bi istersin iki istersin hadi üç iste ama süreklide istenmez ki😃 dön diğer fotolara bak dur özledikçe dösldösl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu konuya net açıklık getireyim;
Boydan fotoğraf istemek sizin sandığınız gibi kalçayı, göğüsü görmek değildir, tamam bazen o amaçla isteyebiliriz ama bazen..
Lakin ki işin aslı öyle değildir ☺️.
Şöyle düşünün kadınlar mükemmel yaratılmış estetik açıdan iyi kalplidir veya kötüdür o ayrı ama dış güzellik olarak kusursuzca yaratıldığınız için , ve aslına bakarsak erkekler olarak kadınları hakedecek kadar yeterince mükemmel değiliz, bu nedenle bir kadınla birlikte olmaya bile inanamıyoruz gerçekten sahip olduğumuza o kadına. Çünkü arada gerçekten fark var kadın tertemiz pürüzsüz kusursuz, erkek ise kıllı göbekli vesaire.
Haliyle erkekler olarak size sahip olduğumuzu kendimizi inandırmak tatmin etmek için sürekli fotoğraf istiyoruz sürekli görmek neye sahip olduğunu falan. Ne kadar çok fotoğraf atarsanız erkeğe o erkek sizin ona ait olduğunuza hisseder gerçekten benimmiş bu kadın der 😄 çıplak olmadığı sürece fotoğraf atın çekinmeyin boydan.
Erkeğin aşkı da kadından büyüktür karşısında ki varlık mükemmel bir kere. Biz daha çok özler daha çok severiz ama duygusallığı gizlediğimiz için anlamazsınız bile
Sevgi eylem gerektirir.
Burada erkeklere sallıyorlarda, kaslı uzun bolu birini görünce köpek oluyorlar peşlerinde, Twitter'dan görebilirsiniz. Şelale gibi akıyor suları. Fotoğraf dahi göndermeye laf ediyorsanız ilişkiye başlamayın. Yarım akıllılar ya. Kendi dedikleri olmayınca kıyameti koparır, altı üstü bir fotoğraf gönderecek kırk takla atıyor, boynuzu yiyince hepsi sümüklü selpakla gezer evde depresyona girer, erkekler böyle söyle. Kızlar kadar kurnaz iş çeviren olamaz, neler neler saklıyorlar. Aptallar ya neyse
Resmine baktıktan sonra hicbir erkek onu silmez yapacağı Tek bir şey var ya yüzünü silerek ya da resmi keserek derki arkadaşlarına bak bak bak agbin bununla beraber yanındakilere hava atar. Asla resmi gönderme
Libidoları tavan yapıyordur. Tam tersi kadın, benden boydan foto istedi. Aslında buna hiç merakım yoktu. Geceleri uyutmayınca 2 günde engelledim. Yoksa en kötüsünü anlatması uzun hikaye.
Cevap
81Cevap
Zerre fikrim yok, erkekler saçmalıyor ve sinir bozucular her zamanki gibi.
Fantezi malzemesi yapmak için. Erkeklerin genelinin beyni bu şekilde tik tak.
Boyunu posunu endamını görmek istiyordur da şu görseldekinin derdi başka.
Giyimi merak ediyor belki. Ya da düşmandır ayağa bakacaktır. Hep kötü kötü düşünceler.
Alıcı gözüyle bakmak istiyor sanırım. Eskiden hamamda oğluna kız bakan teyzeler gibi. Topuktan enseye kadar inceleyecek sanırım 😂
Saçını koklayıp içime çekerken saçlarını taramak isterim dedim ama kıymet bilinmiyor öyle deyince malesef :( 1 kez olsun sapkınlık belirtisi şey söylemedim yazık oldu bana :( neden bu kadar kötüsünüz :(
Ne alakası var kızları üzen hiç olmuyor sanki hep siz üzülüyorsunuz🙄
Benimde değer verdiğim hiçbir erkek verdiğim değeri göremedi.
Bu hep böyle olur zaten. Gerçekten değer veren insanlar hiçbir zaman bir araya gelmez hep karşılarına kötü insanlar çıkar
@portakalkek ne diyebilirim ki doğru insanı mı bekliyoruz yoksa kendi doğrularımızı karşı taraftan mı bekliyoruz bilemiyorum hayırlısını dilerim umarım bir gün bizde o güzel günlere erişiriz
Duştan çıktım keşke saçlarımı koklayabilsen diyen bir kızdan anca bu istenir.
Kız ne diyor bebe ne diyor bebe bi boydan foto cekte bi 31 leyim amacında 😂😂 boydan foto amacı da ben öğle foto daha çok seviyorum şahsen ondsn
İlk okulda ufak kaba fasulye ekerdik her gün gidip bakardık büyüdü mü diye sanırım bazı erkeklerde bu her gün görme isteği buradan geliyor 😏
Bi de şöyle sahte sahte üzgün yüzleri koymuyorlar mı iyice itici ucuz görünüyorlar. Bey*nsizler
Ne amaçla istediğini ayıracak zekaya sahip olmak lazım..
Yani öncesinde istemiş ve isteği karşılanmışsa tekrar tekrar istemesinden doğal ne var ki? Yok istediğinde net bir dille reddedilmiş ama hala istiyorsa o kişiye de yol verilmelidir.
Bir kere tamamda iki ve daha fazla ise gorseldeki durumla karşılaşılır.
Merak ettikleri boy değil tabi fizik kalça basen durumları
Galiba kadınım çünkü hiç böyle birşey istemedim. Lütfen beni erkeklik konseyinden atmayın.
Çünkü boydan, meme, ince bel, göt ve bacakları içeren bir görsel.
Çünkü, boydan..
😂 Engelleyin benmi söyleyim nude istemeyen erkeklerde var
Elbise alacak oradan ebadını anlamak istiyor. Tamamen hediye alabilmek için.
Bilmem. Boydan foto isteyenlerle birebir röportaj yapmak lazım.
vücudun geri kalan kısmını merak ediyorum ben kalçalar bacaklar göğüsler falan filan işte 😂😂
Ahahahah boydan foto demek meme göt gözüKSün demek bilmiyomusun. Mast a malzeme çıksın demek
Fit olup olmadığın merakı olur erkeklerde bu yüzdendir boydan fotoğraf istemeleri 😊
Boydan foto isteyeceğine kalk bi Allah bismillah de boydan abdest al :)
koluma takıp gezdirebilirmiyim yanıma yakışırmı durum bu. hala anlamadınmı yoksa
Duştan çıktım 🤣🤣 keşke saçımı koklayabilsen 🤣🤣🤣 aynen kardeşim turkiua
Yeni alınmış bir kıyafet yoksa gayet net aslında cevabı.
Şampuanın markasını söylese alıp koklasak da olur hani mevzu mantık yatıştırmaksa
Boydan fotoğraf isteyen erkekler, fen bilimlerine merak salmıştır. Başka art niyet aramayın😏
Kilolu musun fizigin nasıl görmek istiyodur.. baska bi acıklaması yok
karşı cinsten duştan çıktım diye mesaj gelince libido tavan yapıyor
Kendilerinin bir tane fotoğrafi olmayanlar bari yapmasa bunu.Çok mallar gerçekten .
İyice kurulanmış mı ona bakacak hasta olmasın diye yazıklar olsun art niyetliler
Peki foto istemeyip gel sarıl sıkı sıkı da kokunu içime çekeyim diyen erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Var tabi herşey cinsellik değil huzur isteyenler küçük şeylerden keyif alanlar uzaylı mı sanıyorsunuz 🤭
Gönlünüzce olsun 🙏🏻
Rica ederim ne demek. Şimdi bakıyorum da çoğu sevgilisi nişanlısı nude istiyor diye şikayetçi. Ciddi ilişkimizin olmayacağını bildiğimiz halde karşı cinsle sarılıp uyumuşluğumuz film izleyip mısır patlattığımız anılarımız var. Kadın erkek ilişkilerini tek bir nedene bağlamak keyifli anların çoğunu mahvetmek bana göre. Yalnız kalınca neden yalnızım demesinler.
İsteğin olması insanlarda normal bana göre cinsellik bize uzak bişey değil. Fakat ruhsuzca anın güzelliğini hiçe sayarak baskı ile sürekli nude istemek bu hiç hoş bişey değil. Yerinde ve zamanında yapılan hareketler güzeldir.
Benimkide yalvar yakar benden nude alsın a* ah bu hemcinslerim az dayansalar sabretseler neler neler yapacaklarda beyin yokki
Kanka boydan istiyor ki duştan çıkmış yangın 3 G görmek için yani niye anlamıyorsun ki
Çünkü vucudunuzu görmek istiyorlar, attiğınız fotoğrafta muhakkak kendine bir malzeme bulacaktır isteyen arkadaş..
Bakın şunu diyen erkeği direkt engelleyin kendinize az saygınız varsa
😂 yanlıs sormussun önden mi arkadan mı diye sormalıdın
Abaza kişilerin talepte bulunduğu şeyler, kendini bilen düzgün insanlar kesinlikle böyle bir talepte bulunmaz. bu tip insanlardanda uzak durun.
Ben istemem boydan foto keşke bi sevgilim olsa beee iltifatlar ederim ona
Bu merak bana cidden bazen çok sinir bozucu geliyor üstüne ısrarda olunca kendi kararlarımı isteklerime göre veremiyorum
Bir günlüğüne karşı cins olsaydınız ilk ne yapardınız?
Eski sevgilimin ağzını burnunu kırardım
nedenki
Bilmem kötü biri
30 yıl sonra neden boydan fotoğraf istemiyorsunuz diye soracaksınız. Çünkü batı çok geniş ve Türkiye'ye de sıçrayacak hiç merak etmeyin.
Hiç istemedim. Ben istemedikçe daha çok onlar attı bu zamana kadar : )
Bir erkek atasporu derki ;Boydan foto at. Örgütlüler bence bunlar
Hiç böyle bir şey yaşamadım açıkçası gereksiz bir istek ve oldukça da saçma
Kız romantik erkeğin cinsel isteği var hazır halde belki normalde öyle değildir yaa
Bilmiyorum. Belki sana özeldir. Görmem lazım o boydan fotoğrafı
Kafaları başka bir şeye çalışmıyor çünkü
Beynimiz görsel mantıkla çalışıyor
Terzi onların çoğu , boy alıp ona göre dikiyorlar
Sevsem nasıl olur diye hayal ediyorlar abazalar
Kadınlar duyduğuna erkekler gördüğüne inanır.
Pipin çıkmış mi diye kontrol ediyodur
Kötü niyetli kullanıyor olabilirler
Nedeni belki değil mi
Kız kokla diyor erkek boydan foto istiyor mk
Azgınlıktan niye olacak başka 😄
Erkekler ve minicik beyinleri temsili
Diğer fotolara bak bak insan sıkılıyor ondan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?