AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yaşın bir önemi yok şu an ki kafa yapın çoçuk GB soru sormuşın. 30 yaşındaki biri de amacı farklı bir şey değilse sana zaman ayırıp seni hayata hazırlamak ile uğraşmaz 😁
Uğraşmasın zaten sizi napim ıyyy
Sıraya girmiş herkes zaten seni istiyor. Aklı başında bir insan kaç yaşında olursa olsun senlr işi olmaz
Kızçe bari abi deseydin dayı ne ya kendimi yaşlanmış hissettim bak olmadı bu tamam bize göre küçüKSün ama dayı ne beaa
Tamam abi ılsun pardon 😂😂
Heh şimdi oldu zaten benim yasımda biri sana o gözle bakıyosa ondan sana hayır gelmez merak etme 10 yas cok fazla bnce 5 yası geçmemeli aradaki fark hatta mümkünse 2-3 yas
Doğru diyorsun ya ben anlamıyorum 30 yaş erkeklerin yaş sorun değil deyip genç kızlara yazmasını çok haklı konuştun. 6 yaş fark fazla mi mesela
Bnce fazla bi. ihtimal şöle sınır olabilir benim için geçerli değil bu dediğim çünki ben 30 zum ama 32-34 gbi büyük gösteriyom anca 30 erkek tam yasını gösterir 24 kızda 27 gbi duruyosa ve olgunsa o belki olabilir
Çocuk genç duruyor yinede düşünce yapısı farklı olur dimi
Elbette ve şunu birde şöyle düşün ben 45 oldugumda sen 30 larında taş gibi hatun olcan gezip tozmak isticen cinsel anlamda yeni heycanlar isticen bense eve işten yorgun gelmiş otur oturdugun yere işte tv önünde diyebilcem çünki ruhum istesede artık beden engel olcak bazı şeylere o yüzden yaşıt olabilmek iki taraf içinde en iyisi bence
Evlenmelik eş ara sen, sevgili aramakla 30'una kadar dolanırsın.
Niye ki sevgili daha iyi değil mi
Yaşıtların sana bakar. Çoğu erkekte 25-30 yaşına kadar evlilik korkusu oluyor. Bu sayede yaşıtın yakışıklı birini bulabilirsin.
Bilmiyorum 98 li erkeklerde 2001 li Kızlara bakıyor gibi
Ben 25 yaşımdayım ve sadece 23-26 yaşındakilere bakıyorum.
Ohh😂 sevindim şu an ama evdeyim nasıl çocuk bulucam
İnstagram'dan beğendiklerine mesaj at. Fotoğrafında güzel görünüyorsan garanti cevap verirler.
İnstadan olur mu ya reelde çok teklif aldım ama insta kullanmıyorum açsam mi geri mi kalıyorum her şeyden instafan sanki bi sürü kıza yazıyorlar gibi geliyor
Ne alaka ya :D cok ümitsizsin. Sana 30 yasında birisinin denk gelmesi icin yasının 27-28 filan olması lazım
Yaşlandım gibi geliyor yaşıtım erkekler 18 yaş kızlarla sevgili oluyor
Ben eşimle tanıştığımda 23 yasındaydım aramızda 2 yas var
Sağol abla ya 😂😂 nasıl tanıştınız
Arkadasım vesile olmustu. Arkadaslarına veya ailene söyleyebilirsin. Gerçi ailen birşey yapamaz. Talip yok mu?
Okulda çok oldu abla ama eve geldim şu an hiç dışarı çıkmıyorum uzun zamandır yok arkadaşım kendi dedi biri olursa sana söylerim diye bakalım nasıl olacak
Ben hic dısarı cıkmadan buldum walla
O nasıl oluyor abla
Foto attın çocık yazdı mi
Aynen öyle oldu
Böyle düşünürsen mum olursun dayı dediklerine yaşıtlarınla evcilikmi oynuyacaksın
Güzelsen her türlü bulursun
Güzelim ama evdeyim
Sosyal medya?
Bulamadıysan abazalara kaldın.
Evdeyim nasıl bulucam
Pandemi bitsin bulursun
Dayı deme lazım olur 💁♂️ bakarlar bakarlar
Dayımı olduk bu yaşta
Bende sosyalleşme konusunda pek başarılı sayılmam
19 yaş uygunsa buraya yazabilirsin
Ciddi olamayız 19 çok küçük
Biliyorum karşıma 30 25 yaşlarında kadınların 18 yaş 19 yaşdaki erkeklere tutkunlarını görüyorum. Öyle tepkini öleyim dedim.
Bulursun niye bulamayasın.
Yaşlandım gibi geliyor
fiziğin nasıl
Çok iyi 172 boy balıketli bi kızım
kilo kaç
64 65
esmer misin sarışın mı
Esmer
nerelisin
Bulursun umarım
Sen yaşıtın kız ister misin
Evet