler benim ki istedi ben vermedim vereni buldu onla evlendi 🤣
Soran+1 yılİyi yapmış kız. Seninle ömür geçmez. Saygısızlığa gelemem diyen nikaha 1 hafta kala kız bırakıyo. Keşke önce dövdürüp sonra vursalardı seni görürdün saygıyı
- +1 yıl
Kendi derdini bıraktın bana in sardın senin psikolojin bozulmuş
Soran+1 yılKendi derdim eşimin de senin gibi tripleri olması. Seviyorum ama bu hareketlernden nefret ediyorum. Seni tanımıyorum sevme durumu yok, sadece bu hareketlerni sevmiyorum. Ondan sarmış oluyorum
- +1 yıl
Eşinin sorunu ailesine önem vermesi tabii ki ailesini sevsin fakat bir ailesi olduğunu unutmadan sevsin
Soran+1 yılDoğru. Çekirdek ailesi biziz artık
- +1 yıl
O halde bunu eşinin kafasına vura vura sok anlasın karısı çocuğu olduğunu kendi ailesinin artık 2. plan da kaldığını anlasın
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Bana da çok kaba geldi. Ne yaşadı ne biliyosun. Nice kızlar var bir bilezik için düğünü milletin burnundan getiren. Yıllar olmuş çoluk çocuğa karışmıssın. Geçmişin pişmanlığını yaşayacağına günü değerlendir. Anlaşamıyosan az görüş olur biter.
- +1 yıl
@Kararsızkız_90 helal 👍
+1 yılbenim öyle bir hikayem olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılAman olmasın çok kötü
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kin gütme affet gitsin
00 Yorumla
+1 yılÇok tehlikeli bi durum her iki tarafada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç yıllık evlisin
00 Yorumla
+1 yılnah barışırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kavga etmedim, evlendim zaten. Boşuna hasetleniyon kız kurusu. Kaynanam da senin gibi itici
- +1 yıl
bu yüzden nişanı atmış belli ya
Soran+1 yılAtmadık çiçek evlendik
+1 yılSende mi oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılBiz nişan atılır diye sustuk. Ama şok edici derecede yersizdi davranışları. Dumur olduk babam bana sus anneni de sustur dedi. Eşimle babası annesine bişey demedi
- +1 yıl
Ka c yildr evlisn
Soran+1 yıl3
- +1 yıl
Yaşlarnz Ka c seviyonmu
Hayır
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırakacaksın
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz