Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Başta belli bir fikir olgunluğuna erişmiş kendini birçok alanda geliştirmiş eğitimli kültürlü ve donanımlı kadınların da çalışması taraftarı olduğum için çalışan bir eş isterim her zaman için böyle birini bulduğum zaman fikirlerimizi yapımız birbirine uyuştuğu zaman elbette evlenmeyi düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFiziksel Engelliyim O Yüzden Ne Sevgilim Oldu Ne De Doğru Dürüst Arkadaşım. İnsanların Ön yargısı Çok Fazla Var. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Sağ Elimin Kasları Zayıf Onun Dışında Normal Araç Kullandım, Sporcu Olup Ağırlık Kaldırdım, Yüzme Kursundan Sertifika Aldım, Dansçı Oldum Festivallere Katılıp Onlarca Kızla Dans Ettim, Dans Gecelerine Katıldım Kızları Dansa Kaldırdım Yeri Geldi Onlar Beni Dansa Davet Etti. Ama Bir Türlü Olmadı İlk Adımı Atmayı Beceremedim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek isterdim ama fiziksel ve kişisel özelliklerimden dolayı kimse beni sevmez ya da evlendiğine pişman olur, itici gelirim ona. Bu yüzden evlilik planım yok malesef.
00 Yorumla
Para olunca artık. Bu devirde evi olmayana bile kız vermiyorlar. Dahası her şey maddiyata bakıyor. Bir yüzük dahi alamıyorsanız çok heveslenmemek lazım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
85Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Plan var yani soyle var yasim 30 diorum bi kizce bulsam kafama gore ne istedigini bilen 1 sene gezip birbirimizi tanima sonra soz Nisan 2 yilda dugun hadi tas catlasin en gec 3 yil icinde dugun olmaliki ki benim yasima gore 3 te cok 2 yilda yani bole fikrim var en azndan henuz hayat arkadasimla tanismamis olsamda
10 Yorumla
+1 yıl😁Ben 26 yaşında evlendim. 19 yıldır evliyim. Herkesde evliliği tavsiye ederim. Okumaktı, çalışmaydı, kariyerdi... çok beklemeyin. Evlenmek bunlara engel değil. Tam tersine kolaylaştırıyor, tüm yükünüz 2ye bölünüyor. En azından bizde böyle oldu. 😌
01 YorumlaHerşeyim hazır fakat , karşıma düzgün birisi çıkarsa , 5 -6 ay içinde evlenirim , planım bu şekilde , Zor malesef , Mesela namaz kılan kız yok denecek kadar az , Allah herkesi hayırlısı ile karşılaştırsın 🤲
10 Yorumla
+1 yılEheheheh,18 yaşımdayken sigortalı çalışmaya başladım işte hayaller Paris falan, şöyle 26 gibi evlenirim dedim..çalış didin 7/24 çalıştım 15 sene.. ehh haliyle vaktimiz olmadı 2 hafta sonra benim yaş 43.. ne bok yedim lan ben?😅
00 Yorumlasevdiğim var beni seviyor böyle toplumda evlenmeden rahat olamıyoruz hele ki takıntılı aileniz varsa mecburen evliliğe yöneliyorsunuz, insanın sevdiğini her istediği an görebilmesi için illa iki imzanın atılması ne kadar saçma
01 Yorumla- +1 yıl
Pişman olucan
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂Kızlara baktımda kimse evlenmeyi düşünmüyo bi kaç ay önce "ayyy bekarlık sultanlık yiaaa diyen ben"de o kızlardandım ama büyük konuşmayın bi anda aşık oldum bi kaç aya Allah nasip ederse evleneceğiz yani nasip sizin planladığınız gibi gitmiyo
30 YorumlaParam olsun. Hemen. Sevgisiz saygısız ilgisiz değer kıymet bilmeyen insanlardan çektiğimiz yalan yanlış saçmalıklara, yaşadığımız duygusal travma ve yalnızlığa bir dur artık demek için anındaa...
10 Yorumla
+1 yılEkonomik olarak kendimi en rahat hissettiğim anda Eğer doğru kişiyi de aynı esnada bulursam evlenirim.Öbür türlü çokta problem değil. Böyle de fena sayılmaz.Ölüp bitmiyorum evliliğe
00 Yorumla
+1 yılDaha yeni ayrıldım.. aslında istiyorum ama doğru düzgün birini bulmak imkansız bu zamanda
31 Yorumla
+1 yılŞu anlık öyle bir planım yok. hayırlısı. Keyifli geceler..
20 Yorumla
+1 yılBir bulabilsem ya da hissetsem fazla uzattırmam zaten süreci kaç yaşına geldik ergen gibi takılmak bize göre değil artık.
00 Yorumla
+1 yılSu corona başladığından beri reelde ne flörtüm var, ne sevgilim var. Böyle giderse ben yanlız ölücem zaten.🙄
00 YorumlaEğer evlilik iki insan için de daha iyi bir yaşam vadediyorsa olur. Kimsenin kızını alıp zor duruma sokup köle edecek halimiz yok
00 Yorumla
+1 yılValla biz zaten düğün dernek hiç istemiyorduk. Şimdi pandemiyi araya kayıp aile arasında bi nikah miss bitti gitti 1-2 aya o işi hallediyoruz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöynüme göre biriyi bulsam da plan yapsak beraber. Ne demiş şair; Netleyeyim köşkü sarayı, içinde salınan yâr olmayınca…
10 Yorumla
+1 yılSeneye Haziran ayında nikah 🌈 Temmuz Ağustos gibi Türkiye de düğün 🌈 ♥️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bi devlete atanayım kendimi kurtarayım sonra sevdiğim beye inceden inceden belli edeceğim evliliği umarım o da ister benimle bi hayat yaşamayı :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öyle bir planım yok... Sorumluluk alamaya hazır değilim...
10 Yorumla
+1 yılDogru kisiyle dogru zamanda.. yani hic bi fikrim yok acelem de yok
00 Yorumla
+1 yılTakılmak daha güzel bizim kızlara değer vermek aptallık gibi şımarıklar zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Aklımı yitirdiğim zaman.
Başka türlü Allah yazdı ise bozsun.
.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu ara lafını çok duyuyorum da kiminle evleneceğimi bende bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKader kısmet herşey ve hayırlı olacaksa olsun ne zaman olacağını kikse bilmez 😊👍
00 YorumlaHiç bir zaman çünkü bir adama ihtiyacım yok mutlu olmaya.
00 Yorumla
+1 yılPlanım yok zamansız gerçekleşen güzellikleri seviyorum..
00 YorumlaEvliliklede takılmaylada işim yok ben ömürlük sapım
00 YorumlaBu işler plana bakacak olursa asla evlenmem ama ne olacağını kestiremiyorum ki 🙄
00 YorumlaNe sevgili ne evlilik hiçbir şey düşünmüyorum. Kimseye kahrımı çektiremem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma davam bitsin evlenen sevsinler🤣🤣🤣
Çocuklarım var takılın siz kafanıza göre☺️☺️☺️00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Birini bulursam, 2 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayat enerjim azalınca. Artık babaanne gibi ayaklarımı uzatmak isteyince.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Evlenemeyeceğim maalesef evde kaldım bu yaşıma kadar hiç sevgilim bile olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek istiyorum ama 6-7 sene beklemem gerekiyor En az çünkü sevdiğim kız çok küçük ve büyümesini bekliyorum..
038 Yorumla- +1 yıl
Buyuyunce sana bakmazsa nolcak 😓
Cevap sahibi+1 yılBenim yurtdışına kaçmam için bana yardımı olacağına inancım tam ve kalbi temiz biri bence ama onun yüzünü daha görmedim ve Avrupalı ve beni kullanmak istiyor belki de emin değilim sevgisinden
- +1 yıl
Sevgisinden emin degilsen 6 7 yil beklemeye degmez
Cevap sahibi+1 yılBen pedofili değilim yanlış anlaşılmasın lütfen ağzınızdan çıkana dikkat edin
Cevap sahibi+1 yılBen muhatap bile olmayacam onunla ve sildim onu artık annemi dinliyorum
- +1 yıl
Pefofili bi kardeşimsin sen 14 yasinda kizdan bahsediyosun. 30 yasindayim diyosun s*ktir git
- +1 yıl
Kardesim degil s*refsizsin. Sansurlendi 🙄
Cevap sahibi+1 yılBeni engellediginiz için mesajınızı göremiyorum
Cevap sahibi+1 yılMuhatap olmayacam tamam ya Neden haksız ithamda bulunuyorsun ki kız kendisi sulandı ben istemiyorum zaten kıza söyledim ben pedofili değilim dedim sevgilisi olamam ben onun zaten ailem istemedi zaten onunla buluşmami ve ben de vazgeçtim olayı büyütmeyin sakin olun
- +1 yıl
Ya sen hala konusuyo musun gerizskali
- +1 yıl
14 yaşında bir kız mı doğru mu söylüyorsun yok artık
Cevap sahibi+1 yılÖzür diliyorum yanlış anlasildigim için hakkınızı helal edin
- +1 yıl
Evet ozelden soyledi..
Cevap sahibi+1 yılYalan lütfen inanmayın ben istemiyorum zaten artık tepkiden sonra ve bundan sonra yalnızlık benim için en iyisi ve asaletli seçim olacak zaten önüne gelen saçma sapan sebepten engelliyor beni
- +1 yıl
Sacma sapan sebep mi? Pedofilisin agzina tukurfugum ya
- +1 yıl
Yalan olduğunu düşünmüyorum fakat 14 yaşındaki bir kız hatta çocuk yani sizin gibiler ne kadar utanmaz ya
- +1 yıl
Saçma sapan mı abi ne diyosun sen ya 14 yaşında ki bi çocuktan bahsediyoruz dimi burda boş yapma
Cevap sahibi+1 yılKız kendisi sulandı anonimdi ve zorladı beni anlamış değilim buluşmak için ama cinsellik asla yapmam ben öyle biri değilim ailesiyle konuşmak istiyorum psikolojisi için
Cevap sahibi+1 yılYok zaten siz haklısınız ben bulaşmayacam bile ona korkmayın kötü bir durum yok..
- +1 yıl
Bu aptalin adi linkerboy1991 . Yazarsa cevap verme
- +1 yıl
Tamam bana yazmaya kalma sakın!!!
- +1 yıl
Ayrıca sen nasıl konuşuyorsun sulandı falan linçlenince sevmiyorum ayaklarına yatma bence ne yazdığını okudum sevdiği kızmış yürü git ya
Cevap sahibi+1 yılAilesiyle konuşacam dedim nerenizden anlıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılNe şerefsiz insanlarsınız ya Allah sizin belanizi versin sizin kadar şeytan varlıklar görmedim hayatta ama herkes şeytan benim gözümde artık
- +1 yıl
Sen ailesiyle konuşmayı bırak kızdan uzak dur sanane o kızdan!
Cevap sahibi+1 yılUzak duracam tamam size de yazmayacaktım zaten tanımam etmem niye yazayım
- +1 yıl
Sen psikologa git kizi birak
- +1 yıl
Şerefsiz sen oluyorsun ağzını topla gelmişsin 6 7 sene beklemem gerekiyor sevdiğim kız çok küçük falan diyen bizmiydik sanki terbiyeli ol!!!
- +1 yıl
Aynen direkt psikoloğa gidin lütfen kızı falan ailesine falan hiç bulaşma
Cevap sahibi+1 yılKüçük biriyle ne muhatap olacam peygamberimizin karısı 14 yaşında idi ona bile pedofili diyenler oldu yazıklar olsun Allahın emri ile evlendi peygamberimiz ama tepki görüyor dinsiz imansiz insanlar tarafından ama benim ailem istemez zaten size ne oluyor Ben aileme laf söyletmem korkmayın
Cevap sahibi+1 yılPsikologa göturcem o kızı
- +1 yıl
Ailesi varken o iş sana düşmez haberin olsun alt tarafı mesajlaştiniz diye bu kadar samimi olma
Cevap sahibi+1 yılPsikolog tanıdığım var benim profesyonel oldukça kendisi
- +1 yıl
Ay a*k sanane kizdan. Ailesi gotursun psikologa malmisin sen niye goturuyon. Sen sakin evlenip neslinin devamini getirme lutfen.
- +1 yıl
Benimde hesabıma girip yazdıklarımı yorumlama lütfen
- +1 yıl
Ailesi varken sanane gerçekten
Cevap sahibi+1 yılTamam muhatap bile olmayacam siz haklısınız zaten biliyorum ve bir daha asla kimseyle muhatap olmayacam bana iftira atılıyor gereksiz yere
Cevap sahibi+1 yılTamam sizin sorularınıza da yazmayacam
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen evlenmek istiyorum ama sevgilim yok 😭😭😭😭😭😭😭😭
11 Yorumla- +1 yıl
Alıyım ben seni 😀
2-3 seneye bu işi çözmek istiyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru kişi beni bulunca ya da doğru kişiyi bende bulabilirim hshsbss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22-23-24-25 gibi olursa iyi olur. İyi biri ile tanışsam, sevsem evlenirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı olan evlenmesin kendine ev tutsun çalışsın gezsin yesin içsin anasını satayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnümüzdeki 2 yıl içinde evlenmiş olmam lazım 30 dan sonraya kalmak istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılÖnce kız bulacağız sonra o kız temiz bir kız olacak da ölme eşeğim ölme misali yani
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi planlamıyorum. Evlenmeyi planlayanileceğimi takılırken fark ettiğim biri olursa planlarım. Yani takılmaya devam.
00 Yorumla
+1 yılşu an 21-22 yaşındayım şahsen evlenilebilecek birini bulsam teklif eder işe girdiğimde de direkt evlenirim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa sorumu buda tabiki sen ne zaman istersen haha bu büyük saygısızlık oldu 30 dan erken düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılGittiği yere kadar takılmaca yaş kemale erince yaparız bir şeyler
12 Yorumla- +1 yıl
Gel takbe
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılPlanla mi oluyormuş o
Nasibin ne zaman seni bulursa10 Yorumla
+1 yılDüşünmüyorum bu devirde evlenmek hiç mantıklı değil😑
00 Yorumla
+1 yılMümkünse 30'dan sonra olmalı 😅 O yaştan sonra daha doğru kararlar verebileceğimi düşünüyorum.
00 YorumlaDüzgün birini bulursam evlilik düşünürüm 🤷
30 Yorumla
+1 yılBen çocukluk yapıyormuşum imkansız 😞
20 YorumlaErkeklerin derdi bitmiyor. Evlenmeyecem
20 Yorumla
+1 yılÇıkmaz ayın son perşembesi
10 Yorumla
+1 yıl24 yaşında düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılallah nasip kısmet ederse hiçbir zaman
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Corona bitince evlencez
14 YorumlaKorona bitmeden evlenmeye niyetli degilim
00 YorumlaOkul bitsin eş adayı bulayım falan
00 Yorumla
+1 yılGünümüzdeki ilişkileri görüyoruz moralimiz kaçıyor
00 Yorumla25 olunca belki evlenirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zaman. Bu devirde evlilik işkence.
00 Yorumla Planlar planlar, billmiyorum. ki
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih