Selam, ben kabul etmem. Belki çok sıkışık durumdaysam, arkadaşlarımda ve ailemde de yoksa çok az bir miktar borç olarak alabilirim. Çünkü ilişkimizi kötü etkileyebilir. Küçük bi kavgada yüzüme vurabilir ve haliyle insan gurur yapıp o parayı geri ödemeye çalışır aynı zamanda o kişiden soğur da. Gün gelir ayrılırız, parasını geri isteyebilir hakkı çünkü. Bu toplara girmemek için ne sevgilimden para alırım ne de alınmasını tavsiye ederim.
Nadiren ama sık sık olursa bu benim çok canımı sıkar. Hani param yetmez onun desteğini isterim bunun gibi, yoksa düzenli isteyen biri varsa yüzsüzlük ve açlıktan başka bir şey yapmıyordur.
Benim de durumum pek yok erkek adaşım hep yardım etmek istiyor okuluma ya da ne biliyim az çok bir şeylere. Hiç bir şekilde kabul etmiyorum. O zaman da bana şunları söylüyor benim durumum olmasaydı senin olsaydı bana yardım etmezmiydin diyor işte o zaman duruyorum kalıyorum öylece tabii kide ederdim. Ama işte ben çok gururlu bir insanım sevmiyorum yardım almayı ama geri ödeme koşuluyla kabul edebilirsin.
Cok değer verdiğim ciddi düşündüğüm ise tabiki.Öbür türlü bu dünyaya koparmaya gelmiş hanım kızlarımızı zaten tecrübe ile ayırt edebiliyorum direk kesiyorum sohbeti.
Eğer gerçekten amddş manevi yardıma ihtiyacı olduğunu bilirsem yardım etmekten geri durmam, büyük konuşmayayım ama, kesinlikle hiç bir yardım talep etmem...
(yazım hatası düzeltiyorum) Eğer gerçekten maddi ve manevi yardıma ihtiyacı olduğunu bilirsem yardım etmekten geri durmam, büyük konuşmayayım ama, kesinlikle hiç bir yardım talep etmem...
ciddi bir samimiyet varsa bir çıkar ilişkisi değilse çiftlerin birbirine böyle destek olmasıda bence bir samimiyet göstergesidir hoşuma gider ben yaparım yani 😊