Yeni tanışmış olduğum erkek neden böyle?

Selam arkadaşlar üç hafta önce bir tane çocukla tanıştım da birbirimizen hoşlandık sabahlara kadar konuşurken birden bu son hafta saat 9:00’da uyumaya başladı veya sabah günaydın yazıp ortadan saatlerce kayboldu ona bu durumdan rahatsız olduğumu açıkladım dalgınlığıma geldi ya da kuzenim geldi ya da başka bahaneler üretip geciktirdi bir oldu iki oldu üç oldu tabi haliyle çok sinirlendim belli fazla etmek istemedim ama hoşuma gitmediğini de dile getirdim Ve kendisi benden özür diledi dikkat edeceğini söyledi neyse dün sabah yazdı günaydın diye bende günaydın yazdım Ama saatlerce cevap alamadım ben de yazdım ki hani konuşmak istemiyorsan söyleyebilirsin yani sonuçta birbirimizi tanımak istiyoruz bu şekilde birbirimizi tanıya mıyız diye verdiği cevap şu an çok sinirliyim sonra konuşuruz ben de sadece görüldü attım şu zamana kadar hala mesaj atma dı ne gibi bir davranış sergilemem lazım ya da amacı nedir başka birisi var mıdır hani bana söylese yapışkan bir kız değilim söylese yoluma bakarım ama onu da yapmıyor benimle eğlendiğini iyi anlaştığını beni tanımak istediğini söylüyor fakat ortada yok
Yeni tanışmış olduğum erkek neden böyle?