Kız arkadaşım olduğu halde yeni tanıştığım bir lezbiyen ile onunda sevgilisi olduğu halde bana çok garip davranıyor sebebi ne?

Henüz hayatında 2 ay bile olmama rağmen bir lezbiyenle tanıştık bu lezbiyeninde benim gibi sevgilisi olduğu halde bana çok garip davranıyor şüphelenmeme sebep oluyor 2-3 gün yazmasam küsüyor trip atıyor tweetterda göndermeler yapiyor bana çok değer verdiğini çok sevdiğini söylüyor herşeyini paylaşıyor fakat ne zaman sana yazmıyım hayatından çıkayım felan dediğim zaman trip yiyorum bensiz yaşayamayacak gibi davranıyor ama aşırı gurur yapıyor kız arkadaşım benden hoşlandığını düşünüyor ama ben düşünmüyorum kız arkadaşıma bana oranla daha az yazıyor sadece ben ona yazmazsam kız arkadaşıma yazıyor ve bana sürekli özledim seni diyor yanına gidicektim iptal oldu dedim diye trip atıyor yazmıyor bile bende kal başımın üstünde yeri var kimse sana laf söyleyemez falan filan diyor ne ben ne kız arkadaşım içimiz rahat değil tam diyoruz dost gibi pat birşeyler oluyor değişik davranıyor
Kız arkadaşım olduğu halde yeni tanıştığım bir lezbiyen ile onunda sevgilisi olduğu halde bana çok garip davranıyor sebebi ne?