Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşı ile mi yattın? Adama itiraf et, okey derse ne yapacağını düşün. Yok derse zaten ayrılırsınız. Yakın arkadaşı ise arasını bozup bozmamak , erkeği söyleyip söylememek ayrı bir mesele. Sana kalmış orası. Arkadaşı olduğunu söylemek, fırsatı bulduğunda ihanet eden birisi olduğunu gösterir. Daha fazla üzmesin diye söylenebilir. Arkadaşlığı bozulmasın sonuçta bir şey paylaşıyorlar, o zaman söylemeyim mantığı da var bir yandan. Ama ben ilk mantığa daha yakınım. Tabi tepkiler iyi ölçülmeli. Olay çıkaracak, kan çıkaracak biri ise söyleme sevgiline.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşı değil düşmanı
En İyi Cevaplar
+1 yılsevgılınden ayrılacaksın once.. yok oyle hem ayranım dklmsn hem... sonra o aldattıgın kısı ıle hıcbırsekılde gorusmeyeceksın kı vıcdanının azabı hafıflesın...
aldatıpta yoluna hıcbısey olmamıs gıbı devam eden ınsanlar v arken senın pısmanlık yasamanda ıcınde bırseylerın olmedıgının gostergesı lakın o ılıskıyı devam ettırmene yetmez bu...
kendıne azıcık saygın varsa... o ıkı erkektende uzak duru ve bır sure ask mesk ılıskılerıne dalmazsın... cunku bellı sen daha bırıne aıdıyetlık hısstmek ıcın olgunlasmamıssın... sözde herkes asık onemlı olan devam etırebılmek...
sen bır sure yalnız kalmayı ogren... zaman senı tedavı eder...06 Yorumla
Soran+1 yılDiğer yorumlara da bi göz atsaydınız. Bırakmıyor peşimi bırakmıyor istemiyorum diyorum evimi basıyor napayım ben şimdi tamam ayrıldım bi şekilde diyelim bunlar düşman düşman ya öğrenirse diceksin ki banamı sordun haklısınız öğrenme ihtimali şu an beni korkutan şey öğrenirse öldürür beni
- +1 yıl
saplantılı bır asıgınız varsa sız ondan hposlanmıyorsanız sızı sevmıyorum ben ayrılmalıyız demenıze ragmen yok ben sızı bırakmam dıyorsa ki anlattıklarınızdan bunu cıkardım o kısı sevgılınız sayılmaz... evlı falanda degılsınız... bu durumdada onu aldatmıs sayılmazsınız
cunku sız zaten onu sevmemmıssınız kendı kafasındakı dunyada yasıyor (ısstemedende olsa zorunlu sekılde onun hıslerıne karsılık verıyor onunla beraber oluyorsanız cınsel anlamda ıs degısır o zaman sızde hatalısınız... ne olursa olsun boytun egmemenınz gerekır )
yanı soru otomatık ortadan kalkıyor... aldatma olması ıcın ıkı kısınının kendı rızaları ıcınde ılıskılerı olup 3. bir kısıyı haytlarına sokmaları gerekır... ama gorunune o kı sızın rızanız yok... mecburı bır ılıskı ıcerısındesınız...
Soran+1 yılBuluşmuyoruz bile öyle bir ilişkimiz yok. şu an ki korkum bunu öğrenirse beni öldürür korkusu
- +1 yıl
korkarak bır omur yasanmaz... ısın sorumlulugunu ustlenmen gerekır... sen cok korkak yasıyorsun bu hayatı...
- +1 yıl
Kız vicdan azabı çekiyorum diyor. Sence sevgilisini sevmemiş mi? Sadece takıntılı aşk ve karşılıksız sevgi mi var? Tabi vicdan azabı çekmesinde öğrenme durumu da var ama sevmiyor diyebilir miyiz bu kadar kısıtlı veriden?
Soran+1 yıl@olasılıklararenedak sevmiyorum 4 yıldır birlikteyiz üzerimde hakkı var neredeyse birlikte buyuduk bunların yanı sıra en buyuk korkum öğrenme ihtimali hepsi bi araya gelince vicdan azabı fazla oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Eğer sevgilini artık önemsemiyorsan ayrıl gitsin. Başkasıyla olduğuna göre onu önemsemiyorsun demektir. Ayrıl bir an önce, öyle ilişki yürümez.
Peşimi bırakmıyor demişsin, zorla mı sevgili olacaksınız, noktayı koy, iletişimi kes. Dağ başı mı burası, gerekirse polisten koruma iste. Savcılığa git, bu tipler iş ciddiye binince tırsar giderler.03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım desem ya öğrenirse düşmanlar bide bundan korkuyorum sonu Herhalde poliste bitecek gibi duruyor
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılDiğer yorumları okudum, anlamaya çalıştım ama anlayamadığım birşey var. Sen bu sevgilinin düşmanı olan adamla Nerden ve nasıl tanisiyordun?
Cinsellik aniden mi gelişti, yoksa duygusal bişeyler hissettin mi ona karşı.
Başka soracak sorularimda var ama konuyu iyi bilmeden yorum yapmak. doğru olmaz diye sorma gereği duydum02 Yorumla
Soran+1 yılAynı yerde oturuyoruz 6 senedir falan tanışıyoruz ve gercekten seviyorum
- +1 yıl
Sevgili mi oldun onunla? Onunda sevgisinden emin misin? Kullanıyor olmasın mı seni?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı takıntılı bir it benim peşimde de var
defalarca ondan iğrendiğimi onu sevmediğimi istemediğim söylediğim halde gelip kapımıza dayanıp yalvarıyor köpek gibi bana harcamalar yaparak para yediriyordu ayrılmak istediğim zaman da bana yolladığı parayı yaptığı harcamayı minnet edip seni şikayet ederim diyor. sanki başına silah dayayıp zorla ona bana para gönder şunu bunu yap dedim de.. ve bu arada ilk bir yıl kadar iyiydik evli çıktı sonra bir eskortla aldattı bunun gibi bir sürü hata ve yalanları var ondan nefret etme sebeplerim bunlar..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapacak bir şeyin yok artık. Özür dile, ayrıl. Af dileme, sadece özür dile ve uzaklaş.
Vicdan olaylar bitince azap çeken bir şey değil. Bu anlattığın duygunun adı utanç, her insanda bulunur, iyisinde de, kötüsünde de, tek fark kötünün bunu kolay atlatmasıdır.
Tüm bunların sebebi ise yanlış verilen eğitim.
Aileler çocuklarına ahlakı, etiği öğretmiyor. Ayakta kalmayı öğretiyor. Yeri gelince ahlaklı duruşu ile diz çökmeyi göze almalı insan. Anne baba da bunu öğretmeli.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldirek ayrıl kimsenin hakkını yeme bana oldu kız 2 sene sonra gelip yazdı bana seni aldattım diye vicdan azabından 2 sene beni takip etmiş saplantı olmuş en son dayanamayıp yazmış çok kötü bir his 2 sene sonra öğrenince o kadar sevdiğim kızdan şu an söylediği halde bile aşığım ona benim hayatımda bambaşka bir yerde ama bunu yapması tabi asla dönüşü yok sana tavsiyem hatta rica ediyorum ya gidip söyle ya da ayrıl üzme adamı yazık benim gibi 2 sene seni düşünmesin söyle gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle kimsenin yargılamaya hakkı yok. öğrenebileceği biri derken? Yakını mı ve bu kişi nasıl biri? Eğer pislik biriyse seni tehdit bile edebilir söylerim filan diye eğer değilse korktuğunu belli etmeden kısa bi konuşma yap unutulsun filan de ve sende gercekten unut gitsin. Insaniz maalesef hatalarımız olabiliyor tekrarlamazsın olur biter
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim yüzümden düşmanlar. Bunu bana karşı kullanacak biri değil şu an o kişiyle sevgili oldugumu da bilmiyor bi yerde denk gelseler bi şekilde konuşsalar konu açılır mı bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDüşmanıyla olman kötü çünkü iyi biri olsa bile arada seni harcayabilir sırf düşmanına galip gelmek için ne diyebilirim ki umarım ortaya çıkmaz. Neyse sen yinede bunu düşünerek hayatına kendine zindan etme
Soran+1 yılEn kötü ölürüm ya napayım artık kafayı yedim iyice mallığımın, düşüncesizliğimin bedelini ödüyorum
Cevap sahibi+1 yılYok yok bir şey olmaz boşver yapmışsın artık pişmanlık duymanın bir mantığı yok unut gitsin insan sürekli düşününce de hayatına çekiyor olumsuzu. Devam et ilişkine
Soran+1 yılDesteğiniz için teşekkür ederim umarım cok cok mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılRice ederim 😊 umarım sende🙏
+1 yılSen zaten ayrılmışsın adamdan adam bırakmamış peşini takıntılı sanırım buna aldatma deniliyormu bilmiyorum ama sana adamdan kurtulman için tavsiye verebilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılBi şekilde kurtulucam artık bunu geçtim öğrenme ihtimali beni korkutuyor ayrılsam bunu öğrense bile benim için cok buyuk bi sıkıntı
- +1 yıl
kızın anlattıklarını okuyunca aklıma dırek karasevda dızısı geldı :D. oradada takıntılı bişr emir kozcuoglu vardı... lakın buırada kızı anlamıyorum evlı degılsın nısanlı degılsın... ne mecburıyetın var kı yanı.. ayrılırsam yok soyle olur yok boyle olur gıbısınden korkmus sınmıs... yahu anne baban arkanda duracak kımsen yok mu senın dıme... sıgın onlara soyle su herıf takıntılı pesımı bırakmıyor de... yok onlarında ogrenmesınden korkuyorsa bence hıc yasamasın bu hayatı... korkarak omur gecırılmez.. bazı seylerle yuzlesmesı gerekır haksızmıyım...
ayrıca bende senın gıbı dusunuyorum.. cokta aldatmaya gırmıyor yaptıgı davranıs
Soran+1 yıl@KahveSacliHeRif arkamda duracak bi aileye sahip değilim bi tekme de oradan yerim
- +1 yıl
polise gıodeceksın o zaman... ne yanı senın pesını bırakmıyor dıye sevgılı olmaya rızamı gostereceksın... bın kere olecegıme bır kere olurum... cesaretını topla ve adım at... kurtulmanın caresını bul
Söyle. Bu noktadan sonra giden zaten gidecek. Yakınlarsa aralarında bir tartışma çıkar sinirle itiraf eder her şeyi, yani ya sen söylersin ya da her türlü duyacak zaten.
08 Yorumla
Soran+1 yılDüşmanlar daha doğrusu denk gelseler birbirlerine girerler
- +1 yıl
Düşmanından duymak mı yoksa sevdiği kızda duymak mı daha çok üzer onu? Bence sevdiği kız hakkındaki gerçeği düşmanından duymak, bu en kötüsü olur Yapacak bir şey yok, zamanı geri alamazsın. Pişman olabilirsin, üzgü olabilirsin, kaybetmekten korkuyor olabilirsin ama bekleyerek bunların hiçbirini engelleyemezsin. Anlat gitsin, madem seviyorsun sence o da gerçeği hak etmiyor mu? Ayrılırsa birkaç ay üzülür, ağlar ve en sonunda hayatına devam eder ama anlatmazsan sen hayatına normal bir şekilde devam edemezsin. Yine de sana kalmış.
Soran+1 yılHayır hayır sevmiyorum bugune kadar kaç defa ayrıldım inanamazsınız 4 yıldır birlikteyiz sevmiyorum git dedim gitmedi evime geldi bi sürü olay çıkardı bunu öğrenirse beni öldürür ben birlikte oldugum adamı seviyordum gercekten defalarca ayrıldım bırakmıyor peşimi
- +1 yıl
Haa onu başta deseydin ya. Sevmiyorsun zaten, niye umursuyorsun ki? Polise git, uzaklaştırma kararı çıkart yapamıyorsan bahane bul, babam ile bir adam önceden anlaşmış, beni evlendireceklermiş de. Türk dizisi misali. Zaten kendini sevmeyen biriyle birlikte olacak kadar aptal ve midesizse yer bunu. Ailene söyle, gözünü korkut. Düğüne kadar sürdürmeyeceğine göre yap kurtul.
Soran+1 yılİyice çirkinleşir olaylar diye polise gidemedim teşekkür ederim yardımınız için bi şekilde bi yolunu bulup ayrılıcam burası kesin benim şu an ki korkum öğrenme ihtimali
Soran+1 yılSadece bana karşı bu takıntısı dediklerinizi dinleyeceğim teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Son pişmanlık bi işe yaramaz ama aldatılmak gerçekten çok ağır bişey bence o kişiden uzak dur onu daha kötü etkilersin özür dile ve hayatından uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtada bir aldatma varsa mutlaka iki tarafta suçludur bir taraf aldatıyorsa bir tarafta buna sebebiyet veriyordur O yüzden çok da takılma
10 YorumlaBian önce anlatsan ilk senden duysa , olmaması gereken birşey ama olmuş belki affeder
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni affetmesini istemiyorum ben cok ayrıldım 4 yıldır birlikteyiz sevmiyorum dedim ayrıldım defalarca aldattığımı söyleyemem aldattığım kişiyide tanıyo beni öldürebilir mallık yaptım salaklık yaptım ama istemiyorum seni dedim kaç defa anlamadı
Soran+1 yılÇok çirkefleşiyo evime geliyo yalvarıyo napıcam bilmiyorum artık bi şekilde ayrılıcam orası kesinde benim korkum aldattığımı öğrenme ihtimali
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl bir cesaret Sizdeki yaa pesss bide gitmiş yatmış elindeki yetmiyormuydu... zaten öğrenir yakında tekmeyi basar
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke tekmeyi bassa diğer yorumlara da bi göz atsanız fena olmazdı
Aldatana hiç bir zaman merhamet edilmez.. d sen herseyi hakediyosn..
02 Yorumla
Soran+1 yılSen çok biliyosun hiç mi hatan olmadı bugune kadar neden herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi konusuyor
- +1 yıl
https://youtu.be/QQHolWRUvdM hata bilmeden yapilan seylerdir, aldatmak kandirmaya sahtekerliga girer ayni sey değil .. hic aldtmadim.. bu sarkida sana g.. sn
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilin. Pes edecektir. Olan olmuş. Uzmeyin kendinizi. Nefsi bir durum. Tövbe edin. Bu şekilde birşey düzelmez
Birakin oda mutlu olsun sizde.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. sevgılın senı o yone ıttıgı ıcın yapmış olabılır mısın?
06 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere ayrıldım bırakmadı peşimi sevmiyorum dedim neler yaptı
Soran+1 yılBen birlikte oldugum adamı seviyordum ben ayrılsam o ayrılmıyor bide düşmanlar ben napıcam ya
Soran+1 yılÖldürür beni :)
+1 yılyapacağın şey gidip sevgiline söylemek bu kadar basit. naneleri yerken iyi sonra vicdan azabı diye geçinin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılZevkli miydi?
hala o yasak oluşu ile yapmanın tadı damağında kalmıştır...11 Yorumla- +1 yıl
@yagmuurs_sen varyaa fenaaaasın
+1 yılAdamın koynuna girerken bize mi sordun sessiz sedasız ayrılacaksın kahpeliğin yanına kâr kalacak.
10 Yorumla
+1 yılBunun tek yolu ona söyleyip, özür dileyip, arkanı dönüp gitmek.
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz 2 rekat namaz kılıp dua ettin mi geçer bu boyledir
00 Yorumla
+1 yılMerak etme oda seni aldatmistir ve aldattiysan ayril vicdanende rahatla
00 Yorumla
+1 yılyapcak bişey yok akıl sahibi bir insansın bunu tahmin etmen gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılYabancı biri ile aldatmayı öğreneceksin. Tedirgin olmana gerek yok. Herkes sen gibi sadece daha profesyoneller
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen düzgün bir şekilde ayrıl. Her ikisindende uzak durup tertemiz bir sayfa aç
01 Yorumla
Soran+1 yılPeşimi sessiz sedasız bırakacak biri değil ki dünyanın diğer ucuna gitsem bulur beni
öncelikle neden yaptınız anladığım kadarıyla seviyorsunuz
00 YorumlaHer insan hata yapar ama madem altadacan nie yakini biriyle yaptin ki
00 Yorumla
+1 yılSorunun sahibi hala burda mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neden aldattın yetinmediğin için mi veya başka bir sebep
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne olursa olsun dürüst davran ona bilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖldürür dürüst olamam mümkün degıl
- +1 yıl
O tip seni itmiş buna belliki...
Bi yolunu bul ayrıl ondan
Soran+1 yılÖğrenmesini nasıl engellicem peki
Ayril. Ders olsun sana
10 YorumlaAyril unut yeni biri bul
00 Yorumla
+1 yılLinçlemeye gerek kalmadı. Allah yardım etsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini birden idare et
00 Yorumla ayrılıcan yapcak bişi yok
00 Yorumla
+1 yılYani bunu ona gidip söylemen daha iyi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Allah a nasıl hesap vercen onu düşün önce
00 Yorumla
+1 yılsevgilinden ayrıl bitir bu kadar
00 Yorumla
+1 yılAyrıl da kurtulsun senden.
00 Yorumla
+1 yılNe yaşıyorsan hak ediyorsun
00 YorumlaUmarım kısır olursun senin soyun kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgünce ayrıl, azıcık zerre kadar sevgin varsa
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldattığını söyle o zaman 😂😂
Soran+1 yılPeşimi bırakmaz+öldürebilir 😑
Cevap sahibi+1 yılBu ilişki değil öyleyse
Seni rehin tutuyor galiba
Aldatman aşırı aptallık olmuş
Umarım öğrenmez
Ruhuna Fatiha demek zorunda bırakma aileni
Soğut
Ama sonradan falan öğrenirse bile geçmiş olsun, umarım fazla bir şey yapmaz. Polise git direkt.
Soran+1 yılFazla gercekci oldu ya. Acaba öğrenmez ben bosuna mı böyle pimpirikleniyorum diyorum
Cevap sahibi+1 yıl? Anlamıyorum
+1 yılAyrıl adamdan
21 Yorumla
Soran+1 yılO benden ayrılmıyor ki ben napayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah sizi ıslah eylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmışsın boşver yeni tenler iyidir
00 Yorumla
+1 yılSevgiline şöyle ne olursa olsun ona gercegi de
20 YorumlaOrasbin yemini taragi görene kadar
00 YorumlaPart2 gelsinn
20 Yorumla
+1 yılMümkünse çocuktan ayrıl
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılÇokmu azdın naptın
01 Yorumla
Soran+1 yılHe mk bela aradım
söyle bence aldattığını dürüstlük her zaman iyidir
07 Yorumla
Soran+1 yılSessiz sedasız peşimi bırakacak biri değil ki bunu öğrenirse beni bile öldürebilir. Ben sevmiyordum ki sevmiyordum kaç kere ayrıldım bırakmadı peşimi git dedim gitmedi
Soran+1 yılKarşıma alıp bunları söylersem gercekten beni öldürür sen şimdi diceksin ki o zaman neden yaptın ben bir malım orası ayrı ama gercekten seviyordum ya nasıl ayrılıcam sevgilimden bilmiyorum herşeyi denedim her türlü bırakmadı
Soran+1 yıl20 yaşındayım çevremiz ortak yani onu korkutabilecek biri yok. Bugune kadar iyice çirkinleşmesin daha çok hırs yapmasın diye polise gitmedim ama sanırım sonu bu olucak
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😔
Aldatdın bide sevgilim diye biliyorsun😐
00 YorumlaBence ayril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Ayrıl cocugu kurtar kendinden.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılbir daha aldat.
civi civiyi söker00 Yorumla
+1 yılAyrıl kanka bence
00 Yorumla
+1 yılNasıl oldu bu bir anda
00 Yorumla
+1 yılBanane
10 Yorumla
+1 yılAyrıl bence cocuktan
00 Yorumla
+1 yılNerden aldattin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl kandırdı seni
00 Yorumla Bir şey olmaz
10 Yorumla
+1 yılAlışkanlıkyapar
00 Yorumla
+1 yılDaha mı çekici geldi
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026