AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok memnunum ama uzaktayız kısa süreliğine. Özledik birbirimizi😍😕
Nerde ki
E evde ama ben ailemin yanına döndüm. Babam ameliyat oldu. Ciddi değil durumu ama annem yaşlı diye bakmakta zorlanıyor
Hım ozmn sikinti yok babana açık sifalar :) Evlilik güzel şey mi sence baya son zamnlarda kafamı kurcaliyor bu konu :)
Teşekkür ederim inşallah :)
İyi birini bulursan çok güzel. Bizim iki buçuk yıl oldu neredeyse. Hergün bambaşka eğleniyoruz. Yeterki iyi biri olsun anlaşacağın birini bulmak önemli.
Yaslariniz kac
Benim 29 onun 34. Buradaki yaşım yanlış 😅
Çocuk var mi
Bu yıl istiyoruz ama korona, babamın hastalığı vs erteledik mecburen
Koronanin çocukla alakasi var mı cidden evlilikte alakası var mı korkutma beni
Eşim doktor😂 adam nöbette sürekli. Hamile olsam ilgilenemezki
Ha öyle de kafam karisti çünkü 🙃🙃🙃
Sakin ol şampiyon 😂
Sakinim ya. Evliliği bir anda gözümde çok zor hale getirecektin
İyi biriyse hiç zor değil. Benim aklımda hiç evlilik yoktu. Ama tanıdıkça sevdim, güvendim. Şimdide iyi ki diyorum :)
Sırf evlilik için evlenme. Karşındaki hep yanında olacak biriyse , akıllı biriyse ömür geçer.
Özelden yazsana
Burası iyi özelden kimseyle konuşmuyorum :)
Kimse cevaplamamış zaten dilediğin gibi yaz
Cvplasa ne olacak zaten gizli
Özelden konuşamam kusura bakmayın
İyi bakalım..
Sanki ne olacaksa zaten gizli
Öyle tabi ama hiç takip ettiğim kimse yok. Yanlış anlamayın ama çok saçma fotoğraflar atıyorlar. Siz atarasınız demiyorum ama bu yüzden kimseyle özelden konuşmuyorum :)
Sormak istediğiniz varsa burdan sorun dilediğiniz gibi
Ne kadar inatcisin ya bana demiyorsun biliyorum. Bir değişiklik yap arkadaşça sohbet edececez sonra istemezsen severim engellersin hatta bunlara bile gerek yok yazma desen yazmam bile ne inatcisin ya :)
Efendiliğinden taviz verme aferin delikanlı😂
Kusura bakmayın özelden asla konuşmuyorum
Asla nokta asla nokta asla nokta 🙃🙃🙃oyyyy
Peki siz bilirsiniz. İyi akşamlar öyleyse :)
İyi aksamlar...
Burdamisin
?
Zaten gizlisin kimsede yok biri gelsede engelerim herşeyi sorabilir miyim sikinti var mı?
Sor
Evliyken seks azalıyor mu
Bumuydu soru😂
Bizim evliliğe kadar en fazla öpüşme oldu. Öpüşme de çok sonralardan oldu. Mesafeliydi ben istemiyorum diye.
Evliliğin ilk zamanları aşırı oluyordu ama sonradan azalıyor. Haftada 2-4 gün oluyor. O da bende işte yoruluyoruz birde adam virüs çıktı diye nöbetlerde perişan oldu.
Var soru ya atma başından soracam daha
Nedir?
Evlendikten sonra eskin cinsel anlamda farklı istekleri oldu mu yaptın mı ya da sogudun mu? ya da göbekli eşinden o konuda memnunmusun cinsellikle erkekler geneli erkenciymis ya ondan
Ben evlenmeden önce oral yapmam ama istekliyim dedim. Zaten çok uyumluyduk tamam dedi. O da anala çok karşı sağlık için iyi değil diye o konudada anlaştık.
Eşim göbekli değil gayet fit kalıplıdır nereden çıkardın bunu😂
Garip istekler derken?
Sadece bir aralar iyice kaybetmişti hep sx yapıyorduk. O anlardada gaza gelip küfürlere başlamıştı. O an çok soğumuştum hisetmişti zaten. Ben sert sevsem bile dayak, küfür dayanamam hassasım biraz. Konuşup halletmiştik
Doyuyor musun yeterli geliyor mu sana samimice soyle geç boşalıyor mu
Doyurmazsa vermem 😂 mecbur doyuracak.
Tutabiliyor kendini tutamayacağını anlarsa bir şekildede olsa rahatlatır beni. Onun sözü geçer yatkkta. Ben hareket olarak pasifim sadece. Ama yarım bıraksa affetmem
Yarım biraksa mesela ne olur. Ben bir kadınla yattım evliydi bosanmisti.45 dakika yapmıştık iki defa boşalmıştı böyle bir seks gormedim daha önce demişti sence 45 dakika git gel güzel mi yoksa az mı?
Yarım bıraksa o an sinirden ağlayabilirim😂 o an olmasa bile sonrasında çok tepki veririm.
45 dk bana çok. Orgzm olunca dokdurmam çok ağrı oluyor. Çıkıyor başka şeyler yapıyor 10 dk sonra devam ediyor çok sert olmadan. Max 20 dk ben bşlana kadar dayanırım. Ara verdikten sonrada 10 dk en fazla dayanırım. Alakası var mı bilmem ama benim orgzm şiddetli oluyor. Çok kasıldığım için öncesi ve sonrası çok hassas oluyorum
Birlikte olduğum kadında çok şiddetli orgazm olmustu gozleri kaymisti. çok feci titriyordu. Peki penisi sence nasıl nasıl olsaydı daha güzel olurdu sence
Gördüğüm tek pnis kocamınki. Gayette memnunum
Mesela ona nasıl hitap edersin yatakta. hitap şekli onu kudurturmu denedin mi
Ne desem kuduruyor zaten 😂
Sevgilim, canım, aşkım, erkeğimsin vs. Seni istiyorum, doyamıyorum sana, bir de son anda hızlanmasını söyleyip bşldığımda yalvarıp durduruyorum acıdan dolayı 🙄
var mı senin bana önerin?
Valla ben. erkeğim kocacim denilirse üstünden bacaklaein arasından çıkmam neden böyle oluyorsa anlamadım açıyor diyon kayganlaştirici kullan.
Onuda derim bazen 😄
Islanmada sorun yok ama çok şişiyor gibi. Mast yaptığım zamanlardada öyleydi. Klitoris şişerdi. Islak olsam bile dokundurtmam. Erkeklerdede öyle değilmi? Bşldığınızda çok hassas oluyor
Bosaldigimizda hassa oluyiruz doğru. Ama şöyle bir gerçek çoğu erkek erkenci cok duyuyorum üç beş dakika s*ksmek mi olur anasini soyunmaya değmez valla. En sevdiğin pozisyon ne
5 dk da boşalsa bile önce beni bşaltmalı. Sonrası umurumda değil 😂
Ayakta kuck fena değil. Minyonum zaten hiç yorulmuyor. Doggy pek sevmem sadece ama bişey demiyorum yapmasına
Beni bosaltsin umrumda değil diyon ama penisin vajina girmesi ile elle dille yapması aynı mi ala aşkına. minyon musun 😍bayılırım minyona şanslı adam. nereye boşalıyor genelde
Pnsle boşaltırsa çok inliyorum bunun için buna odaklı zaten.
Hep farklı yere bşlıyor en çok neresi diye dikkat etmedim
İçim ve göbeğim , gerçi göğüse de çok bşlır🤷♀️
Peki elinle penisi boşaltın mi sivazladin ki yani
Bazen. Ama çok sonraları yaptım. İlk zamanlar utangaçlık çok vardı
Ya değişik olarak yatak odası hariç farklı yerlerde yaptinizmi evin içi de olur bu disarda da olur nereler
Açık havada ve misafirliklerde yapmayız. Riskli. Spığı var cahili var. Çekip atarlar bir yere uğraşamayız
Aile evinde yaptınız mibyada aileniz yaninizdayken ya da banyoda
Aileler uzakta. Bir kere onun ailesinin yanında kaldık 1 haftalığına o zamnda regldim.
Ama yapmaz zaten. Tuhaf kıskançlıkları var. Seni öyle düşünmesin kimse vs
Eve gittiginde direk gidecen acacan bacaklarını demi :)
Yemek hazırlar bana önce romantik okuzdur 😍😂
var mı senin önerin
Valla sen benim karım olsan. yemek memekle ugrasmam kaç gundur ayrıyız. gece başlarım sabaha kadar durmam yemegin pek önemi yok gibi :)
?
Yoldan sonra direkt uyurum hep. Midem hassas uçağa bile binsem o gün kötü olurum. Sanmıyorum saldıracağını. Önce gönlümü hoş eder
Seni aldatırsa ne yaparsın samimice soyle
Boşanırım tabi. Allah korusun nereden çıkardın
Sordum sadece ya olmasın öyle tabi. Dogru soyle hiç baskasini hayal ederek mast yaptın mı?
Hayır deme öyle. Niye sordun aldatırsa diye?
Olur mu olur belki takıldığı birileri vardır. Sen bunu görsen naparsin dedim sadece.
Boşanırım hemen o da bilir tanır beni. Aklıma kurt düşürdün. Her erkeğin varmıdırki?
Her erkeğin illa olacak diye bişey yoktur ama kadın vermem vermem yaparsa o da gider bence
Veriyorumki😂
Sürekli cilve, küçük oyunlar yapıyorum gün içinde.
Yalıyor mu seni yaliyorsa nereleri?
Bişey sordum orada. Niye aldatsın
Veriyorsun cilvelisin korkma aldatmaz sen soruma cevap ver
Az önce aldatır dedin. var mı cilve taktiklerin?
Kadın olmadigim cilve olarak diyemem ama erkek olarak düşünüyorum ne beni daha çok bağlar mesela seks sırasında bacaklarını beline dola o anda erkeğim kocacim de. inle kısık kısık konuş. igrenme bu adam daha çok bağlanır eve koşar aklını alırsın bana boyle coknetki ediyor
Bu basitmiş yapıyorum bazen. Başka bir şey öner
Yeni iç camasirlari lanbunj senin için aldim de waatsaptan at :)
Onunla seçiyorum bazen. Olmazmi?
O daha güzel özenerek seçiyor mu ki ya da sen alirken imalı imalı bişey diyor mu
Çok bakınca kulağını çekiyorum. Sonuçta elin kadınının üstinde 😂
Ama çok almıyoruz. Evliler her hafta çamaşır almaz öyle bişey yok.
Hayır o sana demiyor mu bunu bir giy bu gece
Diyor tabi. Ben de bilerek naza çekiyorum bazen.
En fazla çırılçıplak yatakta kaldığınız sure sence ne kadar
Sen tatminmi ediyorsun şu an kendini?
Hep ben cevap verdim sende adam akıllı tavsiye vermedim
Yok kız tatmin etmiyorum valla olsa söylerim ne olacak yani. Ama tavsiye ne diyim bilmiyorum ki. adam senden memnunmu degilmi sen bilirisin yani baktın adamda soğuk tavırlar seks yapma sıklığı azalma falan bilki aldatıyor hep versende sikilir o da ayrı bir durum.
Dediğine göre hep aldatacak diyorsun.
Sende aldatmaya meyillisin
Aldatır demedim ama aldatmalarda var yani. Erkeklerin çoğu gizli saklı biseyler yapıyor duyuyoruz yani ama senin kocan yapmaz belki sakin ol :)
Nasıl gizli saklı şeyler
Evli bayanla yatiyorlar liseli kızlarla yatiyorlar üniversitedeki kizla takilyorlar doktor diyon hemşire bir sürü orda herşey olur yani
Bende çalışıyorum. Aldatsa ayrılır yeni biriyle olurum.
Ona bakarsan o adamlar kendi kendilerine yatmıyor. O kadınlarla yatıyorlar o zaman tüm kadınlarda aldatıyormu
Tüm kadınlar ya da tüm adamlar aldatyor demiyoruz ama tumude aldatmiyor değil
Ben dahil değilsem o da olmamalı. Olursa boşarım zaten biliyor bunu. Bulamaz benim gibisini. Sx olarak değil ama anlayışlıyım olgunum. Bulsaydı onunla evlenirdi
Sen piriz pinpirikcisin :) Ya ila yapıyor demedim ki adamcağız bişey yqpmoyordur. Ama yapınca da yapiyorlar şimdi adamın yanına gitse bir hemşire iki cilve adamı yoldan çıkarsa bişey yapmiyacak mi valla yapar. Belki kendi kendine bişey yapmaz doğru ama karşıdaki yaparsa yoldan çıkar yani
Pinpirikli olmasam bile laflarına bak. Uzaktayım zaten 😂
O kadarmı iğrençsiniz? Kadın iki cilve yapsa düşecekse düşsün ne diyeyim
Yaaa belki adam yapmaz ama ne bileyim işte yaptimi da yapae uzakta olmana gerek yok
Demekki sen öylesin ki herkesi aynı sanıyorsun
Tamam tamam hiç bişey yapmaz ben kötüyüm herkes melek
Herkes melek değil ama herkes şeytan da değil. Sen evlenme sakın. O kadına yazık
Yahuuuu ben oyleyimmmi dedimmm
İhanetten bu kadar bahseden, bu kadar ılımlı ve olabilir diye yaklaşan adam içten içe meyilldir
Kimseye ihanet etmedim şimdiye kadar aksine fazla bağlıyım öyle dusunyorsun öyle olsun
Sabahtan beri bana aldatır diyorsun, iki cilve yapsalar adama aldatır diyorsun. Demekki biri sana iki cilve yapsa evde seni bekleyen karını aldatırsın? Sen bana adam yapmaz ama adama cilve yapsalar geçmiş olsun dediğine göre kendi nefsinede güvenin yok
Olabilir dedik ama tamam olmaz dünyada öyle bişey yok çünkü
Yani seninde kendine güvenin yok
Yok öyle bişey benden yana sikinti yok
Ama ısrarla adama biri cilve yaparsa aldatacağını savundun ?
Böyle eminsen sende öyle olmazmısın?
Olmam. Niye ustume gwliyorsun agliyacam bak :)
Bence sadece savunmak için savunuyorsun kendini. Senin bilinçaltın bunu yapmaya müsait. Bahanen bile hatta.
Evlenme üzme hiçbir kadını
Bende sıkıntı yok diyorum dünyada aldatma diye bir şeyde yok
Sen benle dalganı geç. Birşey demiyorum sana
Nee dünyada öyle bişey yok işte :)
Hala dalga geçiyorsun.
Aldatırsan aldatılırsın göze alıyorsan yap
Aldatmam ben
İnşallah öylesindir
Benim moralime s. çtın bari elin kadınını üzme
Özür dilerim :)))
Git başımdan
Senin ki öyle bişey yapmaz aklı başında biridir aklı başında olmassa doktor olmaz
He *
Sabahtan beri s. çtın şimdi teselli ediyorsun
Yo alımlı cilveli bir karisi var neden öyle bişey yapsin
Destan yazsan yinede olmaz. Soruna cevap veren parmaklarıma tkreyim
Pis olan benim. Ben kötü dusunceliyim. Ama herkes benim gibi değil kimse öyle bişey yapmaz. Aldatacak adam niye evlensin
Doğru hiç-bir koca aldatmaz zaten
Neyse güle güle
😁😁😁