Nedeni yok mutluyuz. Kocam çok iyi biri, şiddetini, alkolünü, sigarasıni, ve kötü bir sözünu görmedim. Hamile kaldığımdan beri ondan şoğudum. İkinci ayımdan itibaren onu tam 4 kişiyle aldattım.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim durumum da olan var mı hiç hamile kadınla ilişkiye giren oldumu
Keşke aldırıp bebeği boşanıp istediğin kadar kişi ile istediğin gibi ilişkiye gitseydin sen ilişkiye girdin karşındakinin umrunda olmaz ülkemde hayvanlara tecavüz edenler var
Yuh yani eşini istemiyorsan sevmiyorsan ayrıl kardeşim her ne olursa olsun o adam aldatılmayı haketmez bunu eşin yapsaydı nolacaktı ama şunu da bil ki gerçek eninde sonunda ortaya çıkar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet ben yaptım ama daha 1 ay falan olmuştu kendisi de bilmiyordu ama çok zevkliydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İyi b o k yemişsin. Doğuracağın büyüteceğin çocuğa yazık. Umarım eşine yakalanırsın ve boşanma davasında eşin kanıtlarıyla çocuğu senden alır.
Kocası çocuğu alamaz. maalesef.
Yok artık bide hamileyle ilişkiye giren var mı diyor varsa onla da yapacak Allah islah etsin yuh yani
4 kişi diyor birde.
Keşke aldırıp bebeği boşanıp istediğin kadar kişi ile istediğin gibi ilişkiye gitseydin sen ilişkiye girdin karşındakinin umrunda olmaz ülkemde hayvanlara tecavüz edenler var
troll bu be. Yer mi nasıl yapacak duygularını nasıl kontrol edecek. bu kadarını yapıyorsa bul beni ders ver. haha
Sizin gibiler yüzünden evlilik müessesesinden soğuyor insan.
Şimdilik bir sorun olmaz ama ilerleyen aylarda sağlık sorunları oluşabilir sizde ya da bebekte
Yuh yani eşini istemiyorsan sevmiyorsan ayrıl kardeşim her ne olursa olsun o adam aldatılmayı haketmez bunu eşin yapsaydı nolacaktı ama şunu da bil ki gerçek eninde sonunda ortaya çıkar
Evet ben yaptım ama daha 1 ay falan olmuştu kendisi de bilmiyordu ama çok zevkliydi
4 mü ayıp etmişsin 10 yap hakkını ver aldatmanın olur mu öyle şey ya
3 ay önce sormuş eğer o kafayla devam etti ise 10 olmuştur zaten
@Karizma_14_ PKASDJKPSJSDĞKJSDĞJASDSAJDZIĞJDFIĞDJKDSDF
@CabbariyeHanim djjhfjkndzsjkşşğşdseuğiçncdddlöçök
Hamileyken başka adamlarla mi ilişkiye girdin yani
Evet
Abla biraz daha dikkatli ol 4. Ayindasin ya. Bunun günahı bebeğinden felan çıkar Allah korusun sağlıklı doğsun
Rocktürkü , madalya 🏅 falanmı takalım ne yapalım dikkat et çocuğa bir zarar gelmesin
Çok yanlış bir davranış efendim keşke yapmasaydınız.
Tebrikler. Ne bekliyorsun madalya mı
Çocuk kocandan mı peki
Kocamdan
4 azmış
Bir ben kaldım sanırım
Keske sağlam trollesen be😄
Hahah bizim Türk kadınlarının hali beter olun 😂
Yalancıyı 4 kisi becersin o zaman
inşallah ögrenir.
amin
O Tadı teni hazı başkasında aldıysan bırakamazsın
Sanalda mi aldattın komşum ile ilişkim olmuştu