Aşk İlişkileri Atıştırmalık kutusu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyler sorum size Sevgiliniz size aburcubur ve atıştırmalıklardan oluşan bir kutu gönderse hosunuza gider mi? Atıştırmalık kutusu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xxlordxx26 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Valla içinde bide tespih vs yani kalıcı bir hatıra olursa 10 numara olur 1 0 Yorumla
Frambuazlıpilav Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Beylerden önce ben cevap vereyim bakkal mısınız 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sana sorduğumda cevap ver Yorumla Benzeyyy +1 yıl Erkeklere özel yap o zaman kezban Yorumla Frambuazlıpilav +1 yıl Kaos dbhssj Yorumla Soran +1 yıl Bir kadına yakışmayan cümleler kuruyorsun Yorumla
Kirazimsiseftali Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Regli zamanı çok iyi olur keşke sevgilim olsa 0 9 Yorumla xxlordxx26 +1 yıl Erkek arkadaşı na gonderecek bı kerede sen birine gönder 🤦😂 Yorumla Kirazimsiseftali +1 yıl @xxlordxx26 regli olursa gönderirim ama regli olacak taş*k yok Yorumla xxlordxx26 +1 yıl bı tek regli olanlar mi çikolata yiyor 🤦 Yorumla Kirazimsiseftali +1 yıl @xxlordxx26 erkeğe kapli çikolata kutusu mi göndereyim yani jdjdjjsjs Yorumla xxlordxx26 +1 yıl O gönderince aliyon gönder nolcak 😂 Yorumla Kirazimsiseftali +1 yıl @xxlordxx26 ben kadınım yapsın bir zahmet erkek adam kalpli çikolata ister mi başka şeyler bulurum vericek jxndnsn Yorumla xxlordxx26 +1 yıl Vereceğin şeyler bı çikolata tadı vermeye bilir neyse reis konu uzayacak ben yatar 😂🖐️ Yorumla Kirazimsiseftali +1 yıl @xxlordxx26 yav 1 şişe parfümü bile nereye çektin ya aklın nerelerde yazık kafana Yorumla xxlordxx26 +1 yıl La ben ne dedim de kafama yazık mış çikolata tadı ni vermeye bilir dedim altı üstü burda fesatlık birşey yok fesat anladıysan da senin kafana yazık Yorumla
Benzeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Boş soru 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beyler diye belirtmiştim Yorumla Benzeyyy +1 yıl O zaman erkeklere özel yap kuduruk Yorumla Soran +1 yıl Kuduruk ne alaka? Seviyesiz yorum yapma Yorumla Benzeyyy +1 yıl Sana œzel değil ağzıma takıldı Yorumla Soran +1 yıl Her ağzına takılanı kullanma bence sadece bir soru ve sorunun muhatapları belli Yorumla
kochaliI Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gider 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla içinde bide tespih vs yani kalıcı bir hatıra olursa 10 numara olur
Beylerden önce ben cevap vereyim bakkal mısınız
Sana sorduğumda cevap ver
Erkeklere özel yap o zaman kezban
Kaos dbhssj
Bir kadına yakışmayan cümleler kuruyorsun
Regli zamanı çok iyi olur keşke sevgilim olsa
Erkek arkadaşı na gonderecek bı kerede sen birine gönder 🤦😂
@xxlordxx26 regli olursa gönderirim ama regli olacak taş*k yok
bı tek regli olanlar mi çikolata yiyor 🤦
@xxlordxx26 erkeğe kapli çikolata kutusu mi göndereyim yani jdjdjjsjs
O gönderince aliyon gönder nolcak 😂
@xxlordxx26 ben kadınım yapsın bir zahmet erkek adam kalpli çikolata ister mi başka şeyler bulurum vericek jxndnsn
Vereceğin şeyler bı çikolata tadı vermeye bilir neyse reis konu uzayacak ben yatar 😂🖐️
@xxlordxx26 yav 1 şişe parfümü bile nereye çektin ya aklın nerelerde yazık kafana
La ben ne dedim de kafama yazık mış çikolata tadı ni vermeye bilir dedim altı üstü burda fesatlık birşey yok fesat anladıysan da senin kafana yazık
Yani düşünüp uğraşmış diye hoşuma gider
Gider
Boş soru
Beyler diye belirtmiştim
O zaman erkeklere özel yap kuduruk
Kuduruk ne alaka? Seviyesiz yorum yapma
Sana œzel değil ağzıma takıldı
Her ağzına takılanı kullanma bence sadece bir soru ve sorunun muhatapları belli
Gider