Herkese merhaba. Abim 33 yaşında ve 50 yaşında bir kadınla tanışmış ciddi düşündüğünü söyledi kadının maddi durumunu şu an için bilmiyorum... bu yaştaki erkeğe 50 yaşındaki kadın nasıl olur böyle bir ilişkiye nasıl bakarsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Gnclll
33 yaşında erkek ve 50 yaşında kadın ilişkisi sizce kadının daha büyük olduğu bu ilişki nasıl olur yaş farkı sizce nasıl?
Pardon yanlis anladim biraz, evlilik gibi gordum. Iliski her daim olabilir, cesitlilik istiyorsa ;) o kadinin da libidosu yuksek olabilir, Seksi vucudu varsa birde
Duygusal bakan kadinlardir, erkeklerde mantik ondedir, 33 yasinda bir erkek 50 yasinda bir kadinla evleniyorsa, extra bir durum vardir, abinin bir hesabi vardir, artik plani varsa
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 33 yaşında erkek ve 50 yaşında kadın ilişkisi sizce kadının daha büyük olduğu bu ilişki nasıl olur yaş farkı sizce nasıl?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Para guc durumu iyidir kadinin, muhtemelen, guzellik seksilik bir yere kadar, belki de kiskandirmak icin de olabilir
Hoşlantı olamaz mı peki?
Pardon yanlis anladim biraz, evlilik gibi gordum. Iliski her daim olabilir, cesitlilik istiyorsa ;) o kadinin da libidosu yuksek olabilir, Seksi vucudu varsa birde
Abimin amacı evlilikmiş ciddi düşünüyorum diyor
Duygusal bakan kadinlardir, erkeklerde mantik ondedir, 33 yasinda bir erkek 50 yasinda bir kadinla evleniyorsa, extra bir durum vardir, abinin bir hesabi vardir, artik plani varsa
Olgun kadın daha iyi yönetir ilişkiyi sadece seks olarak demiyorum
Yani yaşları uygun?
Onemli olan ilişkinin gidişatında mutlu bir çift olabilmeleridir. Olgun bir kadın ona çok şey katabilir. Birbirleri ile uyumları onemli bence
Abimde benim gibi mature seviyor mikmek için kullanıyor en iyi harika oluyorlar
Sende istermisin
Yok
Olmayacak şey değil kadın sağlıklı ve dinç biri ise yürür..20 yıl sonra abin belki dul kalır o kadar.
Abin milf seviyo heralde iyi silkmesi olur onları :D
Özel zevkini bilmiyorum ama ciddi düşünüyoruz diyor
Öyle demeden kadını kullanamazsın zaten ;)
Yaşayan biri olarak mutluluklar dilerim. Gerçek hazzı ve paylaşımı yaşayarak deneyimleyecekler.
Ablana yazık olur istekler beklentiler denk düşmez zira ablan çok genç
Ya kadın zengin ve parası çöpe gitmesin kafasında abin
ya da milf seviyor ve açık ve net milf kadın candır ama evlenecek kadar değil
Jigolukta bir meslektir.
Fark o kadar fazla mı ya?
Ben istemem o yasta biri
Neden peki?
Cok yasli
Bu kadın da 49 yaşında yalnız hatırlatayım. Defne Samyeli
Defne Samyeli gelse geri mi çevirirsin? xxdxdxd
Defne samyeli gibi kadin kactane varki😀
Sevgilimle aramda 10 yaş var çok iyi anlalıyoruz.
Peki 33 erkek 50 kadın bu fark nasıl sence ve uyum nasıl olur?
Bu biraz fazla
Uzun sürer mi bilmem
Sizde 45-35 mi
Severse ikisi sorun yok
Yaş farkı nasıl sence peki?
Çok ama olabilir
Asla yapmam bunu
Yaş 61?
Büyü var
Nede n böyle düşündün. Açar mısın biraz canım?
Etrafta bir sürü genç insan varken yaşıtları varken gidip 50 yaşında biriyle ciddi olduğunu söylemesi sana mantıklı geliyor mu?
Bizde şaşırdık hiç sorma...
Biri de tam tersini sormuş 35 kadın 55 erkek
İnsanlara ne oluyor 🤔