Güncellemeler
+1 yıl
Kimseye zekâsını kanıtlayacak değilim bana göre zekâsı bulunmayan kişi KENDİ DÜŞÜNCE KALIPLARININ DIŞINA ÇIKAMAMIŞ ÖNYARGISIYLA REFLEKSİF HAREKET EDENLERDİR. Azıcık medeni insan olun YAZIK. Size ne olup olmadığını değil ne yapacağımı SORDUM?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mesaj at sohbet et kendin ol extra bir şey gerekmez
Sen ne kadar muhafazakarsın
Ben daha çok ruhsalve spritüel konularla ilgiliyim. Her şey İslamiyetle bağdaşır hâle geldiğinden beri yeniden farklı bir şekilde müslüman olmuş gibi hissettim. Hâlâ araştırıp okumam öğrenmem gereken şeyler mevcut. O daha bilgili benden ama öğrenmeye açığım. Benim de ona öğretecek şeylerin olduğunu düşünüyorum 😊
O zaman ona o yönünü gösterebilirsin. Sadece gülümsemende bile bir ciddeyet olsun derim. En azından onunla muhattap olurken diyim. Tabi ne kadar dini bütün biri bilmiyorum ama
Çok sıcakkanlı güler yüzlü biri arkadaşı olan kız da var aynı bölümden temsilci bir kız o da aynı onun gibi ve kapalı yani arkadaş olduklarını umuyorum tabii 😂
İnsallah öyledir yine de sen dereyi görmeden paçaları sıvama biraz gözlemle. Her muhafazar da aynı kafa yapısında olmuyor işin gerçeği
Yani çok kibar bir insan instagramda da az takip ettiği insan ve az sayıda takipçisi var genelde üniversitedeki aynı bölümden mezun olmuş mesleğini edinmiş kişileri takip ediyor çoğunluk erkek
Bakalım hayırlısıyla nasip olur inşaallah 😊 teşekkür ederim ön yargıyla yaklaşmadığın için 💞iyi gecelerr
İyi geceler. rica ederim
doğal olman yeterli
İşin zor
Good luck kid
Giyim kuşam ile