Eski sevgilim beni ifşa etmekle tehdit ediyor ve sürekli beni rahatsız ediyor napicam?

Ben bunla 1 yıldır çıkıyorum ama ilk günden beri anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz falan her ayrılmak istediğimde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu kendimi öldüreceğim diyordu bu sebepten dolayı ilişkim bir yıl sürdü bazen belki sevebilirim diye de düşünüyordum ilişkiyi devam ettiriyordum sırf intihar etmesin ağlamasın diye o da vicdanımdan bugün kesin karar verdim ayrıldım artık önceden her agladiginda barisiyordum bu sefer kesin karar verdim ona karşı vicdansız oldum şimdide bana mesaj atıyor nolur küsmeyelim bilmem ne sevmiyorum diyorum hayır seviyorsun seveceksin benden başkası olamaz babanın numarasını ver babani ariycam herşeyi anlaticam altima yattin diye bana iftira atıyor mahallenize gelir fotolarını ifşa ederim diyo bugün telefonda seni sdvmihorum dedim annem de dedi istemiyor seni daha ne konuşuyorsun dedi sonra anneme de allahindan bul emi benim abim yerde kalmaz iki dünyada da hakkım haram olsun size dedi anneme de saygısızlık yaptı
Eski sevgilim beni ifşa etmekle tehdit ediyor ve sürekli beni rahatsız ediyor napicam?