Ben sevdim canımı yaktı çok yaktı yine sevdim aldattı ayrıldım dönmedim ama yine sevdim yinede konuştum amcası öldü yanında oldum kalbimi defalarca kırdı yine sevdim ben istemedikçe o geldi yazma dedim yazdı seviyorum dedi git dedim gitmedi ben git dedikçe o geldi 4 ay bırakmadı etiiğim onca hakarete rağmen gitmedi ama bu sefer bitti artık hayatımdan silicem
aldatan insandan sana hayır gelmez olduğu gibi diyorum sana değer verseydi başta onu zaten yapmazdı. Yaptığı şeyin çok kötü olduğunu biliyo sen o halde onu affettiğin istediğin için kendine biraz saygın değerin bile olmadığı için senle dalga geçiyo sana değer vermiyo ondan zaten bi şey olmazda bunu bi ders olarak gör yoluna bak
Ben hayatının en travmatik döneminde anne ve babasının ayrıldığı dönemde hem maddi hem manevi anlamda destek oldum. Ona rağmen o beni askere gittiğimde terketti. Benden ayrıldı yoluna devam etti.
Beni her konuda zora koştu. Yok okulum var evlenemeyiz. Yok Kariyerim var yok bilmem ne.
Benden ayrıldı. 1 yıl sonra başkasıyla beraber oldu. Ne kariyeri düşündü nede başka birşeyi.
Hayat bu yani bu işler böyle kendi yoluna bak mutluluğuna bak. Üzme kendini...