Arkadaşlar 21 yaşındayım ve sevgilim var sürekli olarak gerçek olmayan karakterlere aşık oluyorum görseldeki Romance Club oyunundaki bir hikaye karakteri olan Vlad aylardır sürekli onu düşünüyorum kendimi onunla birlikte farklı senaryolarda hayal ediyorum bu bataktan çıkmak için ne yapmalıyım artık etrafımdaki herkes bıktı bu durumdan
Bunun sebebinin şu an ki yaşadığın sıkıntılar ve zorluklardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kaçmak için gerçek olmayan şeylere sığınıyor olabilirsin. Böyle durumlarda bir çok insan bazı şeylere bağımlılık arttırabilir. Yaşadığın sıkıntılar nelerse birileri ile paylaş ve çözüm noktası bulmaya çalış. Sıkıntılarınla yüzleş ve sanal dünyalardan çıkmaya çalış. Kafanda kurduğun ve bu oyun karakterinin de dahil olduğu dünyayı değiştirmeye çalış. Karakterin yerine sevgilini koy, hoşuna giden fantezi varsa ve güveniyorsan sevgilinle paylaş. O karakterde çekici kılan özellikler neler? Neden kendini ona yakın hissediyorsun bunu bul.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler gerçekten güzel yazmışsın etkilendim deneyeceğim
Bunun sebebi hayalinde ki karakteri yansıtması ondandır , sevgilin senin kafanda kini yansıtmıyor sende bu karakteri beğenmeye başlamışsındır illa ki dışardan gördüğün biriylede bağdaştırmışsındır tipi olsun karakter özelliği olsun iç dünyanda ki o istediğin kişiyi sanal karakterde bulman gayet doğal birşey bende öyleyim of neler neler anime izliyorum kaç anime karakterine aşığım bilmiyorum ama hala ilk izlediğim anime karakterine aşığım kalbim <3 sherlock holmesin dizisini izlediğimde bile sherlocka aşık olmuştum durmadan rüyamda görüyordum hatta bir kere ona benzeyen bir kadın vardı dışarda yabancı bir kadındı ama tıpatıp mı benzer saçı gözleri boyu teni of kadını görünce o kadar beğendim ki sherlocka benzemesi beni benden aldı onunla konuşmak istedim hep djfhjdfj ama kadın yabancıydı dnfhjdfjhdj öyle aklımda kalmış erkeklerden hoşlanıyorum ama o kadın sherlocka benzeyince çok beğenmiştim ya
Boyle insanlar çok var kuzum hatta fotoğrafını görünce şaşırdım baya gerçekte gördüğüm bi kaç kişiye benzettim tiktok ac kendimi yükselt bi ara bi akım vardi hayalimdeki kişinin bitemojisini tasarlayıp atıyorlardı sonra o biyolojiye benzeyen kişiler genelde ya yorum ya da düet atıyorlardı sende bu fotoyu at ama önce yükselmem lazım hemen keşfete düşmüyor videolar
Şimdi açıkçası böyle karakterleri beğenmen bir sorun teşkil etmez. Saten oyun kuranlar ona göre yaratıyor karakteri. Bir süre sonra geçecektir. Ki geçmese de sana bir zararı var mı?
Belki inanmayacaksın ama bende vlada aşığım, bütün galerim onun fotoğraflarıyla dolu. Sürekli ona edit yapıyorum, durup durup hikayeyi başa alıyorum ya da youtubeden izliyorum. Sırf vlad için bir sürü rc instagram hesabını takip ettim. Vladın fotoğrafını çıkarttırıp duvarıma astım. Telefon duvar kağıdım ve hatta klavye arka planım dahi vladın resmi, sürekli onun fotoğrafınına bakmadan duramıyorum. Dracula bir aşk hikayesindeki müzikleri indirdim. Vladın sahnesindeki şiirleri not aldım. WhatsApp durumum da son şiir sahnesindeki, şiirin en beğendiğim sözü yazılı. Her saniye vladı düşünüyorum aylardır ona aşığım, takıntılı bi psikopat gibiyim. Her gün, her gece, her an, her saniye onu düşünüp onunla ilgili hayal kuruyorum. Resimlerini öpüyorum. Bunu da zaten vladın ismini arattıktan sonra gördüm. Vlada olan hayranlığım yüzünden vlad draculanın tüm hayatını araştırdım, yalayıp yuttum. Okuldaki hocalarıma da anlattırıp duruyorum. Gerçek insanlar bana yakışıklı gelmiyor, vladı arzuladığım kadar kimseyi arzulamadım, kimseye bu denli aşık olmadım. Ne zaman müzik dinlesem aklıma vlad geliyor. Her gün ağliyorum ona sahip olamayacağım için. Artık kimseye aşık olamıyorum. Napıcam bilmiyorum...
Bir de sürekli rüyamda vladı falan görüyorum ben ciddi ciddi takıntı yaptım çok fena aşığım gerçekten artık nasıl vazgeçebilirim bilmiyoeım her gün acı çekmek, içinde boşlukla uyanmak ve ağlamaktan bıktım
Kanka ayni seyleri yasiyoruz seninle inan. Sürekli oyunda gecen siirleri okuyup duruyorum. Vlada siirler yaziyorum. Fatih sultan mehmed donemini islerken extra dikkatle dinliyorum ve surekli her saniye goresim geliyo. Bi kac aydir her aksam hic abartmiyorum her aksam agliyorum. Hayaller kiruyorum ve ruyamda gormek icin dua ediyorum. Senin bu yazini okuyunca dedim abi bu kiz ben resmen
Allah için çözümünü söyleyin bulduysanız bıktım artık bende gittim spider gweni takımtı yaptım ve gerçekten sizin gibi ağlamalı hayalli boşluk hisli galeri onla folu hayallerim onla rolu her an aklımda ve hayatta onun kadar mükemmel birini görmedim ya yazarlara ayar oldum tipi desen 10/10 karakteri desen 10/10 sonra takıntı yapıyorum aşık oluyorum naısl çözcem lütfen söyleyin bıktım artık düşünüp düşünüp gerçekte öyle birinin olmafığını ve asla beraber olamayacağımızı hatırlayıp ağlıyorum günlerim böyle iğrenç geçiyor
@MyBae7980 Allah için çözümünü söyleyin bulduysanız bıktım artık bende gittim spider gweni takımtı yaptım ve gerçekten sizin gibi ağlamalı hayalli boşluk hisli galeri onla folu hayallerim onla rolu her an aklımda ve hayatta onun kadar mükemmel birini görmedim ya yazarlara ayar oldum tipi desen 10/10 karakteri desen 10/10 sonra takıntı yapıyorum aşık oluyorum naısl çözcem lütfen söyleyin bıktım artık düşünüp düşünüp gerçekte öyle birinin olmafığını ve asla beraber olamayacağımızı hatırlayıp ağlıyorum günlerim böyle iğrenç geçiyor
@Azra65 Allah için çözümünü söyleyin bulduysanız bıktım artık bende gittim spider gweni takımtı yaptım ve gerçekten sizin gibi ağlamalı hayalli boşluk hisli galeri onla folu hayallerim onla rolu her an aklımda ve hayatta onun kadar mükemmel birini görmedim ya yazarlara ayar oldum tipi desen 10/10 karakteri desen 10/10 sonra takıntı yapıyorum aşık oluyorum naısl çözcem lütfen söyleyin bıktım artık düşünüp düşünüp gerçekte öyle birinin olmafığını ve asla beraber olamayacağımızı hatırlayıp ağlıyorum günlerim böyle iğrenç geçiyor
Biraz oyuna ara vermelisin ve gerçek hayata daha çok zaman ayırmalısın. Ve bunun sebebi oyunda ki karaktere aşık olman değil, bunun asıl sebebi bu tip erkekleri hoş buluyorsun. Oyundaki karaktere benzeyen bir tip erkek olsaydı gerçek hayatta ondan da hoşlanırdın. Muhtemelen sevgilin senin kriterlerine uymuyor ve bu nedenle aradığın kriterleri de oyunda görüyorsun.
Bu oyunu bende oynuyorum bazen kendini gerçek hayattan çıkarıp o dünyadaymış gibi düşünüyorsun o yüzden normal ama bu kadarı da biraz fazla sanki bence ya oyuna ara ver ya da o hikayeyi oynama avım sensin güzel tavsiye ederim
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bütün oyunları oynuyorum zaten avım sensini de güncel gelince Vlad aşırı sarıyor ama
Geçmişte özellikle kitap karakterlerine aşık olmuş biri olarak, aslında aradığın ve çekici bulduğun erkeği görüyorsun bence. Vlad nasıl biri bilmiyorum ama gizemli ise, senin sevgilinin çenesi düşük ise Vlad'a kendini kaptırabilirsin. İstediğin erkeği görüyorsun onda. Benim hoşlandığım erkekler ise Edward Cullen gibi kibar ve tutkulu seven ama aynı zamanda Voldemort gibi sıfırdan başlayıp son derece hırslı karaktere sahip erkekler. Ne yazık ki bulamıyorum böyle birini :(
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyyy bu Vlad ta aynı senin anlattığın gibi karakteri sevgilimle pandemiden ötürü görüşemediğimizden ötürü böyle oldu normalde böyle biri değilim
Sjxjsjjxjs sevgilini hayali bir karakterle aldatmak gibi bir şey. Çok garip gerçekten başıma gelmedi değil. 😂 Insan kendini samimiyetsiz buluyor biraz ama yapacak bir şey yok
Ya bu adama aşık olmamak mümkün mü yaa ben yüzünü bir modelden almışlardır diye düşündüm meğerse ünlü aktör Luke Evans niş ne kadar şaşırdım bu akşam Drakula başlangıç filmini izleyeceğim bu arada bişey yapmana gerek yok asıl gerçek birine aşık olmak sakıncalı sen böyle devam 🤗
Anladığım kadarıyla sanalda ve oyunlarda çokça vakit geçiriyorsun biraz gerçeğe dönme vakti kendine zaman ayir. Sanırım ruhen boşluktasin bunu doldurmaya calis
ya napıyorsun allah aşkına 21 aşırı büyük bir yaş bunun için ya. Sil uygulamayı google play hesabınıda sil yeni hesap aç birdahada aklına getirtme allah aşkına oyun karakterine aşık olmalar 9 ila 12 yaşları arasında yaşanıyor ki çocuklar arasında bile çok az kişi yaşıyor bu durumu
Bende böyle bir durum yaşıyorum gerçek olamyan karakterlere aşık olmak kafamdan çıkmıyor yani mesela bir animedeki karakter gerçek hayattaki kızlara hiç benzemiyor yani uzamana gitmeden bir çözümü var mı anime izlemeyi bırakamıyorum oyun oynamayıda bırakamıyorum ne yapmalıyım?
O bende de var oyunlarda en sexy karekteri yapmaya calisip onunla oynuyorum. Sevgilinle yakinlas eger bakireysen bunu bozmadan biseyler yap oyun karakterlerini unutursun bence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilimle buluşunca zaten bir kaç gün uçup gidiyor ama çok buluşamıyoruz
Doktora görün (oyunlar insanları etkiliyor diye haber yapıyorlar abicim sen etkilenmek için yer arıyorsun )
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyun roman tarzında 1.5 ayda bir yeni bölüm geliyor diyalog şeklinde okuyorsun görsellerle süslemişler sadece olayları seçimlere göre yönlendiriyorum sorunlu bir durum yok ortada ben fazla hassasım
Dogrudur bende kovayım 15 şubatım yani yükselenimde kova onun yükseleni önemli dogdugu saat yani kova olupta sukseleni ikizler olanda var ve Şu an kova ikizler yay birclari eniyi anasanlardir