Arkadaşlar birisi var normal arkadaş gibi konuşuyoruz ama benden hoşlanıp hoşlanmadığını tam anlayamıyorum bi kaç kere muhabbet arasında fiziğimi beğendiğini söylüyor huy olarak daha tanımadığı için bisi diyemeyecegini söyledi ileride hayatima birisini alip almayacagimi sordu farkli sehirlerdeyiz yanima gelmeyi düşünüyor ilk firsatta sizce öylesine arkadasca mi konusuyordur birsey hissediyormudur
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cocuk senin yanina gelmeyi dusunuyo nasil anlamadin hoslandigini
Ama arkadas gibi davraniyor
Off biliyorum bu ikilemi su an bende de böyle bir sey var. Sana vaktini ayiriyorsa sen yazmadigin zaman yazıyorsa merak ediyorsa ve konusurken mutlu oldugunu soyluyorsa hoslaniyordur yuksek ihtimalle. Yani en azindan ben kendime böyle söylüyorum
Musait oldukça yaziyor bazen isleri cok yogun oluyor o zamanlar ve tek basina yasiyor o yuzden arkadaslariyla 7 24 gorusuyor onlardan firsat buldukca yaziyor ortak oynadigimiz oyun var orda mesela baskalari varsa konusmuyor hic ya da benim yakin 2 kiz arkadasim varsa normal ama cok az konusuyor ama ayni anda benle mesajdan konusuyor oyun esnasinda
Yani genelde hislerini soylemeleri 1 ay gibi bi zaman alıyor benim gözlemlediğim kadariyla ama kisiden kisiye degisedebilir. İlk davranislari ve simdiki davranışları arasindaki farkı iyi gözlemle. Sana söylediklerini ve davranis sekline falan iyi bak yani illaki kendini belli eder. Zaten hoslaniyosa da büyük ihtimal bunu sana kendisi soyler. Ha bunlarin hicbiri yoksa normal bir arkadas olarak konuşuyordur arada muhabbet farkli yönlere doğru gittiginde de cok büyük anlam arama altinda. O anlik olabilir sadece
Bi kac kere oyle soyledigi zaman ben utanip konuyu degistirmistim bu yuzden de acilmiyor olabilir mi dun oyunda arkadasim ona benden icin vurmaya kiyamadi seni falan dedi bu duymamazliktan geldi sonra ben mesajda arkadasimin kusuruna bakma utandirdi beni yine dedim sıkıntı yok utandiracak bisi yapmadi sakin gidipde kizma arkadasina bu konuda da utanma dedi
Duygular konusunda ketum davranıyorsan o da hislerinin olmadigindan cekiniyor olabilir biraz ılımlı davran bence
Arkadasligimizi kaybetmek istemiyorum demistim o yuzden benim bisi hissetmedigimi dusunmus olabilir dogru diyorsun bisi hissettigimi fazla abartmadan ve cok caktirmadan nasil hissettirebilirim
Aslina bakarsan bende ayni senin gibiyim ve bunu konustugim kisi bana söylemisti. Mesela bana hos bir sey soyledigi zaman sacma sapan yerlere çekiyorum konuyu dağıtıyorum bu da hem onun duygularını ciddiye almamis olmama yol aciyor hem de aramizdaki samimiyeti daha da ilerletemiyorum. Bunun belli bir kalıbı yok ama sana tek tavsiyem sozcuklerle ifade etmen. Direkt olarak ondan hoslandigini belli etmeden ona kelime oyunları yapabilirsin mesela bu da tamamen sana kalmış bir olay
Güzel bisi dedi mi iltifat falan panikten salak saçma şeyler yazdım hep ya off şimdi bakiyorumda resmen ruhsuz odun gibi davrandim çocuğa
Hskshsj iste bundan bahsediyorum. Muhtemelen senden adım goremedigi icin adim atamiyor. Yazdiklarina dikkat et mutlaka. Onun okudugunu düşün yazarken
Ediyom etmesine de ay bilmiyom ya öyle samimi de yazamiyorum bi gün cikip da benim sevgilim var falan dicek diye korkuyom he bu gidişle zaten baskasi kapacak
Seni degil direk konuya fizikten girmişse yataga atabilirmiyim diye zarfliyordur
Yok tam anlatamadim sanarim fizik olarak begeniyor dedigim soyle biz hic yuz yuze gorusmedik goruntulude konusmadik sadece messjlasiyoruz o yuzden attigim fotolardan sadece dış görünüş olarak goruyor o yuzden öyle dedi fizik olarak begeniyorum diye huy olarakda daha tam tanimadigi icin bisi diyemedi ama su ana kadar hiç cinsellikle ilgili konu acmadi
Ozaman zamani gelince acilir o ucsuz bucaksiz cinsellik konusu 😃
Cinsellik konusunu acacagini sanmiyorum yani akli fikri cinsellikte olan biri değil edepli efendi biri
İddiayi arttiriyorum acicak 😃
Acmicak çünkü diger erkeklerden farkli
bence seninle zaman gecirmek istiyorsa, ve cinsellik bazli yaklasmiyorsa, dokunmaya kiyamiyorsa heyecanlaniyorsa ilgileniyorsa sorunlarinla, sorunun varsa yaninda ise bu gibi seylerle anlayabilirsin.
Neredeyse 1 sene olacak konusmaya baslayali mesajlasiyoruz Şu an sadece arada resim falan atiyoruz daha hic cinsellik konusmadi fazla kizlarla arasida yok sorunlarimi dinliyor izledigimiz ortak dizi var onun hakkinda ve filmler hakkinda yorum yapip konusabiliyoruz her konuda arkamda bana destek oluyor uzgunsem derdimi dinliyor ve beni fazlasiyla gulduruyor konusmalarimiz cok keyifli bazen ikimizinde gulmekten karni agriyor ama bazen hoslandigini ima eder gini oluyor ama ben utanip cekindigimden mi gerisini gerirmiyor yoksa oylesine diyorda ben mi yanlis anliyorum bilmiyorum
internetten tanistigin biriyse onemseme.. ben okuldan falan sanmistim. internetteki kisiye cok da guven olmaz
Bende oyle dusunuyordum ama bu çok farkli bi enerjisi var beni kendisine cekiyor efendiligi ailesinden ayri yasamasina ragmen kendisini cok iyi ve terbiyeli yetistirmesi falan
onlar hikaye canim... herkes internette farkliyi oynayabilir.. internette herkes kendi hayalini yansitiyor. gercek adi soyadini biliyormusun mesela? gercek bir kisi mi? ismini sayadini arattirdiginda google birseyler cikiyor mu? profili gercek mi? bunlar olsa bile dedigim gibi internette herkes istedigi kisilige burunebilir.. mesela ben suanda erkek bile olabilirim ( degilim, sadece bir onerek), veya zengin kisi, basarili biri, herkes olabilirsin.. psikopat biri saglikliyi oynayabilir.. cunkusen onun toplum icinde onu goremiyorsun, normal tepkilerini , insanlara tavirlarini.. mesela gidip kucuk bir cocuga kotu davranan biri, cocuklari cok seviyor gibi davranabilir sosyal medyada..
bunun disinda örgütlü calisan, saf kizlari kandirip dusurmeye ve satmaya calisan bir grup da var.. onlar sosyal medyada dolasip dedigim meslekleri yapabiliyorlar.. biraz gerceksciyim uzgunum.. ama muatap olma bence
O kadarini ayirabilecek yastayim adini soyadini calistigi yeri yasadigi sehri memleketini ne yiyip ne ictigini biliyorum evet internetten tanistigin herkese guven olmaz haklisin ama butun herkesi de ayni kefeye koymamalisin aralarinda gercekten iyilerde var
ben internette tanisip mutlu olabilen bir kisi bile gormedim
Hoşlanıyor büyük ihtimalle
Bana da öyle gibi geliyor ama tam bisi de demiyor anlayamiyorum
Yanına gelmek istemedi onu ele verdiği çaren
Hoslanmasa gelmez mi diyorsun
Tabi ki
O zaman niye acilmazlar ki bu erkekler ya neyi bekler
Emin olmak ister belki senden çekiniyordur
Yani oda olabilir bende cekindigim icin konuyu degistirmistim belkide ondan acilamadi bekliyor belkide bida hic acilmicak bilmiyorum
Cinsellik konusu actimi
Hayır hic acmadi acmaya da yeltenmedi
Aşk yoksa cinsellik yoksa fazla zaman harcama ona zaman kaybı.. miy miy yaparak hayat mı sürülür
Her şey cinsellik degil ki cinsellik konusu acsaydi zaten Şu an kesinlikle konusmuyor olurdum
Neden cinselliğe takıldı ki aşk da yokmuş zaten kayvedeki arkadaşı değilsin seviyorsa demeli
Aşk yok demedim sadece anlayamadigimi söyledim
Erkek dedin mi DER DER... SENİ SEVİYORUM DER
Göttüne bakanla gözüne bakanı iyi ayır
Fizikten kastin got gogus olarak falan degil boy kilo olarak bide yuz guzelligi
İşte dikkat et diyorum sadece bana patlama burda
Yaok yanlis anladin sert bi tepki vermedim sadece rahat fikir verebilmen icin aciklama yaptim
Biliyorum ya şaka yaptım zaten 😁😁
Bence asik sana
Bilemiyorun iste emin olamiyorum
Emin olmal kolay ama çok kolay ben olsam senin yerinde hemen anlardım 😊
Bu biraz farklı ya arada şakayla karışık söylüyor dün arkadaşım laf ayyi oyunda kıyamadı vurmaya seni falan dedi duymamazliktan geldi sonra biz mesajlasirken dedim kusura bakma bisi yok ki bunda ne kusuru utanacak biside degil sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum ya konu orda kapandı yine