Arkadaşlar sevgilimin bugün ilk defa yalanını yakaladım onun instası vardı benim yoktu. Neyse güveniyordum hiç şifre istemedim bakmadım bile. 3 hafta önce kapatmıştı görmüştüm biliyordum. Sonra açmış. Kapatıp açması bundan haberimin olup olmaması inanın önemli değil. Bugün fake hesaptan girip baktığım profilini ben ona insta açıp al aşkım insta açtım diye attıktan sonra kapattı. Ben atmadan hemen önce baktım açıktı. Ki ortak arkadaşımız bana dün canlı yayın yaptıklarını söyledi. Ya ben onun profilinden çıkıp wpden yeni instamı ona attım hemen gidip kapatmış instasını bir de 3 hafta kapattım hiç açmadım diyor. Yeni açtım diye profilini ss atmış orda bile yalanı var biyografisini değiştirmiş silmiş. Buram buram yalan koktu. Yeminler ediyor inkar ediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Canım acıyo deriz ya benim etim kemiğim acıyor arkadaşlar ya şuan😔 Neden ya neden
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yalanını yakaladığınız biriyle devam etmeyin. Kandırdığını gördüğü an daha fazla yalan söyleyecektir.
Demekki instagramda senin görmeni istemediği şeyler paylaşıyor ya da takipleşiyor 😒 hain
Ya var ya güvendiğin birinin yalanını yakalamak o kadar acıymış ki
yalan söyleyip bir de haklı çıkmaya çalışanlar umursamayanlar var...
Allah onları bildiği gibi yapsın biri de çıkıp onları kandırır inş bi gün
Bedduaya gerek kalmıyor ben hiç etmiyorum, böyle kişiler zaten mutlaka kendileri yüzünden mutsuz olurlar ve de oluyorlar. kafana takma
Bunu açıklığa kavuşturman çok kolay, dilersen napcağını detaylı anlatırım
Nasıl
Ettim
Yazdım
Bir şeyler yapıyor yani
Ne saklıcam diyo madem saklıcan bişey yok apar topar niye kapatıyorsun
Saklıyor
Evet eminim
Ne düşünüyorsun peki
Çok seviyorum ama bu yalan çok ağır oldu ağlamak geliyor içimden sadece 🥺 sen olsan napardın
Valla konuşurdum ayrilirdim kesin
Doğru olan bu o yüzden içim acıyo sanırım severken çok zor be
😂😂😂😂😂😂Hayırlı olsun kanka
😔
Boşuna surat asma git ona söyle böyle dandik Bi durum için neden yalan söylediğini
Dedim ya dedim gözümle gördüğüm yaşadığım şeyi bana inkar ediyor boş yere yeminler ediyor sinirlendip kapadım teli
Karar sana kalmış ne yapacağın
Sen olsan ne yapardım peki çok güveniyordun ve böyle bişey yaptı
Güven iptal olurdu böyle saçma şeyler için yalan söylemesi aptallık yani tavrımı koyardım Bi Daha yakalarsam da Allah çarşını pazar etsin der yolu verirdim
Sen neden insta kullanmıyosun
Ben önceki ilişkimden dolayı kapatmıştım. Hadi açayım dedim açmaz ollaydım ya
Bence sende aç
Açtım işte şimdi de ben açar açmaz kapattı instasını
Ne saklıyorsa
Ayrıl gitsin yalanın affı olmaz