Birbirine sevdiğini söyleyemeyen veya bir insana aşık olduğunu/olmadığını anlamak için üretilen love alarm adlı uygulama tahminen Türkiye'de ne zaman yayılır? Uygulamanın doğru çalışması için iki tarafta da yüklü olması gerekiyor eğer uygulama Türkiye'de yayılıp herkes indirirse kim bilir belki gün içinde bir sürü kez aşk alarmınız çalar ^^ veya sevdiğiniz kişinin aşk alarmını çaldırabilirsiniz. Ne dersiniz sizce de güzel olmaz mı?
2 yıldır henüz keşfedilmedi. Bence keşfedilse güzel olurdu🤭bu arada uygulama sadece 'gerçekten' aşıksan çaldırıyor yani mesela biri ilgini çekti ama aşık değilsin o kişinin alarmını çaldıramazsın
Evet kendini küçümseme bende beni seven olmaz diye düşünüyordum da şu an öyle düşünmüyorum dmdkkd sanırım biri benden hoşlanıyor ama tam emin değilim ona da uygulamayı yükletsem anlicam da neyse dkdkdk
Zaten utananlar için geliştirildi sevdiğini söylemiyorsan bu uygulama birebir ! Hem isim de vermediği için anlamış olsa da o kişi sana bir şey diyemez çünkü kanıt yok dkdkkdd
En İyi Cevaplar