Aşk İlişkileri Zengin olabilmen için ilişkini bitirmen gerektiği söylense çok sevdiğin kişiyi bırakır mıydın? FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sevgilini çok seviyorsun fakat zengin olabilmen için ilişkini bitirmen gerekiyor. Zenginlik uğruna sevdiğin kişiyi bırakır mıydın? Zengin olabilmen için ilişkini bitirmen gerektiği söylense çok sevdiğin kişiyi bırakır mıydın? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Evet sonra zengin olunca tekrar beraber olurdum fakiriz ama aptal değiliz 2 7 Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl O kişinin güveni kalmaz sana ama Yorumla AçarakŞah +1 yıl Plandan bahsederim tamam der Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Zengin olabilmen için ilişkini bitirmeni ben teklif ediyorsam şayet sizi bir araya getirmem. :D Yorumla AçarakŞah +1 yıl Ha şimdi de şart koşuyorsan nasıl bir zenginlikten bahsettiğimize göre değişir Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Öyle böyle zenginlik değil. :D Yorumla AçarakŞah +1 yıl Bunu kabul etmezsem sevgilim bana mal der net ayrılırım djjsjx Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl ahahaha Yorumla
yildizasterr Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ne kadar para olduğuna bağlı , bir gün aşklar biter hatıralar kalır... 😂😂😂 Hangi iliskinin sonu güzel bitiyor ki zaten nasıl olsa ayrilirim parayı ittigime değmez der kabul ederim herhalde 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır para için sevdiğimii duygularımı bırakmam, sevgim her şeyden önemli ve üstündür.. 0 0 Yorumla
sakinceyoruldum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bırakmam. Ben onunla zenginim, kalbine ait olduğun için.. 0 0 Yorumla
ՏIᘔYᗴTᗴᖇՏIᑎIᘔ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Eğer sevdiğim kişi ileise ne olursa olsun asla kabul etmem 1 0 Yorumla
NoFrostAplus Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Bırakırdım hint kumaşı değil ya. Para Para Para 2 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sadık biriyim bırakmam 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. hayır bırakmam.. 0 0 Yorumla
0İnstructor Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bırakırım paraları alır oğlumla uzaklara kacardim 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
nilufercicegi2 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl gerçekten sevdiğin kişi ise zaten düşünmezsin bile 0 0 Yorumla
ilaydalfaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl evet lnsxömsxmx 0 3 Yorumla ilaydalfaa +1 yıl asla bırakmam şaka bi yana Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Tabi canım şakaydı :D Yorumla ilaydalfaa +1 yıl ben bırakmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet sonra zengin olunca tekrar beraber olurdum fakiriz ama aptal değiliz
O kişinin güveni kalmaz sana ama
Plandan bahsederim tamam der
Zengin olabilmen için ilişkini bitirmeni ben teklif ediyorsam şayet sizi bir araya getirmem. :D
Ha şimdi de şart koşuyorsan nasıl bir zenginlikten bahsettiğimize göre değişir
Öyle böyle zenginlik değil. :D
Bunu kabul etmezsem sevgilim bana mal der net ayrılırım djjsjx
ahahaha
Ne kadar para olduğuna bağlı , bir gün aşklar biter hatıralar kalır... 😂😂😂 Hangi iliskinin sonu güzel bitiyor ki zaten nasıl olsa ayrilirim parayı ittigime değmez der kabul ederim herhalde
Hayır para için sevdiğimii duygularımı bırakmam, sevgim her şeyden önemli ve üstündür..
Bırakmam. Ben onunla zenginim, kalbine ait olduğun için..
Eğer sevdiğim kişi ileise ne olursa olsun asla kabul etmem
Bırakırdım hint kumaşı değil ya. Para Para Para
Ben bırakmazdım para değil herşey insan biraz omurgalı olacak
Bırakmam, birini öyle sevmiştim.
Sadık biriyim bırakmam
Hayır para herşey değildir.
hayır bırakmam..
Kesinlikle hayır ya ☺️
Bırakırım paraları alır oğlumla uzaklara kacardim
Bırakırdım.
Bırakırdım
Bırakmazdim sanırım.