Selam arkadaşlar ben balık etliyim belim ince popom da şekilli güzel ama büyük ben zayıflasam da o büyüklüğü pek gitmiyo o yüzden çok dikkat çekiyo normalde çok daha açık ve hatlarını belli edicek şekilde kıyafet giyen boylu poslu kızlar normal karşılanıyor ben azcık da kısa tişört giysem dikkat çekiyorum (kısa bluz giyinirken altıma bol pantolon giyiyorum tayt faln değil) neden böyle yani?
Güncellemeler
+1 yıl
İnce boylu poslu dedikleriminde vucudu güzel incecik de değiller ama biz bu durumda neden dikkat çekiyoruz?
Neden biz balık etliler birazcık özenli giyinsek böyle oluyo?
Yo tek balık etliler degil zayıf ve fizikleri güzel kızlarda dikkat cekiyor sadece sen ve senin gibiler degil yani
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güncellemese onu dedim zaten zayıf fizkleri çok güzel kadınlar da dikkat çekiyo tabiki onlara ben bile bakarım ama balık etli giyinince değişik bakılıyor pek anlatamadum galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yo tek balık etliler degil zayıf ve fizikleri güzel kızlarda dikkat cekiyor sadece sen ve senin gibiler degil yani
Güncellemese onu dedim zaten zayıf fizkleri çok güzel kadınlar da dikkat çekiyo tabiki onlara ben bile bakarım ama balık etli giyinince değişik bakılıyor pek anlatamadum galiba
Turk kızları bi terim uydyrmus balık etliyim diye valla kinse sevmiyor sisko kilolu kızları
Şekilli vücudum belim ince zayıflarda bile öyle hat yok
Yav he he Allah sahibine bagislasin
Balık etliler hep dikkat çekiyor
Yemeğün salçalısı kadının... :)
Ya güzelsin gibi zaten görmek lazım
görelim o şaheseri :)
Etleriniz bıngıl bıngıl sallanıyor olabilir :)
Hshsshs
Tatlı oluyor ama 😊
E napcan😁
Balık et candır:)
Boy kilo kaç
1.60 66 kilo malwsef kilo aldım ama kilomun çoğunun gittiği yer belli😅
Ben zayıflasam da öyle
Hımmm kilolusun yani ben şahsen bakmam açıkçası
Ama şekilli vücudum 50 kiloadaki kızların bile öyle ince beli yok
Yani görmek lazım açıkçası çünkü evet ince bel ❤️ ama büyük göğüs beni ürkütüyor shshss
Göğüslerimde dolgun zaten basenim biraz ince olsa zayıf kızlar kategorisine girerim
Eee o zaman takiple tanışalım
Dozunda dolgun o kadar da koca meme değil tam kararı
Eee hadi tanışalımm madeeem
Çünkü çok güzelsin
seksi oluyorsunuz