Aldatıldığımı anda biter benim için. Plan proje çizip değmeyen bir insan için kendimi yorup zamanımdan çalamam.. Herkes ne hali varsa görebilir.. Keyifli günler..
Yanlış insanlarla kurduğunuz bağlar, ancak kendinizi de onun gibi birine çevirmenize neden olur. Harcayacak vaktiniz bu kadar kiymetsiz ve degersiz ise, sizinle sağlıklı bir beraberliği yürütebilecek insanı da bu zaman diliminde hiç tanıyamayacak olmanız çok olasıdır.
O sizi aldattıysa, ona hala bir şeyler kanıtlayacak kadar değer vermeniz yersiz olur. Çünkü geçen zaman sizin zamanınız. Kaybedeceğiniz hayat sizin hayatınız. Vaktiniz, size değer vermeyen birine boşa harcayacak kadar basit olmamalı. Telafi edemeyeceğiniz tek şey çünkü kendi zamanınız.
Buna ek olarak hasta insanların hastalıklarını tekrar ederek kazanabileceğiniz bir şey de malesef yok. Olanı olduğu haliyle kabullenip, verdiginiz değere ve öneme sahip çıkan insanlara zaman ayırmak geleceğiniz için daha sağlıklı ve olumlu bir tercih olabilir.
Ben intikam için bu kadar zahmete girmem ya. İşimi daha az emekle ama kesinlikle iyi şekilde hallederim😁. Gerçi beni aldatacak kişi anca beyinsiz biri olur. Bu kadar salak biri ile de sevgili olmam zaten. O yüzden afaki yorum yaptım.
İntikam almaya ne gerek var? Kendini yoruyorsun resmen, hayat devam ediyor. Hayatindan da çikarmişsin ohh miss👌👌👌 İntikamla vs ugraşmam, ozume donerimm
İki Levent tanıdım ikiside sonradan pişman olanlardı biri doktorlardaki Levent diğeri bi başka doktor Levent 😃 kısaca Levent lerin hepsi aynı bence nikah masasında bırakmak ne demek Allah'ndan bulsun yapan 🔫
Bu durum aşırıya kaçabilir illa intikam alıcam deniliyorsa da beni bir kez aldatan sevgilimi sözde affedip daha sonra kendime iyice bağlayıp deli gibi kendime aşık etmiştim o kadar çok baglanmsti ki sonra bıraktım :d
İnsanın kendisine olan saygısından ötürü başta affetmiyorsa affetmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sidik yarıştırmaya lüzum yok. Aldattı mı? ver bedduayı vur kapıyı cık.
Biraz abartı değil mi? Onca tatava madem aldatti yol ver gitsin hiç birşey için değmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle birşey yapmak istediğim oldu ama bunun çok büyük bir nedeni vardı kendimce. Çünkü kaç defa sorma rağmen bana bekar olduğunu söyleyen, aynı zamanda ise benimle ciddi düşündüğü belirtiyordu. Evli olduğunu buluşunca itiraf etti. Sonra ise intikam için öncelikle büyük bir sabırla boşanmasını sağlamak sonra ise böyle birşey yapmak aklımdan geçmedi değil ama yapmadım. Ne olacağını hiç bilemeyiz ama yapmam diye düşünüyorum.