Nişanlımın yengesi kapanmamı istiyor nişanlım sessiz kalıyor?

Merhaba öncelikle trol soru değil ve şunu da önceden diyeceğim asla kapanmak tesettüre girmek kötü bir şeyde değil ama insanın içinden gelmesi kanaatindeyim. Şimdi şöyle ki geçen Aralık’ta nişanımız oldu. Geçenlerde ise alışverişe çıktık annem kayınvalidem ve eltisi (erkek arkadaşımın yengesi) her neyse kıyafet bakıyorduk bir anda sen neden kapanmıyorsun bizim ailemize yakışmaz dedi şok oldum. Annem ile kayınvalidem şaşkınlıktan birbirlerine baktılar. Şimdi şöyle ki bu kadın ailede otoriter bir kişilik kocası zamanında kayınpederime çok yardım etmiş o yüzden kayınvalidem de eziliyor. Ben kapanmayı düşünmüyorum şuanlık dedim ve bir anda şaşırıp bana bağırarak! Sen ne saçmalıyorsun olmaz öyle şey dedi. Bugün ise erkek arkadaşım bu mevzuyu açtı yengem sıkıştırıyor ne zaman kapanacak bu deli kız? Diye ben tepkimi bozmadım sakince sen ne dedin dedim sonra oda anladı istemediğimi bir anda canım yengemi kırma zaten yaşlı başlı kadın beni kendi oğlu gibi sever dedi bende ya ona mı kalmış benim kapanmam dedim tartıştık akşama da mesaj atmış bak yaşlı başlı kadın bir ayağı çukurda kırma onu görüldü attım arkadaşlar ben ne yapayım erkek arkadaşım sessiz kalıyor kayınvalidem zaten konuşkan bir tip değil annem tutturmuş bir daha mı düşünsen sen yol yakınken diyor. Valla büyük bir çıkmaza girdim Allah aşkına yol gösterin bi tavsiye verin ben nasıl bu kadını ikna edeceğim ya da erkek arkadaşımı ikna edeceğim istemediğime dair
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir husus daha var evlenince oturacağımız apartman aile apartmanı ve ben onu da istemiyorum yengesi diğer yengeleri hadi kayınvalidemden bir şey olmaz tüm akrabaları orda orayı satsak başka bir yerden alsak dedim olmaz sen benim anne babamı mı istemiyorsun diyor bu aralar çok ama çok sabrımı zorluyor yakında yüzüğü atacağım kafasına neye uğradığını şaşıracak
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanı attım. Bugün aradım onu yengenin numarasını at konuşacağım dedi attı. Ben anlattım şu an istemediğimi bir anda bana kes sesini de beni dinle dedi şok oldum. O nişanlının üstünde emeğim o kadar büyük ki açlıktan nefesleri kokuyordu ben kocamla yardım ettik sen ne anasının gözüymüşsün şeytan kılıklı ilk gördüğümde anladım dedi ben halen şoktayım yüzüne kapattım nişanlımı aradım böyle böyle neler neler dedi sinirden ağlıyorum canım bana demesin mi haklı diye ben ayrılıyorum senden dedim
Nişanlımın yengesi kapanmamı istiyor nişanlım sessiz kalıyor?