Arkadaşlar ayrılmamamıza rağmen neden hala beni sahipleniyor ( lütfen bakın zor durumdayım)?

Annem ben çok küçükken terk etmiş babamı kızamıyorum babam onunla evlenince çarşafa sokmuş zorla balkona bile çıkarmazmış o da beni bırakıp kaçmış şimdi aynı şeyleri ben yaşıyorum liseyi açıktan okudum 19 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum ama göndermez biliyorum 14 15 yaşlarımda annemin köyüne giderdim sende bir kez orada bir akrabalarının oğlu ile tanıştım o zaman babamdan gizli fake facebook hesabım vardı oradan konuştuk sonra telefon alındı telefonla görüştük babam bir daha annemle görüşmemem de izin vermedi 3 senedir evdeydim gidersen anca halamlar amcamlar babanem işte o erkeğe kaçalım dedim ilk kabul etti sonra annesi ne olursa olsun şehir kızı köye gelmez demiş ben her şeye rağzıyım yeterli sen yanında ol dedim ama o annesini dinledi ama hala arar geçen test kitabım yok diye test kitabı almış kapıya koydu ben onunla görüştükçe canım daha çok yanıyor ama başka kimsem yok ne yapacağım bilmiyorum
Arkadaşlar ayrılmamamıza rağmen neden hala beni sahipleniyor ( lütfen bakın zor durumdayım)?