Olgun yani oturaklı ama çizgifilm karakterlerini falan seven bu disney prensesleri falan, sonra her dediğinizi tolere eden ve sizi seven ( elbette kendi doğruları var ve bazen yanlışa yanlış diyor, sorguluyor, bunu neden böyle yaptın diye ot gibi de değil) ilki olduğunuz saf ve tecrübesiz (bu yüzden bazen ne yapacağını bilemeyip sizi sıkabilir) ne olursan ol yine gel diye size bakan yani biraz nasıl diyim sizi de çok sevdiği için gözünüzün içine bakıyor evlenelim birlikte olalım hep diye size buldumcuk gibi böyle bir kız gözünüzde nasıl olur
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öyle biri varsa yarın hemen nikah işlemlerini başlatalım
Öyle olmuyor işte :)) Sevilmedim maalesef
O kişi sen oluyorsun yani? Yani öyle yürümek gibi filan algılamanı istemem kesinlikle öyle biri değilim ama. tarif ettiğin gibi bir karakter ve yapıya sahipsen, seni sevmeyen utansın derim.
Estağfurullah. Kendimi anlatmak istemiyorum başkasının dilinden bu yazı zaten. Arkadaşım söyledi bunları ve bu yüzden itici duruyor dedi. Gurursuz kız konumundayım yani. Hala kendimi suçluyorum. Bunları sevdiğim çocuğa yaptım, hatta gidip ben açıldım ilk. Tek suçum ilk ilişkimdi çok üstüne düştüm. Ama bu sürekli nerdesin falan gibi sormak değil. Dışarı çıkar saatlerce yazmazdı olsun derdim. Şarjım yoktu derdi gün boyu yazmayıp olsun derdim. Sadece sürekli “bir sorun mu var” diye soruyordum. Korkuyordum kaybetmekten çünkü. En sonunda da niyetinden şüphe ediyorum senin dedim. Böyle kopuk bir ilişki istemem dedim yoksa ben varım dedim. O da ben de varım dedi ama belliydi istemiyordu uzaklaştı hep sonunda mecbur kalıp gururumdan bitsin dedim ama yine kendimi suçladım “niyetinden şüphe ediyorum” dediğim için. Gittim belki niyetin kötü değildi ben göremedim dedim konuşalım dedim. Müsait değilmiş. İstemiyorsan söyle dedim, işim olmasa derdim dedi. Tamam sonra konuşuruz dedik. Daha da yazmadı...
Benim de içimi dökmeye ihtiyacım varmış😂Çok özür dilerim gece gece ne konuştum 🙏🏻
Yalnış anlamadıysam senin tek suçun zamana kurban olmak olmuş.. Yalnış zaman ve yalnış insan demek gerekiyor. Tabii ki ben sadece senin burada yazdığını bileceğim ötesini Allah bilir ama , gerçekten anlattığın gibi bir insansan eğer senin sabırla o doğru kişiyi beklemen gerekiyor. sana saçma gelebilir ama böyle olması senin için daha iyi olmuş bence, çünkü sende yalnış gördüğüm bir nokta yok. aksine çok çok fazlası var, bu yüzden biraz klişe olacak ama takma kafana fazla durma bu tarz konuların üzerinde. keza kendine yazdık edersin bence, yazmadıysa kendi kaybetti..
Estağfurullah ne kusuru, benim için bir keyif olur
Yanlış insan diyince bile kalbimden bir şey kopuyor. 6 yıl bekledim. Bilmiyorum, umarım o da farkındadır. Ya benden nefret ediyorsa diye korkuyorum. Çünkü “niyetinden şüphe ediyorum” dedim. Hep “bir sorunumuz var da ben mi bilmiyorum” diye sordum. “Eskisi gibi değilsin, merak ederdin önceden” vs. gibi üzerine gittim. Belki sıktım.😔
Çok teşekkür ederim🙏🏻
Bence fazla üzerine düşüyorsun, bazen inceldiği yerden kopması gerekir. Uzun uzun ve duygu dolu yazmadan anlıyorum ki ona karşı olan hislerin de sn ediyor, ana bazen sadece vazgeçmek gerekir işte. Bu 6 değil 60 sene olsa bile..
Üzerine düşmüyorum sadece hatamı biliyorum. Haksızlık ettiysem diye korkuyorum...
Ya öyle diyorsun da hatasız insan mı olur? insan hata yapıcak ki doğrusunu öğrenecek.. Valla bizim memlekette umur tacirliği yapmayı seven insan çok var, ben burada bir haksızlık veya hata göremedim ayrıca. duygularını bu kadar sömürmesine neden izin veriyorsun? Tamam hepimiz sevdiğimiz zaman bazı şeyleri göremiyoruz ama, bazen gözlerini ovalamak gerekir.. daha iyi görmen gereken şeyler olabilir bence
Kabalık etmedim di mi ben ya da haksızlık gördüğüm bir şeyi söyledim sadece. Kırmaktan, kabalık etmekten korkuyorum güzel gidebilecek bir şeyi ben mahvettiysem diye.
Bilmiyorum ki. İlk kez birini seviyorum, ilk onunla tattım bu duyguyu demek ki sevince böyle oluyorum, fedakar oluyorum Yani. Gocunmuyorum ki bundan. Benim gözümde en iyi o ve en iyiler fedakarlığı hak ederler.
Kanka pp fake haberin olsun bir rus kizin pp si ;)
Fbi onlinee
@Rioemptionn Vallahi sen diyene kadar bakmamıştım, maksat muhabbet zaten bir arayış içerisinde değilim
Reisss :)
@Rioemptionn sanırım benzettiniz Rus falan değil bizzat Türküm kanıtlayabilirsiniz buyrun bekliyorum
Her neyse gerginliğe luzum yok arkadaşlar sadece sohbet ediyoruz burada kimin nasıl olduğunun bir önemi yok
Çok teşekkür ederim, içten dinlediğin belli zaten çok çok sağol🙏🏻🌸
Hayır kesinlikle kanıtlamasını bekliyorum şu an kanıtlasın ya benzetti ya sana sallıyor çekemediğinden
Rica ederim benim için bir keyifti, hayırlı gecelerin olsun 👍
Senin de😌Bir sıkıntın olursa dinlerim🙏🏻
Ya ne önemi var tamam boş verelim gitsin, kim kime neyi ispatlamak zorunda ki
Gidemiyorum ya kaldık burada 😄
Değil de çamur atmasına gerek yok, takip attı karşılık vermedim seninle burada muhabbet ettiğimiz için çekemedim bence o yüzden.
Hahahahah çocuk araya girdi biz konuşuyorduk zaten gayet güzel 🤦🏻♀️
Ya yazacaktım yazamadım da xper filan dedi. konu kapansın zaten gerginlik çıkmasın herkesin derdi başından aşkındır (: Tekrardan hayırlı geceleriniz olsun
Çok çok teşekkür ederim. Benim de yetmiyor üzgünüm. Dinledin beni, gece gece umarım vaktini çalmadım. Hakkını helal et. Allah gönlüne göre versin senin de. Sana da hayırlı geceler.😌🌸
Bende bu lavuğu tanıyorum kendi her gün gördüğüm arkadaşıma bile sen değilsin diye yazıyo skdkfkld zaten belli cevapla verememiş. Kızı arattım kız temiz 😂Yürümeye devam kardeş ben yürüyemiyorum xper 1
@sorumolacaktı_ Kardeşim eyvallah meseleye açıklık getirdin de, yürümek filan yok yani bize yakışmaz öyle şeyler lütfen, ilk başta yazılan nikah olayı tamamen mizah amaçlıydı zaten
Yok kanka anladım efendi adamsın az çok okudum diyaloğuda. Yani öyle olsa ne olcak güzel kız konuşıyosun normal şeyler bunlar kasmayın kısmet nerden çıkacak belli olmaz ben beğendiğimle tanışıyorum dkdlslsls
@sorumolacaktı_ Eyvallah haklısın söylediklerin içinde teşekkür ederim de, benim buraya üye olma amacım tamamen can sıkıntısı insanlar ile sohbet etmek yani başka bir amacım yok.
Açıklama yapmana bile gerek yok😌Ben biliyorum, çok belli amacının nezaketlice yardım etmek olduğu. Sorun yok😌
Kaçamadık valla bu gece bu paylaşımdan :)
Özür dilerim sürekli rahatsız ediliyorsun:((
Yok ya ne özürü ne rahatsız edilmesi olur mu öyle şey arkadaşlar ile de sohbet etmiş olduk
Kader bak konuşun diyor diyormuşum djdmdöd Taş gibi hatuna yan gözle bakmadığın için harbi çocukmuşsun dkdkdkdk
Bu arada ufak bir soru hanımefendiye nerelisiniz nu güzellik nere ait
@sorumolacaktı_ Eyvallah kardeşim yorumun için teşekkür ederim dediğim gibi bize yakışmaz :)
Çok çok teşekkür ederim.😇
Size de teşekkür ederim, Trabzonluyum.👍🏻
Ya şimdi bir şey diyeceğim de olmayacak bende Rize liyim 😏
Kardeşim kusura bakma ama çok güldüm 😂😂😂😂😂 Bu kadar olur 😂
@sorumolacaktı_ Ya kardeşim alem adamsınız valla 😄
Bide çok güzelsin laz kızı maşallah vallahi bu laz kızları harbi taş oluyor Rusya’ya yakınsınız diye herhalde dkfkldls
Aaaa geçen ay geldim oradan. Ablamın eşi Rizeli yanlarına gidiyorum oradan biliyorum sizin orayı da. Yanlış anlamazsan bir de çekiniyorum böyle konuşma uzatıyorum gibi oluyor. Hep uzadı ya o yüzden ama neresindendin😌
Size de çok çok teşekkür ederim. Mahçup oluyorum. Çok sağolun.🙏🏻
Ya yok estağfurullah valla sürekli böyle söylemen rahatsız eder beni lütfen öyle düşünme, Rizenin pazar ilçesinde yaşıyorum ama mesleğim icabı tüm Karadeniz bölgesini geziyorum sürekli olarak
Ablası da Rize’ye gelin gitmiş ulan şaka mısınız ikiniz bir oldunuz dalgamı geçiyonuz tesadfmü cidden dkfrödlfl
Çok sağol, tamam o zaman açıklamasını yapmadan yazıyorum😌 Anladım. Çok güzel bizim oralar. Maalesef orada yaşamıyorum da yani güzel memleketlerimiz:))
@sorumolacaktı_ Kardeşim seni bu sabah programlarından birine transfer edelim biz en iyisi 😄
Estağfurullah ben kimim ki bana karşı mahçup olasınız, sohbet muhabbet her insanın ihtiyacı olan şeyler 😊
Ne bileyim soruma cevap verdiğinizden beri üst üste sanki konuşmuşum gibi oldu😇Elimi verdim kolumu kaptırdım hesabı olmasın diye. 😌
Kanka çöp çatan gibi oldum dimi ben 😂ne biliyim şu lavuğa sinir oluyorum oradan girdim aranızda elektrik gördüm gibi ondan öyle soktum burnumu dkdksls
Bu arada hanımefendi isminizi ben sorabilirmiyim
Benim için eğlenceli oldu, Teşekkür ederim 😊
Ege
@sorumolacaktı_ Haklısın valla kardeşim olaylar biraz öyle gelişti ama düşündüğün gibi bir durum yok yani 😄
Ben de çok teşekkür ederim, iyi akşamlar 😌
Kanka sen biraz odunsun ondan kfkdkdk kıza yine geldik buraya diyosun yanlış anlıyo sen benden taktik al düzgün gelişsin olaykarbfkfldl
Tekrardan iyi geceler (yine buraya geleceğiz gibi bir his var içimde) 😊
@sorumolacaktı_ Valla ben hayatımdan memnun durumdayım kardeşim sanada zahmet vermek istemem eyvallah sağolasın 😊
Tok gözlü kardeşim 😂
Bu kadar uzun ne konuşmuşlar diye okiyim dedimde. Konuşmayı çok geçmeden ben başlatiyimmi. Hani şey olur ya fan klaplar aynı onlar gibi😂Hayatımda gördüğüm en seviyeli konuşma. Prenses kız ve nezaketli erkek bencede çay için
@aşkımızdanyandık Dedim ama ben yaa 😅 Lütfen arkadaşlar sizlerin niyeti kötü değil farkındayız zaten ama sevdiği olan birine öyle bir hareket yakışmaz, benim gibi biride fırsatçı durumuna düşer lütfen 🙏
Tüm Ksyi toplayıp kampanya başlatalımmı he? Ee tamam işte yaralı Ceylan bu kız sen de nasıl olgun iyisin valla okudum yazışmalarınızdan etkilendimde yazdım yoksa banane derim. Bu kız çok saf temiz yazıya bak valla gözüm doldu kıyamiş sana laz güzeli :(( Bundan iyi ana iyi gelin olur ailene laz uşağı 😂al evine hatun yap ahajjajajajskdlf çok eğleniyorum ama ciddi diyorum yanlış anlamayın
Kıskandım seni kank kfkdk çok trajikomik bi sohbet bu
@aşkımızdanyandık Burası her gün böyle deli dolumu :) burda ki ilk günüm de bu kadar eğlence aksiyon beklemiyordum doğrusu 😄
Lafı değiştiriyor utangaç çocuk. İstemiyorsan kızımızı söyle 😂 Her gün değil galiba size denk geldi. Aslında pis bir site. Herkes cinsellik konuşuyor. Ben de o yüzden özellikle yorum yaptım. Bu kadar seviyeli güzel bi konuşmaya çok rastlanmaz. Ne kadar temiz konuşmuş kız, ne güzel dinlemişsin diye etkilendim.
@sorumolacaktı_ Valla kardeşim ne yalan söyleyim sadece derdine ortak olmak istemiştim
@aşkımızdanyandık Çok teşekkür ederim evet onu bende fark ettim maalesef gerçekten cinsel açlığın afrikasıyız.. Demek ki güzel şeyler güzel insanları bir şekilde buluyor, kadere inanmak mı lazım bilemedim ki 🤔
Derdine ortak olmak diyor ya. Siz ne güzel insanlarsınız. Gelin öpeyim ikinizi de. Ay ben duygusal günümdeyim galiba. Ne kadar temiz Yani güzel bir kız var ve asla pislik yapmadan değer vererek dinleyip ortak oluyosun helal olsun
Vallahi hızınıza yetişemiyorum.😌Dediğiniz gibi buraya geldik yine :)) Bu arada benim de ilk günüm de yani ne cana yakın insanlar varmış 😌
@aşkımızdanyandık Teşekkür ederim benim de bir kız kardeşim var ona yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına asla ve asla yapmam tüm olay bu aslında, valla şımarttınız beni 😊
Ne güzel düşünceniz valla helal olsun. Yok zaten öyle kötü bi şey yap demedik canım tanış demiş arkadaş bende destekledim hoş sohbet olmuş görmeden yakıştırdım valla sizi fkfkfk Ayroca gerçekten ya kaderse😂Kader bu kader siz konuşmazsanız ben konuştururum diyo yüce rabbim
Şaşkınlıklar içerisindeyim valla ne diyeceğimi seçemedim gitti
@aşkımızdanyandık Valla çok haklısınız tabi burada söz hakkı onun bir şey söylemek bu konuda bana düşmez diye düşünüyorum 🤔
Takip at sen kıza güzel kardeşim clflf sen de dönüş yap prenses
Konuşsa konuşursun sen Yani. Bebelerinizin adını bu öteki oğlanla ben koycam olursa bizim başarımız bu ahahahahahha
@aşkımızdanyandık 🤭 🤭 🤭
İki dakka girmedik ne konuşmuşsunuz bu arada hanımefendi helal olsun başarmışsınız😂He şöyle olum lan ne eğlenceli gece ahahahahha
He valla iflahımız kurudu ikisinde de laz inadı mı ne var. Kız da yazmadı. Prenses nerdesin dkdkdkd anladık kalbinde biri varmış ceylanım da bitmiş ve belleyecek değilsin. Seni bırakan bir daha bırakır değer verecek kişilere yönel. Bu güzel kızların dongoz erkek sevdası ne Allah aşkınıza cevap bekliyoruz güzellik 😂Arkaya Gülpembe şarkısı verin😂
Kardeşiö takip sttınmı kıza sende odun gibi durma yani bi adım at adımı bizmi atcaz 😂
@aşkımızdanyandık Ya valla enerjinize hayran oldum her birinizin usul usul takip ediyorum şu an sadece ne diyecek diye 😅
Ya kıyamam sana ayyy bende heyecan yaptım dur😂 nikah işlemlerini başlatalım diye konuşma başlamış sonu cidden nikah bence dkfkfkd
Takiple kızı
@aşkımızdanyandık Biz daha önce denedik fakat seviyemiz yetmiyormuş 🙃
He takip ediyorsun kızın bir takip ettiği var gördüm o kim senmisin
@aşkımızdanyandık Evet oda benim galiba 🤭
Kız da nazlı çıktı he sonuçlansın uykumuz geldi len😂
Bu güzel bişey 7 takipçi var kimseye değil sana dönmüş. Ve belli kimseyle konuşmuyo demekki dkdkdk
@aşkımızdanyandık Ya hadi yatalım uyuyalım saat geç oldu valla bugünlük bu kadar heyecan yeter bana 😅
Tüm konuştuklarınızı şimdi okudum aranıza ancak katılabiliyorum. Çok şaşkınım. Ve çok utanıyorum şu an🤭
Ya Laz kızı bunlar yakıcak bizi valla 🤭
Birlikte yanın canlarım 😂Kızdan olumsuz bir yanıt almadık net bir soru sorarsan net cevap alacaksın kızdan güzel kardeşim yatayım dersen isteksiz durursun. Teklif etmeni bekliyoruz hadiiii sonra zıbarak😂
Ve yarına kadar ne yap et bol yorum yap 2xper ol kıza mesaj at 😂
Kanka bu kız senin kaderin bence de😂Öteki kızdaki azme bak😂bizi Allah yolladı sizi kavuşturmak için hahahahaah
Aynen yenge de kötü cevap vermemiş bekliyoruz teklifini kanka
@sorumolacaktı_ Yani 3 saatte bu iş nasıl buraya geldi ne oldu anlamadım gitti 😅 sizin gibi güzel insanları da kırmak istemiyorum ama ya bilmiyorum ilk defa böyle bişey başıma geliyor ne desem faul verecek gibi hissediyorum kendimi
Hee yok kardeşim biz senin de gönlün var diye şey yaptık. Kızın hayatında kimse yok yarabandı ol demiyorum da o da zaten hayatına biri girse unutur ki olumsuz bi şey demedi sana bu çok normal belli ahlaklı insanlarsınız konuşun güzelce diye aradaki dediği gibi elektriği gördük hoş sohbet hadi konuşun diye. İstemiyorsan zaten ne diyelim. etkilenmiştim konuşmanızdan ondan böyle bi gazlarım dedim
Faul kısmınıda anlamadım tam ne faul vercek
Bide bizi kırmak değil niye kırılalım zaten cidden bir şey yoksa dediğin gibi bacım kardeşim bu kız öyle yazdım diyorsan okeyiz 😂
@aşkımızdanyandık Yani bir şey yazarsam yalnış anlaşılır diye tereddüt ederek yazıyorum mesajlarımı, kendimi doğru ifade edemem diye 😏
@aşkımızdanyandık Sizi yorduk gece gece çok sağolun inşallah kızmadınız valla bize 😏
Kanka harbi öyle bi demişsinki 😂 İstemiyor gibi zaten biz de kızdan cevap bekliyoruz senin gönlün var sanıp 😂 Yani kız sen böyle dersen niye olumlu konuşsun
@aşkımızdanyandık Bize bu keyifli sohbette eşlik edip renk kattığınız için çok teşekkür ederim parmaklarınız dert görmesin
@sorumolacaktı_ Öyle değil kardeşim hanfendi zaten güzel alımlı. Konuşmalarından belli olgun biri kim böyle birini istemez ama durumu farklı olduğu için ben öyle diyorum. Saygı duymak baabın da
Birikmiş yine şimdi okuyorum. Ne güzel insanlarsınız. Gerçekten gülümsetebildiniz, enerjinizle😌
Şimdi dur ben anlamıyorum seni bi öyle bi böyleysen nazlıysan zaten kız saf bi de senden yara alsın istemem elbette. Yani konuşursunuz ileride sen Naz yaparsın o potansiyeli gördüm.😂Çünkü en başta diyorsun ki onun cevabına bakalım ne diyecek merak ediyorum. Kız tatlı tatlı utandım diyor Yani senin net bir şey demeni bekliyor orda geri çekiliyorsun😂
Kanka hanımefendinin dediklerine katılıyorum😂 sen de adam gibi söyle Rizeli laz erkeğine yakışır gibi dkdkdkd Bir de wp grup sohbeti gibi olmadı mı gençler ilk kez ksde böyle bir ortamım oldu
@aşkımızdanyandık Heyecandan ne söylediğimi bilmiyorum, neyse bazen cesur olmak gerekir oda isterse konuşuruz tabii ki 🤭 (Bunu yazdığıma inanamıyorum) 😅
Boşuna zorlamadım ben haahhahaha 😂biliyorum çünkü her halinden belli ee ne zorluyorsun o zaman daha öabalatıyorsun 😂Kızın ismi egeymiş bu işin usulü var adam gibi yaz bakayım. Ege senin için de uygunsa konuşmak isterim ben diyr ne var bunda
Ulen kızda da ne azim varmış oturtacak cidden sizi nikah masasına dkfkföd kanka bence de böyle inandırıcı olmadı he adam gibi teklif et ben seni erkek adam bildim düzgünce yaz kızı etiketle
@aşkımızdanyandık Üye olurken hiç öyle düşünerek üye olmadım o yüzden çok şaşırdım sadece. Bir arkadaşım söyledi işte bazen iyi muhabbet oluyor filan diye, bu kadarını beklemiyordum açıkçası ama haklısınız sizin bu konuda tecrübeli olduğunuz aşikar. Tabiki ben konuşmak isterim, ama yok dersedr kimse kırılmaz galiba. Hepimiz için güzel bir anı olur
Senin muhatabın o kız mı Ege’ye yaz diyorum etiketle yaz kıza 😂
@sorumolacaktı_ Ya elim ayağıma dolandı off 😅😅
Nasıl yazacağım seviyem yetmiyor 😏
Ben tecrübeliyim de siz iki saf laz pek masum pek tecrübesizsiniz ula yerum sizi😂 evet yaz bekliyoruz bence kızda okuyor da seni bekliyor
Buradan yaz adını koyalım seviyen yetince özelden at. Seviyesizler sizi😂😂😂 Bi de çok yorum yap yarına 2xper ol yaz o kıza erkeksin sen çabala az sen daha nazlısın he
Büyük baskı altındayım beni kurtaran gerekiyor 😊 Sen ne diyorsun peki?
Yaa ağlıycam şimdi bu nasıl tatlı bir teklif 😂Prenses kız hayır dersen taş olursun şu oğlana 😂
@aşkımızdanyandık Tamam şu an çabalıyorum zaten bunun için, inadımız da inattır yahu o kadar da değil 😅
Kardeşim bu arada meraktan soruyorum fotodaki senmisin yaşın doğrumu
Başlatma inadına laz kafası seni😂
@aşkımızdanyandık Evet ben öyle sahtecilik olaylarını sevmem neysem o
Ben sana yardım ederim tabii Böyle ağır olman iyi buradaki hayvanlar 3 gün konuşur hemen instagram numara isterler sen ağırdan al iyidir de üzme kızı da sonradan gözü açılmamış kızlara üzülüyorum bu erkekler az değil
Tamam ben tiplerinizi yakıştırdım😂 yaşlar da uygundur 4 yaş var süper fark😂 hadi iyisin bebek gibi yavruyu kaptın ay o da yazaydı bi
@aşkımızdanyandık Bence şu an o ne yazsam diye düşünüyordur mesajları gördüğüne eminim 😅
Vay hamsiler sizi😂 Ulan KS tarihi bi ana şahit oluyorsun yaz bunu dkfkfkf nikah şahidiniz bu kızla benim yoksa bu kadar çaba haktır yani helal etmeyiz dkdkdkd
@sorumolacaktı_ Kardeşim dediğim gibi seni o sabah programlarına verelim valla helalinden ekmeğini kazanırsın 😅
Çok şaşkınım. Yani ney nasıl oldu o kadar karmaşık ki. Dediğim gibi çok çekiniyorum nasıl cümle kursam diye düşünerek yazıyorum.3 saat önce ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz. Çok ilginç değil mi?😇 Velhasıl isminizi bile bilmiyorum henüz ama çok nezaketli, çok anlayışlı bir insansınız. Konuşmak benim için uygun. Öyle ne diyeyim bilmiyorum başka🙊
İnan şu an bende ne yazsam bilemedim, bu arada adım emre çok çok çok memnun oldum inan bana 🤭
Kraliyet ailesinde doğmuş bu kız😂o anlamda konuşmak yani di mi rahatça uyuyabilrşz
@aşkımızdanyandık evet o anlamda tanımak :))
@aşkımızdanyandık Ya size ne desem bilemiyorum cidden, içten bir teşekkür sadece, çok teşekkür ederim 😊
Ben de çok memnun oldum😇
Bu arada bu xper 2. Seviye olmadan mesaj atmayacağız beklemeyi mi tercih edersin? (beklerim dersen yarına kadar yaparım) başka bir yerden konuşmayı mı sen nasıl istersen 😊
Yaaa cidden ağlayacağım arkadaşlar. Nasıl tatlısınız siz ya. Ay maşallah. 🧿 Best çiftimsiniz artık canım eserim benim 😂Ne demek yavrularınıza elimi öptürürsünüz artık ahahahaha ay hem eğlendim hem de mutlu oldum. Ne güzel iki insansınız. Üç hatta diğer arkadaşımız da🤍🌸
@aşkımızdanyandık O sizin güzelliğiniz çok teşekkür ederim valla gecemize neşe serptiniz resmen 😊
Kabalık etmiş olmazsam buradan tanışalım mı ilk? Hiç tanışmıyoruz çünkü. Yani zora sokmuş olur muyum?
Estağfurullah ne kabalığı en doğrusu hatta, o zaman ben şimdiden başlayıp şu xper işini halletmeye çalışıyorum 😊
Kardeşim hayırlı olsun😂Len valla sevindim hiç tanımıyorum sizi ama çok sevdim😂Allah mutlu etsin 🌺
@sorumolacaktı_ Valla ne desem bende bilmiyorum, kimsenin tahmin etmeyeceği bir şekilde sonuçlandı ama çok mutlu oldum gerçekten 😊
Benim bu kıza da ders vermem gerek 😂Kız karşındaki eyvallah iyi çocuk da az uğraşsın yapsın xperi hemen 3 5 gün konuşmaya bile geçilmez bir yere naza Çekeceksin az fazla uyumlusun😂Ayrıca seni ona övdüm bu oğlan da çok iyi bak Rize taşı al kendine memleketlin de hem miss😂
@aşkımızdanyandık çok güldürdünüz beni gerçekten. Yani hem şaşkınım hem de gerçekten güldüm. İnsana neşe veriyorsunuz enerjinizle.
@fsocietyy242 çok teşekkür ederim. Tamamdır anlaştık😇
Asıl ben teşekkür ederim bana böyle bir fırsat verdiğin için, pişman olmayacağına emin olabilirsin 😊
Estağfurullah. Öyle bir şüphem yok.😌🙏🏻
Şimdi bir an önce bu xper işini halletmem gerekiyor, hemen sonrasın da mesaj atacağım sana 😊
Katar Midlaton ve Prens William bir de diğer arkadaş hepinize iyi geceler ben uyuyorum saat artık kaç oldu. Siz de uyuyun 😂 Sen uyuma damat sabaha karşı xper güncelleniyor yetiştir sabaha kıza günaydın yaz😂 prenses sen uykun geldiyse uyuyabilirsin yok kıyamam benimkiyle ben de beklerim diyorsan bekle😂😂😂kaynanalık yapam da az size görün dkfldlslc
@aşkımızdanyandık İyi geceler diliyorum, herşey için tekrardan teşekkür ederim o günaydın mesajını yetiştireceğim merak etme 😊
@aşkımızdanyandık ben de çok teşekkür ederim. Sohbetiniz çok tatlı gerçekten. Tekrar görüşmek isterim😇
Tamamdır.😇Uykusuz kalma, hayatın nasıl bilmiyorum. Yasak var ama belki çalışıyorsundur olur ya. 😌
Sen bunları hiç düşünme, problem edilecek bir durum yok. Sen uyu kaldığımız yerde devam edeceğiz sabah mesajın ulaşmış olur 😊 İyi geceler diliyorum, Rabbim rahatlık versin
Bırakmam zaten haberleşiriz canlarım. Siz bi özele geçin kaynaşın konuşuruz yine❤️
Peki.😇Sana da Allah rahatlık versin.🤭
Çok teşekkür ederim yarın görüşürüz inşallah 😊🤭
Midlatonla William yeni yazabiliyorum size yazdın mı günaydını kıza skkdkfkd
@aşkımızdanyandık Başarıya azimle koştum ve ulaştım diyebilirim, günününüz aydın olsun, Kensington Sarayı bizi bekler :)
Ahahdkfkd benim dilimden de konuşmaya başlamış bu minnoşlar aferin sana William böyle ol. İlk yazdığın “nikah işletmelerini başlatalım hemen” mesajının ardında dur Rizede kendi sarayına hatun yap sen bu kızı dkdkdk hadi aslanım göreyim seni dkflfldl Katecim sen de şu çocuğun değerini bil birbirinizin değerini bilin kaybetmeyin hadi bakalım☺️
Evet evet yazdı dün ☺️
Çok sevindim canım benim sende mutlu gibisin bak ne güzel üzülerek dert yapacağına önüne bakman gerekir güçlü kadınlar görmek isterim ben bu ülkede hep böyle değil bir erkeğin arkasından ağlayacak değil kıymet bilenin kıymetini bilecek. Seni seveni el üstünde tut elbette gocunma dediğini yapmaktan arkasından gitmekten sözünü dinlemekten ama diğer türlüsü nooooooo
@aşkımızdanyandık Yemin ederim idolüm olabilirisin ya bu gidişle :)
Ben dedim sana size kaynanalık yapcam diye😂 Bi sana öğüt bi ona öğüt😂 Ee sana da söylüyorum ona da diyim. O iyi kız da sen kötümüsğn oğlan da benim kız da ahahahahha Mis gibi çocuksun işte kıymetini bilsin ille birinin gözünün içine bakıp her dediğini yapacaksa değer veren biri olsun o da sen kdkfkfk
@aşkımızdanyandık ne diyeyim vallahi benim de idolümsünüz. Yani çok ilginç hayret ediyorum hala. İnsanların dertleriyle dertlenmek ve onlar için güzel şeylere sebep olmaya çalışmak hoş bir şey😇Öğütlerinizi tutacağım🤭
Hahahaaaah sevindim buna. Ne dedin sen bu kıza da böyle tatlı tatlı konuşuyor dkdkdks
@aşkımızdanyandık Yani içimden ne geliyorsa onu 🤭🤭
Bize diyorsunda biz senden taktik alalım damat😂Yani varmış sende bi şeyler biz sadece ittirdik.
@aşkımızdanyandık Ne desem bilemedim ki, sadece kendim olmak için çabalıyorum bunun bir gün bana böyle güzellikler getireceğini hiç tahmin edemezdim 🤭
Ula hamsiler bi girdim 36 mesaj fkfkkdl ne konuşuyonuz be😂 Hayırlu olsunnn kardeşim ve yenge hanım
Çok hoşuma gider açıkçası, ben de tolere edebilirim :)
yaşın kaç acaba? Yazdıklarını okudum etkilendim açıkçası.
23e gireceğim
Aramızda bir yaş varmış. Açıkçası sevebileceğim, beni sevecek, beni ben olduğum için sevebilecek, bana saygı duyacak (tabii ki karşılıklı) birisinin olmasını çok isterdim. Asla onu yarı yolda bırakmayacağım, içine şüphe düşürmeyeceğim birisi olarak görüyorum kendimi
Allah senin de gönlüne göre verir umarım o zaman :))
Çok teşekkür ederim amin :) Hangi şehirde yaşıyorsun peki
İstanbul
Arkadaş olarak tanıma-tanışma imkanımız var mı acaba? :)
Özelden kimseyle konuşmuyorum, tahmin edersin sorumdan birini seviyorum zaten. Arkadaş dahi olsa bir erkekle konuşmayı uygun bulmuyorum. Teşekkür ederim.
Çirkinsin bu yüzden itici.
Teşekkür ederim yine de😌
Camdaki kızda ki Nalan değil mi bu
Ahahhaha maalesef ben bu. Aynı sözleri birinden işittim de. Böyle sorayım dedim. Bir arkadaşım bunları söyleyip ve bu itici duruyor dedi :(( Sevdiğim çocuğa böyle davranmıştım.
Evet arkadaşın haklı lise zamanında bende öyleydim sevdiğim hatalarını sürekli affederdim şimdik öylr değilim lider özelliğin olsun baktın yanlışı yalan sahtekarlığı çok hemen sileceksin
Bu dost sevgili iş arkadaşı akraba farketmez
Ne olursan ol yine gel mi, Mevlana gibi kız valla
Hahahhahaha çok güldüm 😂
Erkek olsam böyle kızlara bakarım 😂
Hahahah maalesef erkek değiliz
Buna üzülüyorum ahahah ve çok tatlisiiiin 😂
Beyin lazım mı?
Kabalaşmasanız
Boş soru sormasan iyi kızsın xd
İstediğimiz soruyu soramıyor muyduk😂Teşekkür ederim🌸🤍
Süper tatlış burcun ne
Öyle sevgim olsun isterdim