Hoşlandığımı söylemek istiyorum mesaj ile, keşke gözlerine bakarak söyleyebilsem ama maalesef.
Sizce samimi bir şekilde içimdekileri mi yazsam, yoksa direk senden hoşlandım gibi kısa bişey mi ya da daha farklı önereceğiniz bir şey? Sizi hangisi daha çok etkiler? O kız aklınıza gelir falan
Sizce samimi bir şekilde içimdekileri mi yazsam, yoksa direk senden hoşlandım gibi kısa bişey mi ya da daha farklı önereceğiniz bir şey? Sizi hangisi daha çok etkiler? O kız aklınıza gelir falan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Icindekileri samimi şekilde dersen daha hoş olur
Teşekkürler cevabın için ciddiye alan tek kişisin 🙏🏼
Rica ederim hayırlısı olsun
Hissettiklerini anlayabilmesi için minik bir metin hazırla ve ona onu sevdiğini söyle. Ne sayfalar yaz, ne de minicik bir "seni seviyorum" sözüne bırak, olabildiğince kendini anlat.
Yazdım zaten 3 gündür duruyor notlarımda, istersen sana yazayım buraya yardımcı olmak okumak istersen?🙏🏼
Tabii isterim
Başta arkadaşlık kurmak istedim ilk ama beceremedim tabiki. Arkadaş olup tanıştıktan sonra daha iyi olabilirdi galiba ama kendimi yanlış ifade etmekten korktuğum için arkadaş olma işini bile beceremedim tek başıma. Yüz yüze söyleyebilseydim keşke ama olmadı. Artık içimde tutmayı da istemiyorum hoşlandığımı çünkü uzun zaman oldu ve kendi kendimi üzüyorum. Kimseye de anlatmadığım için bunları kendi içimde tutmaktan bile yoruldum. Vereceğin cevabı bile kestiremiyorum artık. Ama kötü bir şey dersen bile en azından içimde "belki bir umut olur" diye gezinen düşünceye de netlik kazandırmış olur daha kolay unuturum herhalde.
Bunu yazıp yazmamak arasında da zaten çok kaldım çünkü yazdıklarımı okuyunca bile kendimi rezil olmuş hissediyorum, seni de tanımıyorum tepkilerini de bilmiyorum çünkü. Ki şimdi tanımadan nasıl hoşlandın diye de düşünbilirsin ama orası ayrı karışık bir durum.
---------
Yine de biraz uzun ama kendimi anlattım en azından, zaten önceden dediğim gibi yazdım arkadaş olmayı beceremedim ve tanışıyoruz samimi değiliz ama isim olarak falan ortamdan biliyoruz birbirimizi
Başta arkadaşlık kurmak istemiştim ama beceremedim, arkadaş olup tanıştıktan sonra söylemem daha mantıklı olurdu sanırım ama kendimi yanlış ifade etmekten korktuğum için beceremedim. Sana bunları yüz yüze söylemek isterdim ancak artık içimde tutmak istemiyorum, uzun zaman oldu ve kendimi üzüyorum artık içimde tutmak beni yoruyor. Vereceğin cevabı kestiremiyorum ama belki bir umut olur, aklımda dolaşıp duran bu düşünceye de netlik kazandırırım diye yazmak istiyorum. Doğru dürüst birbirimizi tanıyamamış olsak da seni seviyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, umarım mutlu olursunuz.
Teşekkürler, zaten kısaltmış hali aslında ama yine de teşekkürler 🙏🏼
mesajla ilişki mi başlatılır kardeşim arada mesafe yoksa yüz yüze yap
Tanıyoruz birbizimizi isim olarak falan, bir kere aynı ortamda denk geldik konuşmadık samimi değiliz ama yabancı da değiliz. Sporcuyuz ordan tanıyoruz zaten. Konuşsam yüz yüze söylerim ama ne diyim buluşalım seninle konuşacaklarım var mı?
kahve içmeye davet et
Ama konuşmadık hiç ikimiz, buluşmadık ta öyle bir samimiyet yok ya ondan nasıl buluşmaya çağırıcam :(
tanımayıp böyle ilanı aşk mesaj atmak da uygun değil bence bir şekilde ilk sözlü ületişime geçmek gerek adam seni tanımıyor etmiyor o mesajdan sonra ne demesini bekliyosun mesela
Kime göre uygun? Kime göre değil? Hoşlanıyorsan açık açık sevdiğini söyle. Bir şey demesine gerek yok sadece hislerini bilsin. Belki daha sonrasında tanışmak isteyecek ve sevgili olacaksınız ama bilmeden o bunu yapamaz en azından söylemelisin.
@Damla135 benim yaptığım yorumun altı olduğuna göre bana uygun olmamış olmuyor mu?
Farkındaysanız corona dönemindeyiz yüz yüze yapması hem karşısındakinin hem de kendisinin sağlığını tehlikeye atması demek.
Size uygun değilse olmasın ancak kendisi uygun görmüş ki soruyor boşuna insanların moralini bozmaya gerek yok.
@Damla135 Kendisi buradan farklı görüşler ve fikir almak için soruyor herkes aynı görüşü söyleyip yaz yaz deseydi bir tartışma ortamı çıkıp doğru sonuca varılmazdı değil mi?
Söylemek istiyor ki soruyor farkındaysanız, elbette farklı fikirler almak için yazıyor ama başlık belli söylemek istemese böyle bir soru sormazdı herhalde, uygun değilse de değil söylesin ne kaybeder?
@tombul-bira tanımıyor etmiyor derken sokakta gördüğü bir yabancı gibi de düşünmüyodur en azından çünkü konuşmamış olsalar tanıyoruz. Zaten onun demesini beklediğim şey de tanışabilir gibi bir cümle derse yeterli bile
@Damla135 teşekkürler cevabın için, aslında bende böyle düşünüyorum. Zaten yüz yüze gelme gibi durumumuz olsa öyle söylerdim ama yok şu an, umarım dediğin gibi olur tanışmak ister 🙏🏼🙏🏼💙
@Damla135 siz de görüyorsunuz ki kesinlikle hayır asla mesajla olmaz demedim bana göre duygularını mesajla atmak karşı tarafa tam olarak ne hissettiğini geçirmiyor ve geçirmeyecek de yüz yüze teklif edilmesi 5 ise mesajla edilen 2. Ne kaybeder olayına gelirsek şuanda da çocukla sevgili değiller mesajla atıp diyelim ki reddedildi yine sevgili olmayacaklar kağıt üstünde bir şey kaybetmiyor
Elbette yüz yüze görüşmekle mesaj bir değil aynı etkiyi vermiyor ancak biraz olsun ince düşünürseniz mesaj atması sevdiği birisinin sağlığını tehlikeye atmasından bin kat daha iyidir.
@Damla135 ya şu an duyar kasmaya gerek yok cidden duymak istediği şeyleri söylemek moral vermek ona iyi yaptığın anlamına gelmiyor
görüntülü de arayabilir mesela
@tombul-bira ya bence sen olayı anlamadın. Telefon numarası bile yok nerden nasıl arıyım. Yakın değiliz diyorum o kadar sadece sporcuyuz isim olarak ortak arkadaşlar falan öyle tanışıyoruz. Bir kere aynı ortamda denk geldik o zaman biz konuşmadık zaten. O yüzden görüşebilsem söylerim yüz yüze ama imkan yok öyle. Bu yüzden tek çarem mesaj :(
ortak arkadaşlarını kullan o zaman şu an benim sana burdan aşk mesajı atmamla aynı şey bulunduğun durum tek fark birbirimizi görmedik
Duyar kastığım yok, tam anlamıyla bir yakınlığı olmadığı için görüntülü aramasını tuhaf karşılayabilir karşısındaki kişi. Az önce söylediğimi tekrardan söyleyeceğim, söylemek istiyor ki böyle bir başlık altında soru sormuş başlığı tekrardan okuyup ona göre yazmanızı tavsiye ederim, ayrıca belirtmek isterim ki siz de az önce kendiniz söylemiştiniz farklı fikirler almak için buraya sorularını yazıyor insanlar. Sizin de moral bozmanız ona iyilik yaptığınız anlamına gelmiyor, iyi günler dilerim.
Ortak arkadaşımla artık konuşmuyorlar ama, ayrıca daha önce gördüğün aynı ortama girdiğin adını bildiğin yıllardır sporcu olduğunu bildiğin bir kişi ile burdan bir kişi asla aynı değil bence. Neyse zaten mesajdan başka çarem yok bilmiyorum yine de teşekkürler cevabın için
Bence ona ait değer verdiği bir şeyi alıp üstüne küçük bir not yaz dhdhd
Yaa görüşemem ki öyle samimi değiliz nasıl alayım ahwbshjwhd
Herhangi bir yerde karşılaşmıyor musunuz? Sınıf dershane filan
Yok okuldan değil. Sporcuyuz diye tanışıyoruz isim olarak, bir kere arkadaş ortamında denk geldik virüsten önce ama biz konuşmadık falan. Şimdi ortak arkadaşlar da konuşmuyor. Aslında aynı mahallede oturuyoruz ama denk gelmiyoruz asla ahasusgsuwye tek çarem mesaj olarak kaldı, tanışmak ister inşallah 🙏🏼
Frikik vererek öpücük atarak
beni sik dersen
Ya of auahahjahss cidden soruyorum ya
Ooff