Çok kötü bir ilişkiden çıktım ve şiddet gördüm. Toparlanmak istiyorum ama yaşadığım kötü anlar rüyalarıma giriyor.
Profesyonel yardım mı almalıyım?
Profesyonel yardım mı almalıyım?
Şiddetin boyutunu bilemem tabiki ama ağır bir şey. Kendine yeni hobiler edinip düşüncelerini başka yere vermeye çalış. Mutlu olduğun ya da sana huzur veren şeyler izle, dinle. Onu hatırlatacak şeyleri de gözünün önünden kaldır. Rüyaların şiddetliyse ve sürekli korku halindeysen işin uzmanindan kesinlikle yardım al.
Sana iyi gelen insanlarla konuş, dertleş. Düşünmemeye çalış aklına geldiğinde de zarardan döndüğünü, kimsenin seni ezemeyeceğini hissettir kendine. Güçlü ve istikrarlı durmana özen göster. Hayatına bak. Herşey yoluna girecektir..
Cevap
9Cevap
Üzüldüm böyle manyakları nasıl buluyorusnuz anlamıyorum
Çok kötü ilişkiden çıktım... İfadesi bana, su altında oksijeni bitmiş dalgıçları hatırlatıyor.
Deneyimlemeden yorum yapılması zor bir konu ama bence hemen toparlanmak için kendini zorlama çünkü etkisi çok büyük bir şey bi anda iyi olmayı bekleme kendine biraz zaman ver eğer durumun varsa prof destek al
İste badboy sevdasının sonuçları umarım akıllanırsın
Hayır. Toparlanamazsın. Skmeye çalışan yavşaklara karşı dikkatli ol
biraz zaman verip en iyisi yeni bir ilişki. tecrübelerine göre daha düzgün birini bulursun umarım
Evet psikolojik desteği almalısın
Neler yaşadın dayak siddet?
Kesinlikle alın iyi gelecektir
Yüzleş.
Al bence
Yani alabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?