Aşk İlişkileri Ciddi ilişki hakkında ne düşünüyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nedendeyse hepimiz ciddi ilişki isteriz yaşamadığımız halde sen ne düşünüyorsun Ciddi, uzun süreki ilişkin olsun ister miydin? Ciddi ilişki hakkında ne düşünüyorsun? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mahinuurr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uzun süreli olmasını istemiyorum. Bir kere dilim yandı😊 1-2 seneden fazla uzatılmamalı nişandı sözdü vs. Geriye kalan zamanımızı evlilikte geçirmeyi isterdim😊 0 0 Yorumla
kenia Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yaş gelmiş 23e gönül eğlendirecek yaşı geçmişim günü birlik ilişki yerine uzun soluklu bir ilişki ile günü birlik şehir turlarına giderim 1 0 Yorumla
gayebulutt Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl ya 22 yaşındayım şimdiye kadar ciddi ilişkim olmadı. HAtta sadece 1 kez ilişkim oldu, ben çirkin miyim ya? 0 0 Yorumla
orchi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Amaç Sevgililik İse Asla İstemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki dediğime göre amaç ne olabilir? Soruyu doğru düzgün okumadan yanıtlamayın Yorumla orchi +1 yıl Evlilik Ve Evliliğe Atılan Bütün Adımlar Ciddi İlişki Konusuna Girer Ve Bunlardan Sadece Birisi Sevgili Olmak. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzun süreli olmasını istemiyorum. Bir kere dilim yandı😊 1-2 seneden fazla uzatılmamalı nişandı sözdü vs. Geriye kalan zamanımızı evlilikte geçirmeyi isterdim😊
Yaş gelmiş 23e gönül eğlendirecek yaşı geçmişim günü birlik ilişki yerine uzun soluklu bir ilişki ile günü birlik şehir turlarına giderim
Ciddiyetsiz ciddi ilişkiyi severim.
ya 22 yaşındayım şimdiye kadar ciddi ilişkim olmadı. HAtta sadece 1 kez ilişkim oldu, ben çirkin miyim ya?
Amaç Sevgililik İse Asla İstemem
Ciddi ilişki dediğime göre amaç ne olabilir? Soruyu doğru düzgün okumadan yanıtlamayın
Evlilik Ve Evliliğe Atılan Bütün Adımlar Ciddi İlişki Konusuna Girer Ve Bunlardan Sadece Birisi Sevgili Olmak.
İstemem, evlilik olsa güzel olur.
Çok istiyorum ama olmuyor