Takipcisi biraz fazla. Yaklaşık 6 bin kadar. Mesajıma yanıt vermeyebilir. Vurucu bir şey soyleyeyim ki etkilensin ama nee 😭😭
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaklaşık 6000 kadar
Yok artık
Daha neler
Ne dersen de hakkında kötü düşünürler
Neden kötü düşünsün 2 senedir açılmaya calisiyorum sevgilisi vardi. Ayrildı su an tam zamanı.
Direkt asılırsan kötü olur.
Yavaş yavaş yorumlarına mantıklı, eğlenceli, karakterli yorumlar yap. Bir nebze dikkatini çekebilirsin. Farklı yorumlar ve sürekli yorumlar dikkat çeker. Ayrıca yorumlarda konuşursanız daha eğlenceli olur
Ya dalga gecmeden guzelce fikir verdigin icin cok ama cok tesekkur ederim. Yorum yapinca siradan biri gibi gorunurum diye korkuyorum. Pek yorumlara cevap veren biri de degil ilgisini cekenlere yanit veriyor.
Neler paylaşıyor peki? Örnek bir iki tane söyler misin?
Veya tüm paylaşımlarını takip et, hangi yorumlara cevap vermiş onlara dikkat et. Sende birazcık onlara yakın yorum yaparsın. Olmaz mı
Müzikle uğraşıyor ( ünlü değil) genelde enstruman calarken fotograflari var. Bateri caliyor
Valla o zaman birine benzetmeye çalış, ünlü bir bateriste
Veya çok farklı bir tarzı olduğundan
Veya nelere cevap veriyorsa bir yerden başlaman lazım.
Paylaşımlarını bir anda onlarcasını beğenirsen o da dikkat çeker
Kolay gelsin
Çook teşekkür ederim harikasınız umarim hep mutlu olursunuzzz ❤❤❤
🙏☺️🙏.
Yakışıklı değilmişsin pp den yakışıklı sanmıştım dolandırıcı😒 yazzz
Engellesin sonra skdjdj cidden yakisikli degil bu arada
Haaa yakışıklı sanmıştım pardonn🤫😂 o zaman şey yap mesela stprylerine zıt bir cevap ver mesela maç storyisi atıyorsa şans eseri kazandınız boşuna sevinmeyin vb yaz
Oyle ilgisini ceker miyim? Deneyeyim cok tesekkur ederimmm ❤❤❤
Bence çeker rica ederim😊
Gönderileri var ise düzenli okarak yorum yap. Onu destekleyici yorumlar olsun. Seni fark ettiğini anladığında özelden yazarsın.
İŞTE DALGA GECMEDEN TAVSIYE VEREN MUKEMMEL BIR KADIN❤yorum atinca da siradanlasmaz miyim?
Dalga geçenleri kafana takma❤ Yani aklıma baska bir şey gelmedi belki arkadaş çevresini araştırıp onun arkadaşlarıyla bir samimiyet kurabilirsin. Daha sonra o arkadaş aracılığı ile konuşabilirsin. Veya bir fake hesap yazıp mesajlara cevap veriyor mu diye bakabilir edindiğin bilgiler ile ona kendi hesabından yazabilirsin. Tabi bana göre rastgele bir insan için bu kadar uğraşa girmene gerek yok. Tabi burada amaç sana yardımcı olabilmek💖 Dilerim hep mutlu ol🥰
Umarım sen de hep musmutlu olursun cok tesekkur ederim ❤
Rica ederim💝🥰
bu kızların hiç kafası çalışmıyor at bi nude hemen düşsün lavuk asdasfasdas
SKTIRTME NIYETINDE DEGILIM CIDDI ILISKI ISTIYOM
takipçiyle olmuyor bu işler :) Selam de geç
Öyle mi dersiniz. Ama mesaj atan coktur ona
Valla yoktur emin ol benım de 5 k takpçim vardı her gün yazan yoktu yani. Ara sıra eklerler sadece.
Ay cok heyecanlandimmm siz beni anlarsiniz. Ben takip etsem bildirimi gormez bile diye dusunuyorum takipci sayisi cok oldugu icin. Siz goruyor musunuz takip edenleri tek tek? Size ne yazilsa ilginizi cekerdi? 5k takipciniz nasil oldu muzisyen filan misiniz
yoo normal futbol oynuyorum hocayım falan. TAkipçiye çok takılma bence. Görürüm tabi 100 k değil neden göremyeyim :)
O zaman ben bir adım atayim en iyisi. Cok tesekkur ederim ❤
rica ederim öyle kendini aşağılama bişey çıkmaz ondan yani normal insan :)
☹❤
Boşver bence
Bu ne sacma tavsiye niye bosveriyorum
Bir çıkmazın içine girme diye genel bir yorum yaparak boşver bence dedim sen bilirsin ne yapıyorsan yap benimki tavsiyeydi sadece
:(
Saati 1 tl öhjfk
Amanın anı