Lafımı dinlemeyip Corona olan nişanlımdan ayrıldım?

Nişanlımın ablasının eşi başka şehirde korona olmuş başka şehirde oturuyorlar ben ona gitme demiştim sonuçta bulaşıcı hastalık Bu hastalık sürecinde yapılabilecek en büyük iyilik evde kalmak ve başka insanlarla iletişime geçip hastalığın daha fazla artmasına engel olmak Ben ona gitme dedim beni dinleyip gitmiş tahmin ettiğim gibi eniştesinden ablası ablasından da bu kapmış hastalık nişanlıma geçmiş zaten kendisi de astım bronşit var ablası ayakta atlatırken eniştesi de iyileşmiş bizimki yatıyormuş hastanede

Madem onun için benim söylediğimin birdeğeri yok ben de nişan yüzüğü mü nişan eşyalarını çıkardım hepsini toplayıp kargo ile babasının evine yolladım zaten bir babası var annesi ölmüş çocukken nişanlım sürekli arıyor özür mesajları atıyor Ne telefonu açıyorum ne de mesajlarına cevap veriyorum babası eşyaları gönderdiğimi söylemiş bugün ablası ev telefonumdan telefon etti benim telefonumu arasa zaten açmazdım nişanı attığımı öğrenince kolundan serumları falan çıkarmış atmış sinir krizi geçirmiş ağlamış falan hastaneden çıkmaya çalışmış zorla yatırmışlar şimdi ise hiçbir şey yemiyor Muşs

tamam kolay değil üni bir de tanıştık 4 yıllık sevgili 2 yılda nişanlıyız kolay olmayacak Ben de üzülüyorum madem o kadar çok seviyor lafımı dinleseydi ablası illa telefonda bir konuş barış'ın çok üzülüyor falan diyor istemiyorum sizce ne zaman ayrıldığımızı kabullenir
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun oldu Evet anlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Lafımı dinlemeyip Corona olan nişanlımdan ayrıldım?