Bacım tipide tip olsa bırakın şu Türk erkeklerini ya bi b*ka yaramiyo çoğu sen boyle yaptıkça havalanmıştır kaçan kovalanir hesabı kendini tutcaksin her türlü aşk dedigin nedir elde ettikten sonrası bile 6 ay sürüyomuş salla gitsin 3 günlük dünya bekarlik sultanliktır unutma
Sen mi yarattın de beğenmezlik ediyorsun adamın yaptığı yanlış ama fiziğiyle ne alakası var bunun hıncını Allahtan mı çıkarıyorsun adamın yaptığı yanlış diye bedeniyle alakası ne bunun?
Yo değilim ama sırf birine gıcık oldum diye saçma sapan yerlerden o kişiyi vurmam. Sırf adamı sevmiyorsun diye eleştirmek için bahaneler arıyorsun yok tipsizmiş yok şuymuş aynısını sana yapsalar ne hissedersin? biri sana sinir olup tipsizsin derse hoşuna gider mi?
bak canım gözyaşlarına değmez sen ona muhtaç değilsin, çok sevmişsin anlıyorum zor olacak ama sen iyilerine layıksın bence o 1 2 ay sonra kıymetini bilir anlar, ama sen iyi olacaksın o zaman kendine geleceksin, o yüzden kendini yıpratma, o yüzden kimseyi kafanda büyütmeyeceksin her şey olurmuş gibi düşüneceksin, sonra üzülüyorsun bak, bende yapmıştım aynı şeyi gururumu ayaklar altına alıp barışmamızı sağlamıştım o suçlu olduğu halde ama barışmıştık biz, bir şeylerle ilgilen tamam aklına gelir yine ama alışırsın zamanla
Hayır. Tipe bak bir de capslock açık yazmış klavyeyi sokucaksın bi tarafına. Sen de kendini bu kadar düşürme sal gitsin bundan hayır mı gelir biraderim