+1 yılGerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi kötü bir huyu vardırOrtada bebek var şimdi ne yapılabilir bilmiyorum ama şu kadarını söyleyeyim erkekler baba olduktan sonra değişir yinede bir şans ver zaten uzun yıllar bunun lafını sokup huzursuz edeceksin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa cok zor bir durum ama bosanmani tavsiye ederim sana. Cunku aldatmak karaktersizligin ve edepsizligin gostergesidir. Boyle bir adamin yeniden yapmayacağı ne malum? Aldatmak bir anlık gaflete dusmek değildir ki. "Anlik" degildir bir kere ki hata diyelim. Ayrica sana şu bilgiyi de vereyim, inan bana " cocugum var bosanirsak psikolojisi bozulur " öyle olur böyle olur dusuncesiyle boşanmıyorsan hata ediyorsun. Ayni cati altinda olup surekli kavga etseniz, huzursuz bir aile olsaniz, gecinemeseniz inan bu cocugun psikolojisi cok cok cok daha fazla etkiler. Birebir yaşamış biri olarak söylüyorum. Simdi keske ailem zamaninda evleri ayirsaymis da ben bunca travmalara, huzursuz bir cocukluga ve genclige maruz kalmasaymisim diyorum. "Çocuk var diye" fikri cok sagliksizdir yani.. Umarım anlatabilmisimdir. Allah yardimcin olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
benimle ilgili durum yok ki öylesine
- +1 yıl
Boyle bir seyi kim icin yazdiysan ona okursun o zaman. Boyle detayli soru sormak yasamayan birinin aklina gelmez, çok işsiz degilse.
+1 yılŞimdi burdan boşanırım diye atıp tutmak kolay da o an ki ruh halimi bilemiyorum ikisini de doğduğuna pişman ederdim heralde, kırmızı çizgilerimden biridir bu..
22 Yorumla- +1 yıl
Bir kere aldattıysa ona buna uyup
- +1 yıl
Bir kurtarır tarafı olurmu pişman ise
+1 yılAffederim
128 Yorumla- +1 yıl
Genişlikte tavan yapmışsin gözünün onunde yapsa affedersin sen
- +1 yıl
Bir bok bildiğin yok napiuim kadinlar oyle şey yapmaz yapmışsada sen zarar vermişsindir ondan yapmistir
- +1 yıl
Ne zarar verebilirsin ya zararmis
- +1 yıl
abi bakış açını sevdim
- +1 yıl
Benimmi
- +1 yıl
Tabiki senin yok bide benim kini begenecek değil ya
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Hakli.. degilmiyim genellikle kadınlar sadıktır turkiyenin bu zihniyetinde errkk yapar birsey olmaz kadin yapar namussuz kadjn yapıyorsa errk yzunden yapar kadınlar erkeklerden ustundur
- +1 yıl
Bak dostum ben ne kadınlar gördüm eşi onu çok sevdiği değer verdiği halde aldatan ya bana teklif ettiler böyle bi rezilliği daha ne olsun Gelde bu kadını Affet
- +1 yıl
Tamm. Eyvallah ama nerden biliyosin o adam sana. iyidir o evin içini bilemezsin
- +1 yıl
Kadın kocamı çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama alıştım bi kere aldatamadan duramıyorum gel benimle birlikte ol seni magazalarima müdür yapayim yüzüme söyledi
- +1 yıl
bakın kadınlar erkekden üstündür değil sadece erkekler çabuk tahrik olur ver çabuk yoldan çıkar kadınlar (bazıları için ) nefsine sahiptir aynı şey bazı erkekler içinde geçerlidir ben bir adam gördüm karısı gitmesin evliliği bozulmasın diye uğraşan kişilik meselesi gerçi bu elalemin söylediği dediğin maalesef oluyor türkiyede yaşıyoruz
- +1 yıl
Türkiye burası cahillerin çok oldigu yer
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Ben şahsen diyarbakirliyim ama memleketim çok cahil
- +1 yıl
istanbullu olsanda kafa aynı ya değişen bişey yok önemli olan farkındalıktır tebrikler
- +1 yıl
Aynen.. oyle bunun için ahlak çok önemli ahlaklı bir toplum. Felsefeden okumaktan gecer
- +1 yıl
Diyarbakırin neresinden sin ben Lice liyim 😏
- +1 yıl
DİYARBAKIR MİLLETİ insanlık dersi veriyor kesin cahildir evet 😏
- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
Cermik
- +1 yıl
Diyarbakır degil bütün milletimiz. Cahil
- +1 yıl
Dımıli sin degil mi anne tarafım Çermik li
- +1 yıl
sana eig vereceğim
- +1 yıl
Hem annem hem. babam
- +1 yıl
Cermikli zazayim
- +1 yıl
Annem Çermikli Dımıli babam Liceli Kurmanc
- +1 yıl
Farkermez onemli olan insan olmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılEn korktuğum şeylerden sırf bu yüzden ilerde nasıl evlenicem beni aldatsa cinayet işlerim herhalde dediğim zamanlar var yani aldatanın sadakati yoktur ilişkinin temeli sadakatten atılır Aldatan birdaha aldatır zaten herşekilde o evliliği bitirmek en doğru karardır.
24 Yorumla- +1 yıl
Ama seni çok seviyor
Şeytana uydu bir kere aldattı
Çokta pişman
Düşüncen ne olur
Öldürmen konusunda senin hayatın herkes değerli boşan gitsin - +1 yıl
Yani şeytana uydu falan filan ahsgdgfg bunlar boş vaatler kişi birini seviyo diyelim gözü ondan başkasını görmez yani bu pisliğin hiç bir bahanesi olamaz sadakat kolay bişey değil tek ilişkide değil sadakati olmayan insanla hiç bişey yaşamıcaksın en doğrusu bu bide hanfendi yeni doğum yapmış başıma gelse düşünemiyorum bile bu başka bi boyut yani yakışan boşamak olur.
- +1 yıl
O zaman belkide bu şekilde konuşmazsın
- +1 yıl
Herzaman ailesi arkasında bi insan olduğum için o zamanda böyle konuşacağıma eminim.
Ne zaman olduğu fark etmez. Anında boşarım onu. Allah öyle erkekleri karşımıza çıkarmasın kızlar.
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce olmuşsa ve gerçekten pisman olduguna inanıyorsam bebeğim olduğu icin 1 kez affederdim ama tekrarlarsa bir daha af etmezdim diye düşünüyorum. Hep aldatilmaktan korkmusumdur umarim yasamam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok rezil bir olay aldatmak şımdı erkekler bıle razı oluyor kadın kollu kuvetlı bulmuş ona kacıyor keyfine diyecek yok adam TV lere cıkıp yalvarıyor geri don dıye kadın donermı keyiften dort koşe olmuş
00 Yorumla
+1 yılNişanlıyken haberin olduysa ve evlendiysen , aldatma suç sayılmaz. Evlendikten sonra öğrendin ve hemen boşandıysan suç sayılır. Affedersen yine aynı şekilde suçlama olmaz. Boşanırken de mahkeme bunu suç olarak saymaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılNeyse bende bebeğimin babası ile hayatımı yaşarım derim (kadın isem)
210 Yorumla- +1 yıl
bebeğin babası eşi
- +1 yıl
Hanımefendi bu doğru bir bilgi olabilir ama intikam ve zihin oyunları denilen bir şey var
- +1 yıl
@Lalezs bana bu dense 3 gün filan beynim error verir işlem görülemem ondan bu en iyi laftır
- +1 yıl
@Lalezs adam dna testi yaptırana kadar o şüphe zaten aklını kaçırttırır zaten abartmanın lüzümü yok bir süre sonra gerçeği itiraf eder ve boşanırsın
- +1 yıl
@Lalezs İnsanın ömrünü sömürecek taktikler için yukarı kaydırabilirsiniz :lol:
+1 yılBir kere affedersin yine yapar iki yi de affedersin üçüncüsü ağır unutma yaşadım bunu öyleleri iflah da olmaz pişman da
11 Yorumla- +1 yıl
Elif haklısın ama herkes aynı değil pişman olanda çok arkadaşının gazına gelip yapanda var
Bu haklı nir sebeb değil kesinlikle
Ayaklarına kapandı pişman bir kurtarır tarafı olurmu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOan ki piskoloji çok önemli
Nedenler çok önemli
Arkadaşların dediği gibi
Allah kimsenin başına getirmesin00 Yorumla
+1 yılGrup yapardik sanirim ahahah
Ne bilim ya cinsel aldatmasiysa sorun yok.. affedilir ama cinsellik varsa aninda bosarim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşanma davası, tazminat ve nafaka. Ömür boyu çalışsın baksın bana MK. Bankadan para çekip tazminatı ödesin bende kızlarla günümü gün ederim😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl40 gun sonra ogrensem 41 kere massalh derim helal ne diycem becermis aldatmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Demezsin demezsin bunu bana nasıl yapabildin diye dünyayı başına yıkarsın😜😜
Allah başa vermesin ama ayrılırım ne yapayım oturup ihaneti yutacak kabul edecek halim yok
10 Yorumla
+1 yılİnsanlık onuruna aykırı, şerefsizce bir durum. 1 saniye düşünmek aptallık olur. Ayrılırım
10 YorumlaBekara karı boşamak kolay derler bende aldatıldım dogumdan sonra başıma gelmez demeyin geliyor aldıgınız nefes e bile güvenmeyin anında gidiyor ! Ya affet ya git ama gideceksen de bebeğin biraz daha büyüsün
21 Yorumla- +1 yıl
eşin bir kere ona buna uyduysa tek seferlik aldattıysa
Pişman ise ona bir şans daha verilirmi
+1 yılCocuk varsa... o zaman ne olacak... olan çocuklara oluyor...
00 YorumlaBosarim mk.. gurursunjz onursuz olcama ac yasar dik olurum.. d
00 YorumlaGüven yoksa ben yokum demez kuruyorsun diye inkar atmez ise alnından öperdim
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre yani bilmiyorum ama büyük ihtimal ayrılırdım.
00 Yorumla
+1 yılboşanırım ve bebeğimi çocuğuma kendime almaya çalışırım
00 Yorumla
+1 yılbebeğe dna testi..
eğer benimse bir ömür göstermezdim..
ve bu yolda tüm maddi imkanlarımı kullanırdım..10 Yorumla
+1 yılÇocuk çok sıkıntı bu durumlarda ama her ne olursa olsun 1 gün bile olsa yoluna gitmekte fayda var
00 Yorumla
+1 yılçocuğu al mahkeme felan kıçına tekme zaten kadın %100 suçlu olur silerim hayatımdan
00 Yorumla
+1 yılSon kez s. ker kapidan tekmeyi vurdugum gibi assaya yuvarlarim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılAblası ya da kardeşi ya da annesiyle yatıp fotosunu atardım
00 Yorumla
+1 yılBoşanırdım. Bir kez aldatan tekrar ve tekrar aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende başka erkekle yatıp fotoğraf atarım o’na sahte hesaptan kudursun
25 Yorumla- +1 yıl
Aynen kısasa kisas
Cevap sahibi+1 yıl@sadisttt6577 ? !
- +1 yıl
Yani onun yaptiguni aynısını yaparim
- +1 yıl
Dedinya ona dedim kısasa kisas
Cevap sahibi+1 yıl@sadisttt6577 hahaha atasözünü bilmem
+1 yılÇocuğumun mutsuz ve huzursuz bir ailede büyümesini istemez ayrılırdım yol yakınken. Çocuk için evlilik devam ettirilmez ettirilirse en çok zararı çocuk görür.
10 YorumlaEvliykende aldatmışsa boşarım ama yok nişanlıyken aldatmışsa ve ne kadar süresine bağlı olarak ya süründürür pişman ettirdim ya da boşarım
14 Yorumla- +1 yıl
Bir kere şeytana uyduysa evliyken çokta pişman affı olurmu
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun çevremde var ama adamın kanına girip yapmıyacağı şeyi yaptırıyorlar sonra pişmanlık
+1 yılBilmiyorum Allah kimseyi öyle bir duruma düşürmesin
21 Yorumla- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(25-29)+1 yıltam olarak nasıl bir aldatma olduğuna bağlı çocuğun kime ait olduğuna bağlı ne kadar zaman önce olduğuna bağlı kendimi yoksa karşı taraf mı ilk adımı atmış ona bağlı son olarak pişman mı?
20 Yorumla
+1 yılHemen terk eder ya da onun gitmesini söylerdim onunla. O andan itibaren Aynı havayı solumak istemem
00 Yorumla
+1 yılboşanırım intikamımda acı olur nafakayıda bi güzel yerim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbebek benden ise çocugumu alır kendim büyütürüm , bir yandan da ona hayatı zindan ederim
bebek benden degilse umrumda olmaz çeker giderim ne bok yerlerse yesinler10 Yorumla
+1 yılBebeğimide alır boşanma davası açar donuna kadar alirdim
12 Yorumla- +1 yıl
Smsksmammsmdkskaksd
+1 yılTekmeyi basarım küçük bebeğim var diye bu saçmalıklarına göz yummam
10 YorumlaNe sallarsanız sallayın burada, başınıza gelmeden hiç bilemezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılYasal işlemleri başlatır iletişimi kesmek üzere minimum seviye indiririm
00 Yorumla
+1 yılNedeni ne diye sorardım met edicek cevabı yoksa boşanırdım
00 Yorumla
+1 yılBebeğe test sonuca göre karar
12 Yorumla- +1 yıl
deyelim ki senden
- +1 yıl
Davayı açar velayeti almak isterdim alamasam da çocuğun bakım masrafını ödemeyi kabul eder gerisini kabul etmezdim aldatma olduğu için
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişan da evlilik gibi resmiyette ve ayrıca manen de söz vermek, o yola girmektir.
Ben olsam oturup ciddi ciddi düşünürdüm.00 Yorumla
+1 yılSakat bırakırdım veya toprak ederim namusumu temizlerdim
00 Yorumla
+1 yılÖnce psikojik şiddet sonrada rezil ederdim.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen çok tehlikelisin
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılhemen boşanırım 😭😭 bunu kaldıramam
10 Yorumla
+1 yılBir kez görmezden gelirdim
10 Yorumla
+1 yılBirşey yapmazdım, sadece mahkemede görüşürdük.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke aldatsa ayrılmak için bahanem olur gerizekalıdan
12 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Snhdehjsdhwjdhwjdvwhdb ben boşanmak istiyorum da diyebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapılacak şey belli...
10 Yorumla Boşanırdım yüzüne de tükürdüm
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmayayım ama boşanırdım sanırım
10 Yorumla
+1 yılrezil ederdim onu cumle aleme napacam
00 Yorumla
+1 yılBebeğin doğması kötü tabii ama her türlü boşarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanirim değmeyecek biri için hayatımı mahvedemem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Hayatı burundan getirip daha sonra da boşanırim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ayrılırım..
00 YorumlaYapacak bisey yok bosanırdım
00 Yorumlaİşte zor iş o zaman ne yapacağını bilemez insan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğrenmemiş gibi yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklıma bile getirmek istemiyorum ama biterdi yani.
00 Yorumla
+1 yılAldatmayı asla kabul edemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu sorulardan ne bwkliyonuz ki herkes ahkam keseck
00 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat