17 yaşındaki kızla 27 yaşındaki adamın ilişkisi. Suçmu ilişki yaşanmış, bu kız şikayet ederse ceza alırmıyım aileme söylerim tehdit ediyor beni seni babam öldürür seni bitiricem diyor. Hem infazım var çok pişmanım lan kendi rızasıyla oldu bu arada yazan erkeğim.. kardeşim hesabından yazıyorum cezam ne olur?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaprağı yedin. Kız 18den küçük olduğu için 10 yıl sonra da şikayet etse her türlü siki tuttun. KAÇ ÜLKEDEN İNFAZIN OLDUĞU İÇİN HİÇ DİLİNİ BİLMEDİĞİN ÜLKEDE DAHA İYİ YAŞARSIN. KIZI BUGÜN İKNA EDERSİN YARIN FİKRİ DEĞİŞİR.
Valla işim zor babası öğrense öldürür öyle dedi
Ülkeden kaç bak çok ciddiyim bi daha da dönme hayatından 5-10yıl verirsin en az
Nereye kaçim kardeş
Babasının öğrenmesini boşver kız büyüyünce seni %90 şikayet eder. ceza değişmez.
Ülkeden kaçmak zorundasın ben başka seçenek göremiyorum.
Diyelim 20 yaşına geldi yine şikayet etse cezaevine giriyormuyum
Tabiki değişmiyor suçun yükü
bamyaya bamyaya alır hayatını senden çok büyük hata yapmışsın
SEN KORKMALISIN KAÇ ÜLKEDEN CEZAEVİNDE BANA HAK VERİRSİN ORAYA 1 YIL GİRSEN HAYATIN KAYAR ZATEN
HİÇ DİLİNİ KÜLTÜRÜNÜ BİLMEDİĞİN ÜLKEDE OLSA KAÇ KURTUL.
AHMAK URSPU ÇUCUUĞU SONUNA KADAR HAK EDİYORSUN
Oğlum kızın seks ses kayıtları var şikayet etse ne olur üstünden 7 ay geçti korkum yok lan korkmuyorum elimde kanıt var
Yazdıklarımı dikkatlice oku aqmun salağı
1-kızın ne dediği hiç önemli değil 18 yaşından küçük olduğu için rızası olamaz yasa bu yasak.
2-kızı bugün ikna etsen bile ileride yüksek ihtimal yine şikayet eder Kıza patlak demişsin kendisini ileride kanıtlamak ister veya hakkı olan şekilde şikayet eder.
3-sen kıza niye patlak falan diyorsun ne mal adamsın sonuna kadar şikayet edilmeyi hak ediyorsun
4-ülkeden çıkmadığın sürece ya yıllarca hapis yatarsın ya da babası seni öldürür ben de öyle yapardım 10 yıl sonra çıksan bile öldürürdüm.10yaş büyüksün ÇOCUKtan
5-senin lehine hiçbir kanıt yok ses kaydı hiç bir şey ifade etmiyor yarrrrağı kökledin.
6-yapabileceğin tek şey ülkeden kaçmak paran olmadan da vatandaşlık alamazsın mahkum değiştirme anlaşması olmayan ülkelerden. Her türlü sıçtın hakta etmişsin
Mal 50 yıl sonra bile şikayet etse suçun boyutu değişmiyor
Beni sik içime boşal hamile bırak ses kayıtları var kardeşşşşimmm😂😂
Mal işte diyorum sana önemi yok
18den küçük sende kendi rızanla ilişkiye girmişsin
18 olsa hiç bir şey olmazdı tabi
Vermeseydi sikmezdim😄
Hala kafan almıyor onun ne yaptığının önemi yok senin yaptığında sorun 18den küçükmüş o
2 ay sonra 18 oluyor bakalım ne olucak
AHMAK NE ZAMAN NE OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK DİYORUM YA 50 YIL SONRA BİLE ŞİKAYET ETSE FARKETMİYOR
50 YIL SONRA BİLE ŞİKAYET ETSE DE-ĞİŞ-Mİ-YOR
Kızın kanıtı da var patlatmışsın ya hani dalga geçmişsin KANIT
memlekette hiç mi insan kalmadı çoluk çocuğa bulaşmışsın , bulursun belanı
Kendi istedi hem ses kaydı var
1 - ses kayıtları özel hayatın gizliliğini ihlah suçuna girer. ortaya çıkarsa oradan yargılanırsın.
2 - reşit değil (herhangi bir imza yetkisi yok) yani çocuğa cinsel tecavüze girer yağlı kazığa oturturlar
Mal ses kaydı önemli değil 18 yaş altı rızaya bakılmıyor
ses kaydını bir kenara bırak , şikayetçi olsa sonra şikayetinden vazgeçse, kamu davası açılır en az 5 6 yıl yatarsın
Kendi rızası olamaz, henür hür değil arkadaş devlet bazında. Üzgünüm işiniz zor.
Normalde çok birşey çıkmaz da senin zaten infazın var o ne kadar
Kardeşim elimde ses kaydı var kanıt olarak bu işe yaramazmı
Yaramaz kız reşit değil farketmiyor o yüzden
Kız reşit olmadığı zaman rızaya bakılmıyor
Ya abi ben ne yapıcam
Ses kaydı olması fazla ceza almaman için işe yarar. Şu durumda bu fiillden dolayı 2-5yıl arası alırsın. Senin yanan infaz ne kadar
2.
Kız neden şikayet etmek istiyor ikna etmenin yolu yok mu
Benle buluşmuyor annesi dışarı çıkarmıyor hep evde bende gel buluşalım diyorum hayır dedi bende o zamn ayrılıcam git seni patlak şekilde kabul edene seni sevmiyorum dedim ondan sonra seni şikayet edicem dedi
Tabiki yok büyüyünce aklı başına gelecek eşine kendini kanıtlamak isteyecek
Veya hayatında bi şey ters gider seninle yaşadıklarına bağlar ondan senden öç almak ister
Sen de sz mal değilsin anlaşılan
Senden intikam alıcam seni bitiricem aileme söylüycem devamlı kavga ediyoruz abii yaşı küçük çok yaramaz beni dinlemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Suyuna git şikayet etmesin
Mal mısınız olum şimdi etmezse ileride sıke sıke eder
YAZDIKLARINI ŞİMDİ GÖRDÜM SENİN ANANI AVRADINI SAKIN ÇIKMA ÜLKEDEN ADMİNLERDEN HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNMALARINI İSTEYECEĞİM KONUMUNUZU bamyaya bamyaya BULURLAR
Gürcistana kaçarım izimi kaybederim elimde kanıtları var beni sik içime boşal derken iyi vermeseydi o zaman madem küçük sktim bu kadar basit kızlığıda bozdum ayrılıcam ne yaparsa yapsın ben zorla yapmadım kendi altıma yattı
Mal onun ne yaptığı hiç önemli değil.18den küçük sorun senin kabul etmiş olman birde infazın varmış ahmak.
Ben adamın bacağını pıçaklamadan ve uyuşturucu kullanmaktan infazım var en ufak olayda bittimm
En ufak olayda bittiysen bu olay ananı avradını sıker çünkü 18den küçük kızı tecavüz etmiş sayılıyorsun onun rızası olsa bile
Müstehak senin gibilere. Pis sübyancılar
Ayıp ama ne sübyancısı ablacıkk😂
Yani yaptığın şerefsizlik
Niye o isterken iyi ama ben yapınca ceza alıyorum
Ulan kansız kız 17 yaşında reşit mi
Seni istiyorum yap dedi yaptım
Malsin işte olum inşallah şikayet eder
Etsin sıkıntı yok çıkarım hemen :))
en az 7 8 yıl yatarsın
En az 10 yıl ceza yer büraz utanın