Türkiye boy standartları düşük olan bir ülke. 1.80'den aşağı erkek olması çok normal ama bir kızın boyunun 1.45'e düşmesi çok az bir durum. Çocuk mu bu ergenlikten sonra az da olsa boy atıyor insan
Ya sen ne diyorsun ya. 21 tane erkeğiz aralarında en genci benim hergün ağlıyorlar kadın için bu aralar işler fesat kadın yok nerdeyse dişi köpege bile razıyım. 1.97 arkadaşım bile 1.20 kıza razı
Ya sen ne diyorsun ya. 21 tane erkeğiz aralarında en genci benim hergün ağlıyorlar kadın için bu aralar işler fesat kadın yok nerdeyse dişi köpege bile razıyım. 1.97 arkadaşım bile 1.20 kıza razı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
boya göre ilişki seçimi mı var deli misiniz siz xjxhxhjc gönül kimi severse en yakışıklı en güzel odur boyu uzun kısa olunca sevgi daha mı çok oluyor
Ya siz iyi misiniz pazardan mal mı seçiyosunuz hoşlanmadan sevgiden bahsediyoruz aloo
Kalbine bakacaksın boyuna değil sana uyuyorsa vur kafasına götür mağarana 🤣
1.45 boyunda olan mi varmış gdhhdj
1.80 den kısa erkek varsa 1.30 kız bile olur
Türkiye boy standartları düşük olan bir ülke. 1.80'den aşağı erkek olması çok normal ama bir kızın boyunun 1.45'e düşmesi çok az bir durum. Çocuk mu bu ergenlikten sonra az da olsa boy atıyor insan
Kaçtır soruyon bunu shshshsh
192 yim mğmkünse kısa kızlar uzak dursun
1.90 ister onlar
Ya sen ne diyorsun ya.
21 tane erkeğiz aralarında en genci benim hergün ağlıyorlar kadın için bu aralar işler fesat kadın yok nerdeyse dişi köpege bile razıyım.
1.97 arkadaşım bile 1.20 kıza razı
145 kız mı olur knk
1.80 den kısa erkek varsa 1.30 kız bile olur
Zaten tc boy ortalaması 170-175 bro
Ya sen ne diyorsun ya.
21 tane erkeğiz aralarında en genci benim hergün ağlıyorlar kadın için bu aralar işler fesat kadın yok nerdeyse dişi köpege bile razıyım.
1.97 arkadaşım bile 1.20 kıza razı
Hoşlanır