Aşk İlişkileri Erkek sırtına binmek kızların neden hoşuma gider? xxsandess Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç anlamıyorum bu tipleri erkekleri binek hayvanı olarak görüyorlar Güncellemeler+1 yıl Deh dehh :D Güncellemeler+1 yıl Taşıyın eşek erkekler :D Erkek sırtına binmek kızların neden hoşuma gider? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kadinlar zaten erkeklerin hep sirtinda 0 2 Yorumla xxsandess +1 yıl Neden ki Yorumla muratby +1 yıl Maddi ve manevi olarak erkegi kullaniyorlar Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kızlar taşınmayı seviyorlar. 0 6 Yorumla xxsandess +1 yıl Aynen :D Yorumla fairtail +1 yıl Zevkli oluyor ne güzel işte sarılıyor güveniyor taşıyorsun :-) Yorumla xxsandess +1 yıl Erkeği hayvan yerine koyuyorlar ama :D Yorumla fairtail +1 yıl Yok öyle olursa olmaz kimse hayvan değildir. Erkek akıllı olsun kullanmasın. Denizde güreşir kızlar erkeğin sırtında o ne oluyor sence? Yorumla xxsandess +1 yıl Eğlence Yorumla fairtail +1 yıl O zaman hayvan yerine konmak tabir güzel değil. Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Keşke benimde sırtıma bir kız binseydi 0 0 Yorumla
misgumbaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok eğlenceli dhnsnsjs 0 14 Yorumla xxsandess +1 yıl Erkeği hayvan yerine koyuyorlar ama :D Yorumla misgumbaa +1 yıl Yoo iki taraf icin de eglenceli benim eski sevgilim kendisi diyordu gel çık sırtıma gezdireyim diye dnsnjsksks Yorumla xxsandess +1 yıl İyiymiş ya bende bulsam öyle bir tane keske Yorumla misgumbaa +1 yıl Sevgilin olunca olur bende şu an sapım :( Yorumla xxsandess +1 yıl Sevgilim var boylu poslu da ama biraz utangaç ya Yorumla xxsandess +1 yıl Cool takılıyor hiç teklif etmedi böyle şeyler Yorumla misgumbaa +1 yıl Sen atılgan ol biz dolaşıyorduk park boştu gel sırtıma atla dedi tasidi biraz öyle kimsenin olmadigi bi yerde takılın nolcak sen teklif et Yorumla xxsandess +1 yıl Ya yakışıklıya hiç yanlışım olsun istemiyorum hep ona ben uyum sağlıyorum Yorumla misgumbaa +1 yıl Ohoo geçmiş olsun o zaman böyle sey mi olur Yorumla xxsandess +1 yıl Çok seviyorum ama o sa seviyor da onun peşinde çok kız var çok popüler Yorumla xxsandess +1 yıl Çok da yakışıklı mavi gözlü 189 boyu var Yorumla xxsandess +1 yıl Aslında senle bu konuyu konuşmak isterim mesaj kutun kapalı ama Yorumla misgumbaa +1 yıl Takipleşelim Yorumla misgumbaa +1 yıl Ben takip ettim sende takip edip yazabilirsin benim xper yetersiz Yorumla
çkf001 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ata binmeyi bilmeyen kız mutlu olamaz 0 3 Yorumla xxsandess +1 yıl Buradaki at erkek arkadaşlarımız mı oluyor :D Yorumla çkf001 +1 yıl hiç ata binmedin mi Yorumla xxsandess +1 yıl Bindim Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Erkek misin sen 0 3 Yorumla xxsandess +1 yıl Hayır ama çocukça hareketler bunlar Little_dark_age_ +1 yıl Alan memnun satan memnun napalım xxsandess +1 yıl Erkeği hayvan yerine koyuyorlar ama :D
MuzTadında Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kucağa binmeden önce tadını çıkaralım diyorlardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadinlar zaten erkeklerin hep sirtinda
Neden ki
Maddi ve manevi olarak erkegi kullaniyorlar
Kızlar taşınmayı seviyorlar.
Aynen :D
Zevkli oluyor ne güzel işte sarılıyor güveniyor taşıyorsun :-)
Erkeği hayvan yerine koyuyorlar ama :D
Yok öyle olursa olmaz kimse hayvan değildir. Erkek akıllı olsun kullanmasın. Denizde güreşir kızlar erkeğin sırtında o ne oluyor sence?
Eğlence
O zaman hayvan yerine konmak tabir güzel değil.
Keşke benimde sırtıma bir kız binseydi
Çok eğlenceli dhnsnsjs
Erkeği hayvan yerine koyuyorlar ama :D
Yoo iki taraf icin de eglenceli benim eski sevgilim kendisi diyordu gel çık sırtıma gezdireyim diye dnsnjsksks
İyiymiş ya bende bulsam öyle bir tane keske
Sevgilin olunca olur bende şu an sapım :(
Sevgilim var boylu poslu da ama biraz utangaç ya
Cool takılıyor hiç teklif etmedi böyle şeyler
Sen atılgan ol biz dolaşıyorduk park boştu gel sırtıma atla dedi tasidi biraz öyle kimsenin olmadigi bi yerde takılın nolcak sen teklif et
Ya yakışıklıya hiç yanlışım olsun istemiyorum hep ona ben uyum sağlıyorum
Ohoo geçmiş olsun o zaman böyle sey mi olur
Çok seviyorum ama o sa seviyor da onun peşinde çok kız var çok popüler
Çok da yakışıklı mavi gözlü 189 boyu var
Aslında senle bu konuyu konuşmak isterim mesaj kutun kapalı ama
Takipleşelim
Ben takip ettim sende takip edip yazabilirsin benim xper yetersiz
ata binmeyi bilmeyen kız mutlu olamaz
Buradaki at erkek arkadaşlarımız mı oluyor :D
hiç ata binmedin mi
Bindim
Erkek misin sen