Mesajla dm den söylemek zorundayım yüz yüze bir imkan yok. Öyle sohbetimiz de yok ama artık söylemek istiyorum samimi bir mesajla uzun.
Sizde cesaret verin ya bir kız sizden hoşlandığını açıklıyor tanıyorsunuz ama yakınlığınız yok falan lütfen yardım siz ne düşünürdünüz hissedersiniz?
Sizde cesaret verin ya bir kız sizden hoşlandığını açıklıyor tanıyorsunuz ama yakınlığınız yok falan lütfen yardım siz ne düşünürdünüz hissedersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen boşver onu bunu yaz gitsin seven insan yazar milletin dediğine bakma
Direkt tanismadan bir kiz acilsa itici gelir
Tanışıyoruz ama samimi olup konuşup buluşmuşluğumuz yok. Sporcuyuz ordan tanıyoruz isim olarak falan hep. Birde birkaç ay önce selam falan yazdım ama o zaman konuşmadık pek, şimdi de hoşlandığımı içeren bir mesaj atmak istiyorum
Bence onceden konuştuğunda tam karsilik alamadiysan reddedecektir biraz flortles salonda falan sohbet etmeye çalış sonra yazarsin böyle
Ya yok öyle sporcuyuz derken ikimizde basketbol oynuyoruz ordan biliyoruz çevreden falan. Yani yüz yüze görsem zaten farklı olurdu. Birde o zaman yazdığımda sevgilisinden birkaç hafta önce ayrılmıştı bilmiyorum o zaman olmadı ama içimde tutmaktan yoruldum söyleyip kurtulmak istiyorum. En azından tanışmak ister belki
Kızım bak sana icerden bilgi veriyorum, bizim için cabalamadigimiz kiz degerli gelmez ve aninda soğuruz. O yüzden biraz normal konusman lazim direkt açılirsan reddedecektir. Ha yine de içimde tutamam diyorsan reddedilme riskini göze alarak yazabilirsin.
Ya denedim zaten olmadı, şimdi tekrar normal selam yazıp risk almaktansa söylemek istiyorum. İster tanışmak ister isterse reddeder zaten bunu göze aldım artık. O da çocuğun karakterine de bağlı. Yazacağım mesaj içten ve güzel uzun. Yine de teşekkürler cevabın için
Rica ederim, onceden konustuysan tamamdir yaz gitsin zaten su anda da senle değil ne kaybedersin ki, sonucu yazmayi unutma bu arada hsjsjsns inşallah başarılı olur da mutlu olursunn