Ya dalga gecmeyin çocuk değilim ergen de değilim sadece bi fenomenden hoşlandım bence inkansız değil istersek her şeyi yapabiliriz. Bu durumu yaşan var mı acaba ya da yaşayıp tanışan falan bu arada bu fenomen diğerleri gibi degil yani ünlüyüm modunda değil sizce oluru yok mu
Hoşlandım ve evlendim onunla Evliyim jennie rubyjane karım benim (!) Kendisi 60m + Abonesi en çok abonesi olan 2. Sanatçı kanalının üyesi dünyanın en büyük kız grubunun rapperi ve calvin'in yüzü kore güzeli ve Dünya güzellerinden birisi
Niye ya bnce bakabilirler bak insan istediği her şeyi inancı ve azmi doğrultusunda yapabilir hayatta bunu sakın unutma lütfen yanlış anlama dediğimi genel olarak böyle ne istersen elde edebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hoşlandım ve evlendim onunla Evliyim jennie rubyjane karım benim (!)
Kendisi 60m + Abonesi en çok abonesi olan 2. Sanatçı kanalının üyesi dünyanın en büyük kız grubunun rapperi ve calvin'in yüzü kore güzeli ve Dünya güzellerinden birisi
Burda suratına tukurmeyecekleri kişilere sif fenomen diye bakanlar var, bı halt sanıyorlar heralde onları ne biliyim çoğu abaza erkek zaten.
la sitede 10 kisiden 9 u fenomen zaten takma bu kadar
Ya youtube diyom
he o farkli cok takipcili bi elemansa hic sansin yok mesajini gormez bile
Ahahahhhuuahahu
avfsagawf loserrrr
Üzücü ama çocukda tip olarak aman aman değil yani
Bu sitedeki bir fenomen aklıma takılmıştı unutmaya çalışıyorum ve unutacamda
Üzücü ama ben youtube den bahsediyorum
O daha kötü fenomenlerin burnu havada olur bizim gibilere bakmazlar bile
Niye ya bnce bakabilirler bak insan istediği her şeyi inancı ve azmi doğrultusunda yapabilir hayatta bunu sakın unutma lütfen yanlış anlama dediğimi genel olarak böyle ne istersen elde edebilirsin.
Haklısın istersen o kişi dene tanışmayı
Buradan hiçkimseye güvenme. Bende burdan bir fenomenle tanişmiştim sevgili olduk ama beni aldattiğini öğrendim
İşin zor fenomen ise bakmaz sana
Niye bakmasın onlarda insan değilmi? Hem ztn o kadar yakışıklı değil
İnsan olmuyorlar haklısın
Olur olur nede olmasın 💁♂️
Yok öyle takıntılarım olmadı
Ben değil
Kafayi yedin sen
kim olduguna bagli biraz da ya
K. mın kenarı
Ne