Selam dostlar! İnsanlar konuşa konuşa anlaşır bilirsiniz. Konuşarak birbirimizin duygularını anlarız, konuşarak dertlerimizi paylaşırız, konuşarak yakınlaşırız. Peki ya aşk? Sizce ağzı iyi laf yapan bir karşı cins, sizi kendisine aşık edebilir mi? Yorumlarda buluşalım..Hitabet yeteneğine ne kadar önem verirsiniz?
Sırf ağzı iyi laf yapıyor diye birine aşık olur musunuz?
Konuşmayı becerebilen ve doğru noktalara değinen insanları severim doğrudur ama aşık olmam için yeterli bir unsur asla olamaz.. Önemli olan sadece ağzından çıkanlar değil, bunların benim kafamdan geçenlerle uyum içerisinde olup olmamasıdır.. Ruhsal çekim diye bir olay da kesinlikle var.. E tabi ki bunlar varsa neden olmasın.. 😊 Keyifli geceler..
O tip insanlar güvenilmez insandır.. Her kadına aynın yapar.. Seven aşık olan bir erkek tam tersi tutulur, aptallaşır , iyi konuşamaz filmlerde bile vardır ayağı takılır bir yere çarpar vs vs.. çünkü ilgisi karşısındaki kadındadır, kadını onu dengelemesi sohbete yardımcı olması gerekir. _______ O tip profesyonel sahtekar aldatan yalancılara = "ALFA" diyorlar. Hayvanlardaki sürü lideri ama ne yazıkki bizler hayvan değiliz.. her nekadar etrafta bazı danngalaklar ALFA SAPIKLARI övüp dursalarda kadınlar gerçekte alfa denilen sapıkların her kadınla çok konuşup zorla tanışıp abuk sabuk espriler yapıp Laf cambazlığı yaparak aldattıklarını yalanlar söylediklerini biliyor.. en azından "beyni" olanlar.
Yazık yorumlara baktım bazı IQ'sü düşük ve AŞK'ta hazıra konmaya alışmış boş kızlar , AŞK ARMUT gibi ağaçta dalında kopup ağzıma düşüsn mantığındalar.. Ağzı iyi laf yapan erkek ZEKİ erkekmiş ! Vayyy beee :-))) bu kafada kızlar var.. gerçekten aldatılmayı hakediyorlar.. bunların başına gelen kötü olaylara hiç üzlümemek lazım, hakediyorlar.
Merhaba, Ağızı iyi laf yapması ya da kendini iyi bir şekil de ifade edebilmesi artı bir özellik ama bana göre tek başına aşık olunabilecek bir kriter değil, ilk izlenim ya da ilişkinin devamını getirmek için iyi bir özellik olabilir.
Ağzı iyi laf yapana aşık olurum diyemem. Başta uslubunu, yaklaşımlarını da onunla konuşmayı ve dinlemeyi sevdiğim kadar sevmeliyim ve samimi olduğunu hissetmeliyim. Önce arkadaş olabilmek çok önemli evet ama aşk birçok hissin harmanı bence, biri ile ölçemem.
Sohbeti sarmayan biriyle zaten olmaz. Kafaların ve ilgi alanlarının uyuşması lazım. Güzel bir sohbet ortamı önemli. Ama artık kişi için kalıplaşmış, ezbere binmiş cümleler kendini belli ediyor edince de hmmm belli ki bu herkese söylenen cümleler gibi düşünüyorsun.
Eğer seni anliyorsa sorunlarina dertlerine çare arıyorsa, buluyorsa. ya da bunun için cabaliyorsa ağzı iyi şeye çalışıyorsa hayatımda bir yere sahip olabilir. Ve benim hayatımda böyle biri mevcut:) Allah herkese nasip etsin
Yani bir şeyler sezmişesem flört tarzı, kafa dengiyse o zaman birşeyler hissedebilirm karşı tarafa (etkileyen sizseniz İşin içinde bir flörtleşme küçük bir kıvılcım yoksa çaaaaaat knk olursunuz haberiniz olsun.)