Ne zaman disari ciksam dibimde biterdi konusmaya tanismaya calisirdi benle. Ama son 4 5 gundur hic boyle seylere kalkismiyor tam tersine kaçiyor gibi karsilasmak bileistemiyor.
Bi erkek niye birden boyle bisi yapar?
Bi erkek niye birden boyle bisi yapar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fazla naz aşık usandirir. Olumlu bir izlenim vermemişsindir
Suratina cok bakmayi tercih etmedim onun dusunmesi gerekmiyoe mu asil yiyecek gibi bakarsam sikinti surejli konusmaya calisirsam sikintu
Tavrın ona olumsuz bir izlenim verdi. Sende ne istediğini bilmeyenlerdensin. Madem adamin ilgisine karşılık verme niyetindesin sende bunu biraz belli etseydin. Onu yapmadım bunu tercih etmedim diyeceğine karşılık verebilirdin. ya da umudunu kirmasaydin.
Sence ne dusunuyordur hakkimda egolu falan mi bi erkek olarak sen olsan ne dusunurdn
Benim birine ilgim varsa belli ederim. Bundan. sonrasina karışımdakinin tutumuna göre şekillendiririm. Sana bakışıma karşılık vermeni beklerim. Hal ve hareketlerin çok önmli.
Bem birşeyler yapma çabası içinde iken sen durgun ve mesafeli durursan
Istenmedigimi, karşılık verilemeyeceğini düşünürüm ve uzaklaşırim. Ego li olduğunu da düşünebilirim
Sanirim ondaki de oyle oldu ama belli ederimden kastin laf atmak mi konusmaktam daha cok şş falwn uapiyordu laf atiyor gibiydi ayni
Karşılıklı gelme durumunuz varsa yüzüne bakıp gülümse. Bunu bir kaç defa yap. Niyeti varsa hemem yumuşar
Bazen olmuyorsa zorlamamak gerektiğini düşünürüz. Bulunmaz hint kumaşı değilsiniz misali
Evet bende çok koştum bir kızin peşinden ama o duygular kız sana soğuk yapdıkca zamanla azalıp yok oluyor
Hiç şans vermediysen vazgeçmiş olabilir
1 2 kez konustum ama onun davranislari boyle laf atmak gibiydi bende kendimi her istediginde laf atacagi bi kiz olarak gostermek istemedim
O zaman boş ver gitsin yoluna baksın kanka
Kararsizlık
Vazgeçmiş
E niye ki cok konusmaya kalkmadim fazla bakmadim ondsn olabilirmi
Kim bilir naptin
Yuz vermedim sadece konustum ama yilismadan