Bir erkek neden kızın omzuna yatar?

Hoşlandığım bir çocuk var ve oda hoşlanıyor gibi. Ama kesinlikle emin olamıyorum bundan. En son buluşmamızda otobüsteydik 2 aktarmalı gidiliyor gidiceğimiz yere. Bana bir şey sordu bende telefonumdan açıp gösteriyordum bakayım derken elini omzuma attı. Sonra ben telefonu kapattım. Oda omzumdaki kolunu belime indirdi. Son aktarmayı yaptık tekrar otobüsteydik. Ben sırt çantamı çıkarıp doğruldum. İstersen bana yaslan dedi. Ben yok sağol iyiyim böyle dedim. Yaslan yaslan birşey olmaz dedi bir kolunu belime attı yine biraz kendine yaklaştırdı. Ben kendimi hiç bozmuyorum yalnız camdan dışarıya bakıyodum :D Çocuk kafasını benim kafam yasladı önce sonra yüzü benimkinin yanına kadar geldi. Heyecandan zaten kalbim çıkıcak gibiydi. Sonra direk kucağıma koydu kafasını benim elim havada kaldı yani napıcam bilemedim. Sonra saçlarıyla oynadım biraz. Fırsat gelmiş kaçırmıyım dedim saçlarını kokladım :) Sonra elini elimin üstüne koydu. İniceğim durağa geldiğimizde sarıldık ve evime gittimm. Yani davranışlarından ne çıkarmalıyım.
Bir erkek neden kızın omzuna yatar?