Hesap ödetmeyen erkek nerede bulunur?

her defasında ben teklif ederim ve karşımdakiler hiç de ödemek için ısrar etmez niye beni böyleleri buluyor. bir de öğrenci kadınım. hadi diyelim o da öğrenci. geliri benden fazlaydi 2 senelik sevgilimin. hic yedigimi odetmedim hep yari yariya. ne bilim cok itici cok cok itici. zaten ayrıldım. ayrilinca hediyelerini geri istedi :D ya ben ne şanssız bir kadınım ya neden böyle mallar beni buluyor neden. diğer sevgilim de çalışan biriydi. ben ödediğimde öyle ısrarla karşı çıkma falan yok meh... hatta ilk buluşmamızda ortaya 1 tane suşi aldık. o sadece 1 adet yedi gerisini ben yedim ve ben ödedim tabii... sonraki ay dedim ki biraz cimrisin heralde? yani insan ilk bulusmada bari yapmaz. ya da mesela ben daha çok şey yemissem yine ben ödemeye gidiyorum öyle sakin ki sanki olmasi gereken buymuş gibi.. cimri misin diyince sonra ödemeye başladı:D sonuç olarak soğudum ondan da ayrıldım. bi erkek 3 ödüyorsa kadin 1 ödesin bari ya ne cimri erkekler var. bazi kadınlar da hiç elini cebine atmiyor onlar da çok moktan... çirkin, pişkin ve elinden hiçbir iş gelmeyen hatunlar ne yazik ki şanslı kesimden oluyor.. bana hediye alan erkeğe ben de mahcup olup bir şeyler alıyorum, diğer bahsettiğim kesim hatunlar anca adamin parasini yiyip içip miciyo. biraz once bir soru gördüm ondan doldum böyle. kız yazmis ki sevgilimin arabasıyla tatile gidicez benzin atmali miyim ve kalacak yerimi odemeli miyim diyor... ey gidi işte bunlar değere biniyor bunlar...
Hesap ödetmeyen erkek nerede bulunur?